sinirden ölüyorum haksız mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar merhaba,

Biliyorsunuz çoğunuz mart ayında boşandım. Boşanma sırasında çok yakın bir arkadaşım var, 13 yıllık arkadaşım ama son zamanlarda görüşememiştik, yalnızlıktan onunla konuşmaya dertleşmeye başlamıştım, hem sosyal çevremi tekrar kazanırım diye düşünmüştüm. Arkadaşım evli ve çocuklu bu arada.

Neyse beni tanıdığı ve mutlu bir yuva hayalim olduğunu bildiğini için, boşandığım günden beri ısrarla beni biriyle tanıştırmak istediğini söylüyordu. Resmi bir görüşme olmayacaktı, bir gün bunlar otururken benden ve adamdan habersiz karşılaşmış gibi yaptılar. Adamı arkadaşımın eşi çok iyi tanıyormuş (iş arkadaşı), yıllardır benim gibi birini arıyormuş, şöyle iyi bir insan böyle harika bir adam, yeğenlerine bile bakıyor tam ev erkeği, iyi bir baba olur falan beni epey gaza getirdiler, yalan yok. Zaten direkt görüşmezsiniz, bizim evde yemeğe gelirsiniz dedi, kabul ettim, sonuçta çoluklu çocuklu aile evi, uzaktan izlerim, resmi bir şey yok diye düşündüm. Beni gördükten sonra anlattıklarına göre adam resmen yapışmış arkadaşa, işte benimle ilgili sorular soruyormuş, aşık olmuş şu bu neyse...Öyle hayaller anlatıyorlar ki, sanıyorsun adam benim için deli divane. Arkadaşım tatlım şu an nişanlı sayılırsınız falan diyor, diyorum şaka mısın daha adamla birebir görüşmedim bile. Resmen akıl tutulması yaşattılar bana.

Neyse bunlar numaranı istiyor verelim mi dediler, peki dedim. Aynı gün adamın bir kaza geçirdiği, ciddi yaralandığını öğrendim, geçmiş olsun de istersen dedi arkadaşım peki dedim sonuçta insanlık olsun. Biraz yazıştık, o kadar. Aradan1,5 ay geçti ve ADAMDA TIK YOK. Dedim yani söyleyin istemiyorsa da istemiyordur yani, zorla değil ya. Dut yeşim bülbül gibiler, yok işte bir şey demedi, şöyle böyle. Normalde hiç takmam ama bu en hassas, en boşlukta ve sevgiye hassas dönemimde böyle umutlarımla oynanmasına dayanamadım ve çok kızgınım. Bayağ bir çemkirdim, bir süre görüşmeyelim dedim.

Kızlar çok kızgınım, nedir benim bu çektiğim ya, gerçekten niye doğru düzgün biri beni bulmuyor? Yalnız olayım önemli değil ama böyle saçma sapan insanlar bulmasın beni.

Boşlukta olman çok normal.. belli ki arayış içindesin ve beklentilerini de yüksek tutuyosun haliyle.. ozaman da hayal kırıklıkları cabası.. boşver aramazsa aramasın.. hayırsız sa hiç olmasın zaten başımdan kötü bi evlilik geçmiş bidaha yaşayamam der unutmaya çalışırdım ben olsam..

Benim de başımdan geçti buna benzer bir olay - teyzem beni birisiyle tanıştırdı. Sözde beni çoook beğenmiş ve aşık olmuş vs vs. Adam fos çıktı - ki zaten ben de teyzemin zorlamasıyla muhabbet etmeye başlamıştım.
Olur böyle şeyler - Yine de arkadaşınıza kızmayın bence. O da iyilik yapmaya çalışmış sonuçta.

Ya ben adama kızmıyorum, arkadaşlarıma kızıyorum. Niye baştan beni gaza getiriyorsunuz ki, ortada fol yok yumurta yok.

Buraya yazmadım, öyle şeyler söylüyorlar ki, evlilik çocuk bilmem ne yani resmen benim hayalim olan şeyler ve evet umutlandım yalan yok. Şimdi duvara çakozlamış gibi oldum sayelerinde. Çok kızgınım.

Sadece tanışmak olsa kızmam ama öyle bir gaza getirdiler ki....Resmen senaryo yazmışlar...

Ben de isterim tanıştırmak ama tanıştırırım kendi haline bırakırım, böyle senaryolar yazıp umut vermem. Adamın malından mülkünden, ailesinden, özel hayatından vs vs bilmediğim şey yok neredeyse. Evlilik tarihine kadar belirlediler kafalarında.

ay kaza bile yalan olabilir
hep böyle şeyler böyle zamanlarda mı denk gelir??
aman çok oluyor böyle şeyler boşverin
bir cacık da çıkmıyor o çok iyi! çok temiz! adamlardan
işte böyle aptal saptal tipler o kadar çok var ki insanlar bu kayal kırıklarından kurtulmak için evleniyorlar sırf, yorulduklarından çoğu zaman.
allah sizi güzel insanlarla karşılaştırsın, boşverin. hep hayırlısı olsun diye dua edin

Bekarken bana da bir arkadaşım ve eşi böyle yapmıştı.Hatta yurt dışından 1 gün erken getirmeye çalışmışlardı beni tatildeydim de düşün öyle darlamışlardı.Çocuk seni çok beğendi neler neler daha.Ne mi oldu? Çocuk benimle görüşmedi ben sorduğumda.Ben de yüzlemedim arkadaşa kendisi açıkladı kem küm yok çocuğun acil iş için İstanbul'a dönmesi gerekmiş de bla bla.Yani böyle çiftler var , karı koca bekarları böyle ortamlara sokmak istiyolar falan.Kendi egolarını tatmin ediyorlar bence.

