- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Boşlukta olman çok normal.. belli ki arayış içindesin ve beklentilerini de yüksek tutuyosun haliyle.. ozaman da hayal kırıklıkları cabası.. boşver aramazsa aramasın.. hayırsız sa hiç olmasın zaten başımdan kötü bi evlilik geçmiş bidaha yaşayamam der unutmaya çalışırdım ben olsam..
Benim de başımdan geçti buna benzer bir olay - teyzem beni birisiyle tanıştırdı. Sözde beni çoook beğenmiş ve aşık olmuş vs vs. Adam fos çıktı - ki zaten ben de teyzemin zorlamasıyla muhabbet etmeye başlamıştım.
Olur böyle şeyler - Yine de arkadaşınıza kızmayın bence. O da iyilik yapmaya çalışmış sonuçta.
Evet arkadaşın sana bukadar allayıp pullamasaydı bu adamı sende bu kadar beklenti içersine girmezdin haklısın.. o iyi bişey yaptığını düşünmüş aslında senin kötülüğünü istememiş de işte sen fazla beklenti içine girmişsin arkadaşının sana anlattıklarından etkilenerek.. boşlukta olduğun için de etkilenmen çok normal..Ya ben adama kızmıyorum, arkadaşlarıma kızıyorum. Niye baştan beni gaza getiriyorsunuz ki, ortada fol yok yumurta yok.
Buraya yazmadım, öyle şeyler söylüyorlar ki, evlilik çocuk bilmem ne yani resmen benim hayalim olan şeyler ve evet umutlandım yalan yok. Şimdi duvara çakozlamış gibi oldum sayelerinde. Çok kızgınım.
Bekarken bana da bir arkadaşım ve eşi böyle yapmıştı.Hatta yurt dışından 1 gün erken getirmeye çalışmışlardı beni tatildeydim de düşün öyle darlamışlardı.Çocuk seni çok beğendi neler neler daha.Ne mi oldu? Çocuk benimle görüşmedi ben sorduğumda.Ben de yüzlemedim arkadaşa kendisi açıkladı kem küm yok çocuğun acil iş için İstanbul'a dönmesi gerekmiş de bla bla.Yani böyle çiftler var , karı koca bekarları böyle ortamlara sokmak istiyolar falan.Kendi egolarını tatmin ediyorlar bence.
Sana tavsiyem uzak dur , görüşme bu insanla.Misal bu çift sadece böyle değil yemeğe girerdik hesabı bana ödetirlerdi , yani sen yalnızsın ya hani sana arkadaşlığını satıyor bu tipler.Ben görüşmeyi kestim , sonra başka bekar kadınlarla çift olarak arkadaşlığa devam ettiler.Bilerek yapıyorlar bence bunu.
Bi' de böyle kendi ilişkilerinden örnek verirler falan hani sen bekarsın kendileri evli ya sen beceremişsin gibi kendi ilişkilerini anlatırlar.Ya neler neler daha , ben bekarken evli çiftlerle çok takılmazdım birçoğu böyle görüyor bekarları.İstisnaları da var ama geneli böyle.Bir de bir arkadaşları kız sordu mu direkt seni söylüyolar afedersin sen hazır bekliyomuşsun gibi.ya aslında böyle olaylar bana da oldu, bu çiftlerin mantığını ben de pek anlamıyorum.
Mesela ben de bi çocuğu istememiştim, kaldı ki çocuğun da bana aman aman bişeyi de yoktu yani.
beni çok darlamışlardı, sen de kimseyi beğenmiyorsun bilmem ne diye.
kaldı ki karşı taraftan da bir hareket yokken üstelik.
neredeyse ver telefonunu ben arayayım demeni istiyorlar, ben peşinden koşayım yani
anlamak zor
Bi' de böyle kendi ilişkilerinden örnek verirler falan hani sen bekarsın kendileri evli ya sen beceremişsin gibi kendi ilişkilerini anlatırlar.Ya neler neler daha , ben bekarken evli çiftlerle çok takılmazdım birçoğu böyle görüyor bekarları.İstisnaları da var ama geneli böyle.Bir de bir arkadaşları kız sordu mu direkt seni söylüyolar afedersin sen hazır bekliyomuşsun gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?