- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi greengirll
-
Yav he heeee cok iyi karakteri varmis heÇok sinirliyim tatlım çok, ben zaten adamın yazmamasından anladım ama yok şöyle çekingen, yok böyle iyi, yok seni araştırıyor soruyor bilmem ne, salak kafam dedim acele etme eski eşim aylarca peşimden koştu acele etti de noldu belki yavaş olan mantıklıdır dedim ama yok yani ne olursa olsun çok saçma hiç bir bahane olamaz şu saatten sonra.
Iyy yengeçten zaten canım yanmıştı , ilk sevgilim hatırlarsın yengeçti 13 sene sonra evliliğimde mutsuzum diye peşimden koşma çabasında, miktiri çektim ona da, Allah bunları bildiği gibi yapsın.
Ya bi de adam 40 yaşında, hiçbir karizması falan yok, işi gücü iyi işte çok iyi karakteri var bilmem ne dediler, dedim önemli olan dış görünüş değil. Ben ona 5 gömlek fazlayım resmen.
Ben o kısmı ile yorum yapamıyorum . Öyle bir olaya giremeyeceğim için, empati kuramıyorum.
Bana deseler ki tam senlik bir adam var , okey derim bir kahve içelim sohbet edelim.
Bu şekilde zaten adamın hisleri anlaşılır .
Konu sahibi resmi bir görüşmem olmadı uzaktan baktım bilmen ne yazıyor konusunda.
Adamla tanıştığı anda arkadaşı ekarte olmalıydı bu olaydan.
Yetişkin ilişkisi böyle kurulur bence.
Kesinlikle akbaba. Ya bi derdimi anlatıyorum,gayet insani bir bicimde moralim bozulmuş. Orda bana kocasını anlatıyor. Senin kocan kötü bak benimki iyi demeye getiriyor. Beni oyle cok üzdü ve sinir etti ki yaptiklariyla. En son da evime gelip cocugunun evimi talan etmesine ses cikarmamasiyla bahane oldu benim icin görüşmemeye. Ve evliliginde mutsuz ha esasen. Altinlarini aldılar elinden. Kv kp gelip evinde gunlerce yatıya kalır kocasi evinin yolunu bilmez. Ne diyim. Artik kimseyle arkadas olamicaz sanırımCanları cehenneme (diyesim geldi)
Bendede vardı böylelerinden
Arkadas degil akbaba böyleleri
Canım geçmiş olsun.. G greengirll
Tahminen adam elektrik alamadı.
Arkadaşında ikiniz arasında kesin birşey olur diye seni heveslendirdi.
Ayrıca kaza olayına ben inanmadım.
O adam 1.5 ay seni aramadığı için bahane olsun diye söylenmiş olabilir.
Sen bence umudu kes.
Arayan adam arardı.1.5 ay sonra geri dönüş olmaz.
Olmamalı..
Çok daha iyileri seni bulsun tatlım..
Böyle tanıştirma durumlarinda once erkege kizin resminin gosterilmesi ve erkek ok derse o zaman kizin bilgilendirilmesi taraftariyim. Cunku erkek sonra kizi begenmeyince kiz cok uzuluyor.
sizin tek hatalı yaptığınız şey burada çemkirmeniz
ben olsam evet bi laf sokardım, sonra da çekilirdim kenara.
bir daha da çok muhabbete girmezdim.
Yav he heeee cok iyi karakteri varmis he
Bence o arkadaslarla da görüşme. Hani bende yengec burcuyum ama doğruya doğru yani ben erkek olsam beni istemezdim :) ve yengec olmama ragmen yengec erkegi de istemezdim
Valla o yavaslik degil bildigin baska yolda o. O kadar begense etse olse bitse mesaj cekerdi 40 yasinda o derece cekingen de olamaz bence
Zaten sende cok begenmedin onu bence canim
arkadaşın o adamla olmanı çok istemiş o yüzden sana belki abartılı cümleler kurmuş olabilir diye düşünüyorum,adamla tanışman içinKızlar merhaba,
Biliyorsunuz çoğunuz mart ayında boşandım. Boşanma sırasında çok yakın bir arkadaşım var, 13 yıllık arkadaşım ama son zamanlarda görüşememiştik, yalnızlıktan onunla konuşmaya dertleşmeye başlamıştım, hem sosyal çevremi tekrar kazanırım diye düşünmüştüm. Arkadaşım evli ve çocuklu bu arada.
