- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.152
- 333
Bu rahatlık bu genişlik nerden geliyor bu erkeklere anlamıyorum. Ne yiyip içiyorlar da bu kafayı yapıyor? Bana da verin ondan!
Valla cnm Allah yardımcın olsun ama ben sana diyeyim çok yıpranırsın. Kabullenmeni anladım, çocuklar için en iyisi için uğraşıyorsun onu da anladım ama sen kendini unutmuşsun o arada. Sen kendini hatırlayana kadar da ömrün biter. Yani demem o ki olayda çıksa, kıyamette kopsa verin çocukları eline atın kendinizi gezmelere, arkadaş toplantılarına hatta kocanıza inat İstanbuldaysanız Üsküdar Nev i Mekan ‘a kütüphane cafe. Çekin bir selfi
‘Bi doz kültür alıyorum,kocacım. Sana da okuman için 10 Adımda Erkekten İnsana Dönüşüm adlı kitabı getireceğim.’diyin. Salın kendinizi gitsin. Hayır ağzınızla kuş tutsanız, o esnada elinizle tabak çevirip bir de ipte cambazlık yapsanız yine yaranamayacaksınız. Ki bi kuru aferin demese de olur.
Valla cnm Allah yardımcın olsun ama ben sana diyeyim çok yıpranırsın. Kabullenmeni anladım, çocuklar için en iyisi için uğraşıyorsun onu da anladım ama sen kendini unutmuşsun o arada. Sen kendini hatırlayana kadar da ömrün biter. Yani demem o ki olayda çıksa, kıyamette kopsa verin çocukları eline atın kendinizi gezmelere, arkadaş toplantılarına hatta kocanıza inat İstanbuldaysanız Üsküdar Nev i Mekan ‘a kütüphane cafe. Çekin bir selfi