- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi greengirll
-
Canım bu lafları adamın söylediğine emin misin???İlk karşılaşmada 10 dk falan oturuldu, yok şöyle güzel kızmış, yok güneş gibi parlıyordu bilmem ne bir ton laf söylemiş, sonra sürekli bilgi almaya çalışmış hakkımda. Ondan sonra buluşma işi ayarlandı zaten, hatta ve hatta adam şey demiş mesela, ben o sıralar ev bakıyordum, neymiş efendim benim evim var ev almasına gerek yok falan demiş.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Bekarken bana da bir arkadaşım ve eşi böyle yapmıştı.Hatta yurt dışından 1 gün erken getirmeye çalışmışlardı beni tatildeydim de düşün öyle darlamışlardı.Çocuk seni çok beğendi neler neler daha.Ne mi oldu? Çocuk benimle görüşmedi ben sorduğumda.Ben de yüzlemedim arkadaşa kendisi açıkladı kem küm yok çocuğun acil iş için İstanbul'a dönmesi gerekmiş de bla bla.Yani böyle çiftler var , karı koca bekarları böyle ortamlara sokmak istiyolar falan.Kendi egolarını tatmin ediyorlar bence.
Sana tavsiyem uzak dur , görüşme bu insanla.Misal bu çift sadece böyle değil yemeğe girerdik hesabı bana ödetirlerdi , yani sen yalnızsın ya hani sana arkadaşlığını satıyor bu tipler.Ben görüşmeyi kestim , sonra başka bekar kadınlarla çift olarak arkadaşlığa devam ettiler.Bilerek yapıyorlar bence bunu.
Nasıl anlarsınız?Siz adamla yüzyüze iken anlarsınız ama ne derece sizi beğendiğini veya beğenmediğini....Ben yeni tanıştığımın adam beni beğendi mi yoksa ilgisini çekmedim mi direkt anlarım mesela...
Nasıl anlarsınız?
Yazabilir misiniz rica etsem?
Kızlar merhaba,
Biliyorsunuz çoğunuz mart ayında boşandım. Boşanma sırasında çok yakın bir arkadaşım var, 13 yıllık arkadaşım ama son zamanlarda görüşememiştik, yalnızlıktan onunla konuşmaya dertleşmeye başlamıştım, hem sosyal çevremi tekrar kazanırım diye düşünmüştüm. Arkadaşım evli ve çocuklu bu arada.
Neyse beni tanıdığı ve mutlu bir yuva hayalim olduğunu bildiğini için, boşandığım günden beri ısrarla beni biriyle tanıştırmak istediğini söylüyordu. Resmi bir görüşme olmayacaktı, bir gün bunlar otururken benden ve adamdan habersiz karşılaşmış gibi yaptılar. Adamı arkadaşımın eşi çok iyi tanıyormuş (iş arkadaşı), yıllardır benim gibi birini arıyormuş, şöyle iyi bir insan böyle harika bir adam, yeğenlerine bile bakıyor tam ev erkeği, iyi bir baba olur falan beni epey gaza getirdiler, yalan yok. Zaten direkt görüşmezsiniz, bizim evde yemeğe gelirsiniz dedi, kabul ettim, sonuçta çoluklu çocuklu aile evi, uzaktan izlerim, resmi bir şey yok diye düşündüm. Beni gördükten sonra anlattıklarına göre adam resmen yapışmış arkadaşa, işte benimle ilgili sorular soruyormuş, aşık olmuş şu bu neyse...Öyle hayaller anlatıyorlar ki, sanıyorsun adam benim için deli divane. Arkadaşım tatlım şu an nişanlı sayılırsınız falan diyor, diyorum şaka mısın daha adamla birebir görüşmedim bile. Resmen akıl tutulması yaşattılar bana.
Neyse bunlar numaranı istiyor verelim mi dediler, peki dedim. Aynı gün adamın bir kaza geçirdiği, ciddi yaralandığını öğrendim, geçmiş olsun de istersen dedi arkadaşım peki dedim sonuçta insanlık olsun. Biraz yazıştık, o kadar. Aradan1,5 ay geçti ve ADAMDA TIK YOK. Dedim yani söyleyin istemiyorsa da istemiyordur yani, zorla değil ya. Dut yeşim bülbül gibiler, yok işte bir şey demedi, şöyle böyle. Normalde hiç takmam ama bu en hassas, en boşlukta ve sevgiye hassas dönemimde böyle umutlarımla oynanmasına dayanamadım ve çok kızgınım. Bayağ bir çemkirdim, bir süre görüşmeyelim dedim.
Kızlar çok kızgınım, nedir benim bu çektiğim ya, gerçekten niye doğru düzgün biri beni bulmuyor? Yalnız olayım önemli değil ama böyle saçma sapan insanlar bulmasın beni.
Anladım.Ya size bakışından size ilgisinden...Yani erkekler direkt belli ederler zaten başkasının sözüne ne hacet
Nasıl anlarsınız?
Yazabilir misiniz rica etsem?
ya biraz da olsa anlar. tabi bu adam benimle evlenecek, benden çocuk istiyoru anlamaz tabi deen azından elektrik oldu mu olmadı mı bişey anlaşılabilir.
ben de merak ettim mesela cidden hani nasıldı o ilk görüşmedeki tavrı.
o elektrik beğendiğini anlama işi yaşşş, görüyorsun yani çocuğun resmen dibi düşmüş ama yinede aramıyor olmuyor...artık devreye ne giriyor bilinmez ama beğensede msj atmayıp aramıyabilir..
dibi tanışmada mı düşmüş yoksa sonradan arkadaştan duyduğu bir yorum mu?
Ben anlamadım..ya biraz da olsa anlar. tabi bu adam benimle evlenecek, benden çocuk istiyoru anlamaz tabi deen azından elektrik oldu mu olmadı mı bişey anlaşılabilir.
ben de merak ettim mesela cidden hani nasıldı o ilk görüşmedeki tavrı.
Size yuhhh... Yemek ısmarlatmak sadece bir örnek , "misal" sözcüğünün anlamını öğrenseniz iyi olur.yuhhh... çete gibi anlatmışsınız... çıkarları yemek ısmarlatmak mı yani karı kocanın....o kadar da değil ya
Kuzu benim ilk eş kişisi de yengeçti , şimdi ki nişanlımda yengeç.Yav he heeee cok iyi karakteri varmis he
Bence o arkadaslarla da görüşme. Hani bende yengec burcuyum ama doğruya doğru yani ben erkek olsam beni istemezdim :) ve yengec olmama ragmen yengec erkegi de istemezdim
Valla o yavaslik degil bildigin baska yolda o. O kadar begense etse olse bitse mesaj cekerdi 40 yasinda o derece cekingen de olamaz bence
Zaten sende cok begenmedin onu bence canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?