Neyse beni tanıdığı ve mutlu bir yuva hayalim olduğunu bildiğini için, boşandığım günden beri ısrarla beni biriyle tanıştırmak istediğini söylüyordu. Resmi bir görüşme olmayacaktı, bir gün bunlar otururken benden ve adamdan habersiz karşılaşmış gibi yaptılar. Adamı arkadaşımın eşi çok iyi tanıyormuş (iş arkadaşı), yıllardır benim gibi birini arıyormuş, şöyle iyi bir insan böyle harika bir adam, yeğenlerine bile bakıyor tam ev erkeği, iyi bir baba olur falan beni epey gaza getirdiler, yalan yok. Zaten direkt görüşmezsiniz, bizim evde yemeğe gelirsiniz dedi, kabul ettim, sonuçta çoluklu çocuklu aile evi, uzaktan izlerim, resmi bir şey yok diye düşündüm. Beni gördükten sonra anlattıklarına göre adam resmen yapışmış arkadaşa, işte benimle ilgili sorular soruyormuş, aşık olmuş şu bu neyse...Öyle hayaller anlatıyorlar ki, sanıyorsun adam benim için deli divane. Arkadaşım tatlım şu an nişanlı sayılırsınız falan diyor, diyorum şaka mısın daha adamla birebir görüşmedim bile. Resmen akıl tutulması yaşattılar bana.
Neyse bunlar numaranı istiyor verelim mi dediler, peki dedim. Aynı gün adamın bir kaza geçirdiği, ciddi yaralandığını öğrendim, geçmiş olsun de istersen dedi arkadaşım peki dedim sonuçta insanlık olsun. Biraz yazıştık, o kadar. Aradan1,5 ay geçti ve ADAMDA TIK YOK. Dedim yani söyleyin istemiyorsa da istemiyordur yani, zorla değil ya. Dut yeşim bülbül gibiler, yok işte bir şey demedi, şöyle böyle. Normalde hiç takmam ama bu en hassas, en boşlukta ve sevgiye hassas dönemimde böyle umutlarımla oynanmasına dayanamadım ve çok kızgınım. Bayağ bir çemkirdim, bir süre görüşmeyelim dedim.
Kızlar çok kızgınım, nedir benim bu çektiğim ya, gerçekten niye doğru düzgün biri beni bulmuyor? Yalnız olayım önemli değil ama böyle saçma sapan insanlar bulmasın beni.
Kızlar merhaba,
Biliyorsunuz çoğunuz mart ayında boşandım. Boşanma sırasında çok yakın bir arkadaşım var, 13 yıllık arkadaşım ama son zamanlarda görüşememiştik, yalnızlıktan onunla konuşmaya dertleşmeye başlamıştım, hem sosyal çevremi tekrar kazanırım diye düşünmüştüm. Arkadaşım evli ve çocuklu bu arada.
Neyse beni tanıdığı ve mutlu bir yuva hayalim olduğunu bildiğini için, boşandığım günden beri ısrarla beni biriyle tanıştırmak istediğini söylüyordu. Resmi bir görüşme olmayacaktı, bir gün bunlar otururken benden ve adamdan habersiz karşılaşmış gibi yaptılar. Adamı arkadaşımın eşi çok iyi tanıyormuş (iş arkadaşı), yıllardır benim gibi birini arıyormuş, şöyle iyi bir insan böyle harika bir adam, yeğenlerine bile bakıyor tam ev erkeği, iyi bir baba olur falan beni epey gaza getirdiler, yalan yok. Zaten direkt görüşmezsiniz, bizim evde yemeğe gelirsiniz dedi, kabul ettim, sonuçta çoluklu çocuklu aile evi, uzaktan izlerim, resmi bir şey yok diye düşündüm. Beni gördükten sonra anlattıklarına göre adam resmen yapışmış arkadaşa, işte benimle ilgili sorular soruyormuş, aşık olmuş şu bu neyse...Öyle hayaller anlatıyorlar ki, sanıyorsun adam benim için deli divane. Arkadaşım tatlım şu an nişanlı sayılırsınız falan diyor, diyorum şaka mısın daha adamla birebir görüşmedim bile. Resmen akıl tutulması yaşattılar bana.
