Sinirden kuduruyorum!

bu tutarsiz hareketlerle bu kardeslik cok uzun surmez sanki..
Olur mu onlar kardeşmiş etle tırnakmış ayrilamazlarmis ama sevgi saygı biterse evliliğiniz bitermiş ama kardeşlik bitmezmiş bana böyle söyledi sabahta hiç bir şey yokmuş gibi sarıldı. He annem he sarılınca her şey geçecek zannetti çünkü eskiden sarılınca her şey geçerdi ama ben gerçekten tükendim

Eşimin dün gece ki söylemlerinden sonra elini değil tutmak yüzünü görmek istemiyorum ya! Onlar da dır dinleniyor sürekli beni şikayet ediyorlar ve hep onlar haklı. Ben çok yorgunum gerçekten bugün çıkıp gitmeyi düşünüyorum

Canım seni çok iyi anlıyorum.daha neler duyacaksın neler söyleyeceksin.daha yolun başındasın :/ onlar hep haklı olacak.ya kötü olup devam edeceksin ya iyi olup ezileceksin.iyi olmak da işe yaramıyor.onu da denedim.seni aptal yerine koyuyorlar.soğuk olup karşı tarafla eşinle güzel olmaya çalışmalısın.emin ol bunu boşayıp gitsen sonraki gelen farklı olmayacak.Ülkemizin aile yapısı böyle çünkü.elindekini yürütmeye bak
.atanmak için uğraş.senin 1.önceliğin bu olsun,geleceğin..

Konunu hatirliyorum.Sen git senin arkanda duran adama olan lafi soyle sonra degisti de afedersin de o insan degil mi?

Tüm bunları kendinize neden yaşattırıyorsunuz?
Atanmayı beklemek, o evde, o eşle ve o aile ile sizi günden güne tüketecek farkındamısınız?

Iki kardes kavga etmis buna deliler inanmis diye buyuklerin bir lafi vardir onlar bir sekilde arayi bulur iyi olur kotu olan sinir harbi yasayan hep siz olursunuz o yuzden en guzeli takmamak ve karismamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…