Sinirden kuduruyorum!

Lol 1000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
319
126
23
Bugün konu açmıştım dün kaynanam ve görümcem burnumdan getirdi diye sonra eşim de çok üzüldü bana hak verdi demiştim gorumcemi Facebooktan sildim telefon nosunu da sildim gerçekten sınıra geldim sabır taşım çatladı artık.
Neyse akşam kayinpederim aradı bunlar çaya gelecekmiş bize muhtemelen kayinbabam arayi bulmak icin gelmek istedi ya sabır dedim eşimi markete yolladım bende çay koydum ortalığı topladım dün sanki burnumdan getirmemişler şaka gibi ya! Sonra eşime laf soktum falan ama ben ailemden aldığım terbiyeyle asla evime gelene kötü davranmam dedim eşim de zaten davranma dedi. Sonra bunlar gelmeye yakın eşimle tartıştık biraz eşime atarım seni evden dedim o da at nasıl ödeyeceksin taksitleri dedi bende öderim dedim b*k ödersin dedi . Atanamayan sefil bir öğretmen olduğum için "paran pulun yok beni evden falan atamazsın "dedi. Neyse sustum resmen ailesinden cesaret alıyor hindi gibi kabardı.

Asıl mevzuya geleyim bunlar geldi bir şey yokmuş gibi hoş geldiniz dedim sarıldım ama mesafeli durdum eski lol gibi değil yani. Görümcem dün ağabeyine mal salak diye saldıran sanki benmişim gibi abisine bir sarılışı bir öpüşü var sevişi var bir görün neyse yine ya sabır lol dedim geçtim mutfağa arkamdan geldi görümcem yardımci olmak için ben ihtiyacım yok dedim. Servisle uğraştım oturdum eşim yan koltukta oturuyor görümcem geldi kucağına yattı eşimin beni sev diye bir şımarmalar falan bana dün akşam hak veren üzülen eşim gitti bambaşka adam geldi görümcemle sakalasmalar falan tamam evimize geldi tavır yapmayalım ama azıcık insan omurgalı olur şimdi de koltuğa yattı benimle konuşmuyor benim suçum ne?
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum size yazıp rahatlamak istedim şuan bir isim yok evet ama bulduğum da galiba gözümü karartacagim resmen ruhum izdırap çekiyor! Resmen sen kimsin biz oğlunuza geldik der gibi hareketler dün hakaret ettiği ağabeyi bugün kiymetlendi dün yanımda olan ezilen bükülen adam gitti bir hindi geldi. Bağıra bağıra ağlamak bir şeylerı parçalamak istiyorum!!!

Sakın ha sakın ağlama!
Aslında hata etmişsin kvgil gelmeden hemen önce ne diye tartışıyorsun ki eşinle??
Adam ben yalnız değilim ailem var sen elsin msjını gayet güzel vermiş sana!
Kısa ve öz şekilde ailen gelirse ağırlarım ama bundan sonra arada hep bir mesafe olacak deyip kuralını koymalıydın.

Ancaaaak eşin ailesinden güç alıp seni ezikleyerek hıyarlık etmiş, bence bir müddet o yokmuş gb davran sakın ağlama soğuk ve ruhsuz ol.

Eşiniz de bukalemun gibi rengi belli olmuyor ,onu geçtim kucağa oturmak nedir yahu ?
Kocanızdan da size hayır yok siz yine mesafenizi koruyun onlar mutlu aile tablosunda sahte oyunlarını oynamaya devam etsinler.
Resmen gelip sahte sahte kardeşcicik oynadılar. Benim suçum neyse bana tavırlı önümde kupa var kafasına fırlatmamak için zor tutuyorum kendimi!

Resmen gelip sahte sahte kardeşcicik oynadılar. Benim suçum neyse bana tavırlı önümde kupa var kafasına fırlatmamak için zor tutuyorum kendimi!
Sen sakin ol haklıyken haksız konuma düşme madem kocan böyle yapıyor kirli çamaşırlarını onlar yıkasın yemeklerini onlar versin kıyafetlerini onlar ütülesin :) o aileye bir şeyler demek istiyorum da ban yerim ,sizi de gözünde küçültmesin bir mesleğiniz var elbet atanırsınız sizin aileniz ne güne duruyor.