Neyse bunlar numaranı istiyor verelim mi dediler, peki dedim. Aynı gün adamın bir kaza geçirdiği, ciddi yaralandığını öğrendim, geçmiş olsun de istersen dedi arkadaşım peki dedim sonuçta insanlık olsun. Biraz yazıştık, o kadar. Aradan1,5 ay geçti ve ADAMDA TIK YOK. Dedim yani söyleyin istemiyorsa da istemiyordur yani, zorla değil ya. Dut yeşim bülbül gibiler, yok işte bir şey demedi, şöyle böyle. Normalde hiç takmam ama bu en hassas, en boşlukta ve sevgiye hassas dönemimde böyle umutlarımla oynanmasına dayanamadım ve çok kızgınım. Bayağ bir çemkirdim, bir süre görüşmeyelim dedim.
Kızlar çok kızgınım, nedir benim bu çektiğim ya, gerçekten niye doğru düzgün biri beni bulmuyor? Yalnız olayım önemli değil ama böyle saçma sapan insanlar bulmasın beni.
arkadaşın o adamla olmanı çok istemiş o yüzden sana belki abartılı cümleler kurmuş olabilir diye düşünüyorum,adamla tanışman için
Az önce bir konuya da yazmıştım bu erkeklerin ilk başlarda aman sen bir pırlantasın, hayatıma anlam kattın, sensiz bir hayat düşünemiyorum vb. tarzı söylemleri bana hiç inandırıcı gelmiyor.
Bir kere gerçekçi değil zaten. Daha beni bir kere gördün ne bu samimiyet ?
İlk baş böyle kadınların akıllarını baştan alıyorlar sonra bir bakmışsın adam ortada yok.. Sonra bahaneler bahaneler... Böylelerine dikkat edin kızlar ve kendinizi fazla kaptırmayın..
@greengirll bir de adamın kaza yaptığı peki kurgu olabilir mi?
Kaza fotoğrafı ya da hastane fotoğrafı gördün mü?
Belki de adam ilk baştan caydı ve seninkiler de bu konuya kızacağını bildiği için böyle bir kurgu yaptılar???
Kaza yazdım durum farklı bir şey bilmiyorum ben birebir görmedim
Benim tanıdığım bir erkek aynı zamanda uzaktan akrabam olur sürekli kız soruyordu bende ısrar sonucu bir kız arkadaşımı düşündüm fakat kızı görüp beğenmeme ve üzmemek adına önce fotoğraf gösterdim kızı beğendi üstelik çok zengin iki pasaport bitirmiş keyifli adam kızla buluşma anında özürlü gibi davrandı kız arkadaşım bana layık gördüğün adam bu diye cemkirdi lan dedim ne oluyoruz onun sucu benim değil adama sordum neydi şimdi bu kızı canlı görünce beğenmemiş öyle davrandım ki beni o istemesin benim istememe durumum seni zor duruma düşürür diye düşündüm dedi..bir daha asla böyle bir şey e kalkışmadım arkadaşının sucu yok erkek beyni garip çalışıyor
Böyle durumlarda işgüzar insanlar hemen peydah olur. Amcam vefat edince yengemi de evlendirmek istemişlerdi kabul etmedi mesela. Siz tabii genç olduğunuz için normal tekrar evlilik falan istemeniz. Arkadaşlarınız sanki karşı tarafa da gaz vermişler gibi geldi bana açıkçası. Neyse bundan sonra daha temkinli olursunuz
Taktiğe bak sen..Benim tanıdığım bir erkek aynı zamanda uzaktan akrabam olur sürekli kız soruyordu bende ısrar sonucu bir kız arkadaşımı düşündüm fakat kızı görüp beğenmeme ve üzmemek adına önce fotoğraf gösterdim kızı beğendi üstelik çok zengin iki pasaport bitirmiş keyifli adam kızla buluşma anında özürlü gibi davrandı kız arkadaşım bana layık gördüğün adam bu diye cemkirdi lan dedim ne oluyoruz onun sucu benim değil adama sordum neydi şimdi bu kızı canlı görünce beğenmemiş öyle davrandım ki beni o istemesin benim istememe durumum seni zor duruma düşürür diye düşündüm dedi..bir daha asla bö8yle bir şey e kalkışmadım arkadaşının sucu yok erkek beyni garip çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?