Resmen gelip sahte sahte kardeşcicik oynadılar. Benim suçum neyse bana tavırlı önümde kupa var kafasına fırlatmamak için zor tutuyorum kendimi!Eşiniz de bukalemun gibi rengi belli olmuyor ,onu geçtim kucağa oturmak nedir yahu ?
Kocanızdan da size hayır yok siz yine mesafenizi koruyun onlar mutlu aile tablosunda sahte oyunlarını oynamaya devam etsinler.
Sen sakin ol haklıyken haksız konuma düşme madem kocan böyle yapıyor kirli çamaşırlarını onlar yıkasın yemeklerini onlar versin kıyafetlerini onlar ütülesin :) o aileye bir şeyler demek istiyorum da ban yerim ,sizi de gözünde küçültmesin bir mesleğiniz var elbet atanırsınız sizin aileniz ne güne duruyor.Resmen gelip sahte sahte kardeşcicik oynadılar. Benim suçum neyse bana tavırlı önümde kupa var kafasına fırlatmamak için zor tutuyorum kendimi!
Şuan koltuğa uzandım sizden cesaret alıp gayet mağrur bir şekilde msj yazıyorum ağlamayacağım tutuyorum kendimiSakın ha sakın ağlama!
Aslında hata etmişsin kvgil gelmeden hemen önce ne diye tartışıyorsun ki eşinle??
Adam ben yalnız değilim ailem var sen elsin msjını gayet güzel vermiş sana!
Kısa ve öz şekilde ailen gelirse ağırlarım ama bundan sonra arada hep bir mesafe olacak deyip kuralını koymalıydın.
Ancaaaak eşin ailesinden güç alıp seni ezikleyerek hıyarlık etmiş, bence bir müddet o yokmuş gb davran sakın ağlama soğuk ve ruhsuz ol.
Benim ailem hep arkamda gemileri yaksam neden yaktın diyen olmaz hepsi bu çirkef aileyi biliyor. Ama sabrediyorum sabrediyorum çok sınırdayım çok!Sen sakin ol haklıyken haksız konuma düşme madem kocan böyle yapıyor kirli çamaşırlarını onlar yıkasın yemeklerini onlar versin kıyafetlerini onlar ütülesin :) o aileye bir şeyler demek istiyorum da ban yerim ,sizi de gözünde küçültmesin bir mesleğiniz var elbet atanırsınız sizin aileniz ne güne duruyor.
E o zaman hiç sıkma canını arkanda dimdik ailen var bırak onlar konuşsun biraz daha baktın ki olmuyor gidersin evineBenim ailem hep arkamda gemileri yaksam neden yaktın diyen olmaz hepsi bu çirkef aileyi biliyor. Ama sabrediyorum sabrediyorum çok sınırdayım çok!
Ne surat yaptım ne tavır hizmetimi de yaptım ayaklarını mi öpseydim? Ya sabır diyorum ya sabır!Hobaaa nedir bu adamlarin derdi bi anlasak! Dün senden yanaydi bugün onlardan. Nabza göre serbet olayini kavramis esiniz. Madem siz de öyle davranin. Keske hic tartidmasaydiniz onlar gelmeden. Bu erkek ailelerinin tavirlari yuzunden kadinlarin uzulmesine cok gicik oluyorum.
Ağlamayacaksın tabi hatta aç komik video falan izle ne bileyim gül yani, ağlayıp da sevindirme kocanı.Şuan koltuğa uzandım sizden cesaret alıp gayet mağrur bir şekilde msj yazıyorum ağlamayacağım tutuyorum kendimi
Aralarında buz dağı var asla anlasamazlar iki gün o kadar çok dalga geçip aşağıladılar ki esimi yemin ederim çok üzüldüm ayrıca kimse kardeşinden ayrılmasın banane ama azıcık omurgalı durabilseydi eşim!ona mecbur olduğunu düşünmüş sen de susarak haklılığını göstermişsin. diğer konuda da onlar kardeş. istediği kadar mal salak desin etle tırnak ayrılmaz ki.
Yok tavır alma kocama hakaretten değil bana araba da çok büyük saygısızlık yaptı görümcem o yüzden tavrım evet mustehakmis nasıl üzülmüştüm ne kadar aptal ve merhametliymisim!Ağlamayacaksın tabi hatta aç komik video falan izle ne bileyim gül yani, ağlayıp da sevindirme kocanı.
Sanki sen kendi egondan tavır almışsın karşı tarafa, kocana yapılanı yedirememişsin ama müstehak işte bak! Hakediyormuş demekki o mal ve gerizekalı kelimelerini!
Bu gece yanında yatmayı bile düşünmüyorum inanın sizden güç aldığım için ağlamıyorum tutuyorum kendimiEşiniz tam bi kaypak!! Allah akıl fikir versin.. siz de muhattap olmayın.. bigün önce istersen görüşme deyip sonrasında nasıl böyle 180 derece döner anlayamadım.. bi de sahte mutlu aile pozu kesmezler mi.. aaahhh ah.. inşallah en kısa zamanda atanırsınız bu bile size güç kuvvet olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?