Şuan koltuğa uzandım sizden cesaret alıp gayet mağrur bir şekilde msj yazıyorum ağlamayacağım tutuyorum kendimi

Hobaaa nedir bu adamlarin derdi bi anlasak! Dün senden yanaydi bugün onlardan. Nabza göre serbet olayini kavramis esiniz. Madem siz de öyle davranin. Keske hic tartidmasaydiniz onlar gelmeden. Bu erkek ailelerinin tavirlari yuzunden kadinlarin uzulmesine cok gicik oluyorum.

Benim ailem hep arkamda gemileri yaksam neden yaktın diyen olmaz hepsi bu çirkef aileyi biliyor. Ama sabrediyorum sabrediyorum çok sınırdayım çok!

ona mecbur olduğunu düşünmüş sen de susarak haklılığını göstermişsin. diğer konuda da onlar kardeş. istediği kadar mal salak desin etle tırnak ayrılmaz ki.

Benim ailem hep arkamda gemileri yaksam neden yaktın diyen olmaz hepsi bu çirkef aileyi biliyor. Ama sabrediyorum sabrediyorum çok sınırdayım çok!
E o zaman hiç sıkma canını arkanda dimdik ailen var bırak onlar konuşsun biraz daha baktın ki olmuyor gidersin evine

Ne surat yaptım ne tavır hizmetimi de yaptım ayaklarını mi öpseydim? Ya sabır diyorum ya sabır!

UZGUNUM AMA ONLAR KARDES YANI INSAN KARDESINE KIZIP OLMAZ SEEYLER DER AMA HEMENCIK PİŞMANDA OLUVERIR. KARDESLERIN ARASINA GIRME BENCE.

Şuan koltuğa uzandım sizden cesaret alıp gayet mağrur bir şekilde msj yazıyorum ağlamayacağım tutuyorum kendimi
Ağlamayacaksın tabi hatta aç komik video falan izle ne bileyim gül yani, ağlayıp da sevindirme kocanı.

Sanki sen kendi egondan tavır almışsın karşı tarafa, kocana yapılanı yedirememişsin ama müstehak işte bak! Hakediyormuş demekki o mal ve gerizekalı kelimelerini!

ona mecbur olduğunu düşünmüş sen de susarak haklılığını göstermişsin. diğer konuda da onlar kardeş. istediği kadar mal salak desin etle tırnak ayrılmaz ki.
Aralarında buz dağı var asla anlasamazlar iki gün o kadar çok dalga geçip aşağıladılar ki esimi yemin ederim çok üzüldüm ayrıca kimse kardeşinden ayrılmasın banane ama azıcık omurgalı durabilseydi eşim!

Eşiniz tam bi kaypak!! Allah akıl fikir versin.. siz de muhattap olmayın.. bigün önce istersen görüşme deyip sonrasında nasıl böyle 180 derece döner anlayamadım.. bi de sahte mutlu aile pozu kesmezler mi.. aaahhh ah.. inşallah en kısa zamanda atanırsınız bu bile size güç kuvvet olur..

Yok tavır alma kocama hakaretten değil bana araba da çok büyük saygısızlık yaptı görümcem o yüzden tavrım evet mustehakmis nasıl üzülmüştüm ne kadar aptal ve merhametliymisim!

Kavga da acaba ailesini çok mu kötülediniz? Bende bu hatayı yaparım
. Eşinizde bir koruma iç güdüsü olmuş olabilir o anda. Keşke hic kavga edecek kadar ileri gitmeseydiniz.

Kucağa oturmak nedir yahu?? Tobe tobe. Eşiniz çok garip bi gün kavga eder bi gün güler oynarım durumunu fazla abartmış. Size şov yapmışlar beş belli biz bir aileyiz kopmayız gibisinden..

Bir sure eşinize pas vermeyin. Siz ikiniz iyi olduğunuz da ailesi hakkında konuşmayın. Ayrıca evinize geldiklerinde öpmenize gerek yok uzaktan hoşgeldiniz deyip geç
Çok muhabbet etme mesafeni koru..

Canım bencede sakın haksız konuma düşme. Hatta ilk işin kocanla aranı düzeltmek olsun. Aslında ailesi gelmeden kocanla aranı sıcak tatacaktın ki, sana değil kardeşine tavır yapardı. Zoruna gitmesini anlıyorum. Ama kocanla atanı düzelt, neticede o kapının arkasında siz ikiniz yaşıyorsunuz

Bu gece yanında yatmayı bile düşünmüyorum inanın sizden güç aldığım için ağlamıyorum tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…