Sana tavsiyem uzak dur , görüşme bu insanla.Misal bu çift sadece böyle değil yemeğe girerdik hesabı bana ödetirlerdi , yani sen yalnızsın ya hani sana arkadaşlığını satıyor bu tipler.Ben görüşmeyi kestim , sonra başka bekar kadınlarla çift olarak arkadaşlığa devam ettiler.Bilerek yapıyorlar bence bunu.

Evet arkadaşın sana bukadar allayıp pullamasaydı bu adamı sende bu kadar beklenti içersine girmezdin haklısın.. o iyi bişey yaptığını düşünmüş aslında senin kötülüğünü istememiş de işte sen fazla beklenti içine girmişsin arkadaşının sana anlattıklarından etkilenerek.. boşlukta olduğun için de etkilenmen çok normal..

Bence adam olabilir demiş
Bunlar kafalarında nişanlamış sizi
Dedikleri şekilde adamın ilgisi olsa yazardı ulaşırdı
Belli ki adam yanaşmıyor bunlar da o kadar övdüler şimdi ne diyeceklerini bilmiyorlar haberimiz yok ayağına yatıyorlar

Arkadaşın ne kadar gereksiz bir insanmış. Çok yorum yapmasam da konularını, yaşadıklarını ben bile biliyorum.
Yeni boşanmış bir insana böyle yaklaşmak için baya hıyar olması lazım kendisinin .
Ben olsam kesinlikle bir daha görüşmezdim.

Ayy biliyorum mevzuyu ben de sana mesaj atacaktım ne yaptın bir yazsana falan diye amaa o üçkağıtçı arkadaslarin bu kadar gaza getirdiğini söylememistin bana görüşme onlarla bilmiyorlar mi senin durumunu sonucta boşandın ettin boyle heveslendiriliyorsun. Ne sacma. O cocuk sana yazarsa görüşme bence o kadar ölmüş bitmisse simdiye kadar yazardi gercekten yengec burcu uğraşılcak bir burç değil.

ya aslında böyle olaylar bana da oldu, bu çiftlerin mantığını ben de pek anlamıyorum.
Mesela ben de bi çocuğu istememiştim, kaldı ki çocuğun da bana aman aman bişeyi de yoktu yani.
beni çok darlamışlardı, sen de kimseyi beğenmiyorsun bilmem ne diye.
kaldı ki karşı taraftan da bir hareket yokken üstelik.
neredeyse ver telefonunu ben arayayım demeni istiyorlar, ben peşinden koşayım yani
anlamak zor

Bi' de böyle kendi ilişkilerinden örnek verirler falan hani sen bekarsın kendileri evli ya sen beceremişsin gibi kendi ilişkilerini anlatırlar.Ya neler neler daha , ben bekarken evli çiftlerle çok takılmazdım birçoğu böyle görüyor bekarları.İstisnaları da var ama geneli böyle.Bir de bir arkadaşları kız sordu mu direkt seni söylüyolar afedersin sen hazır bekliyomuşsun gibi.

arkadaşınız resmen duygularınızı hiçe saymış. umut vermek destek olmak ayrı şey durduk yere kafa karıştırmak başka şey. hele de bu tür durumlarda insan zaten kafası karışıkken farklı etkileniyor. çok hoşlanmış da olabilirdiniz, ne büyük hayal kırıklığı. malesef ki bu tür düşünen kendince kaş yapayım derken göz çıkaranlar bitmeyecek. bazen oluruna bırakmak (yaşarken zor biliyorum) gerçekten en doğrusu. kısmettenöte köy yok. gönlünüzce olsun her şey.

Çünkü evliliği başarı olarak görüyorlar,hele bazısı çocuk doğurduğunda atomu parcaladigini falan zannediyor,bise dersen de bu beni kiskanoyooooooğğ derler aptal çünkü bunlar o yuzden. Bende de vardi birtane. Guya cocukluk arkadasim olcak,bekardim sürekli kocasından bahsediyor artık gına gelmisti. Benimle alakali bir konudan bile kocasına geliyorduk. Beni de birileriyle tanıştırmaya ara yapmaya falan çalıştılar ama sonra olmadı. Onun apaçi kocasının arkadaşından bana hayir gelmezdi çünkü. Evlendim bu defa surekli cocugunu anlatiyor insana kendini eksik hissettiriyor bunlar artik görüşmüyorum gec bile kaldim görüşmemek için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…