sinirden ölüyorum haksız mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam kaza geçirmiş yani 1 kere yazmışsınız ondan sonra niye yazsın size ben onu anlamadım .
Kaza geçiren biri ile görüşme düşünceniz varsa onu daha çok sorarsınız 1 kere degil .
Zaten evlenmiş boşanmış bir kadın olduğunuza göre yaşınızda vardır, bu tarz olaylar lisede kalmadı mi ?
Adamı uzaktan izledim filan ?
Ne gerek var , biriyle tanistirilacaksiniz adam akıllı buluşsaydınız o zaman siz anlardiniz hislerini.
Bu şekilde sonucun bu olması gayet normal bence.

valla yaa
hiç empati kurdukları da yok
konu sahibi de hiç zerre önemsediklerini düşünmüyorum
kendilerine ekşın olsun diye yapmışlar
hayır yine yapsınlar aman bi tanışın bakalım hele desinler o da tamam hadi ona da tamam da
yalandan "yok sana tapıyor, öldü bitti" hani bunu neden dersin ki? hiçbir mantığı yok
resmen ayıp.

adamı nerede uzaktan izlemiş ben anlamadım tam
nerede demiş konu sahibi?

yani cidden sizce arkadaş olan birinin bunu yapması normal mi peki?
mesela ben bir kız arkadaşıma diyorum ki bir çocuk seni böyle beğendi öldü bitti ama görmemiş tamam mı kızı.
Kız da inandı bir süre sonra çünkü sürekli diyorum. Sonra diyorum ki "yok yaa kızım attım ben bunu ne safsın sen de" ben gerçekten pislik bir insan olmaz mıyım sizce? İnanmasaydın kızım deyip kenara çekilince hiç mi suçum olmuyor yani?

Ben o kısmı ile yorum yapamıyorum . Öyle bir olaya giremeyeceğim için, empati kuramıyorum.
Bana deseler ki tam senlik bir adam var , okey derim bir kahve içelim sohbet edelim.
Bu şekilde zaten adamın hisleri anlaşılır .
Konu sahibi resmi bir görüşmem olmadı uzaktan baktım bilmen ne yazıyor konusunda.
Adamla tanıştığı anda arkadaşı ekarte olmalıydı bu olaydan.
Yetişkin ilişkisi böyle kurulur bence.

arkadaşınız ve eşi abartmışlar olayları bence
sonra da işin içinden çıkamamışlar ne gerek var ki böyle şeylere

keşke sizde hiç çatmadan olayı orda bıraksaydınız
yarın öbürgün birde sizin için koca meraklısı derler utanmadan

Canım geçmiş olsun.. G greengirll
Tahminen adam elektrik alamadı.
Arkadaşında ikiniz arasında kesin birşey olur diye seni heveslendirdi.
Ayrıca kaza olayına ben inanmadım.
O adam 1.5 ay seni aramadığı için bahane olsun diye söylenmiş olabilir.
Sen bence umudu kes.
Arayan adam arardı.1.5 ay sonra geri dönüş olmaz.
Olmamalı..

Çok daha iyileri seni bulsun tatlım..

Tatlım bence daha zamana ihtiyaç var.
Ha seni bulutların üstünde yürütecek mangal yürekli bir babayiğit çıkarsa o zaman düşünürsünüz.
Çünkü şimdiki 'erkeklerin' ? (erkek mi hım neyse) modası günlük gönül eğlendirmek çay kahve içmek bir şey hıssetmemek.

Böyle tanıştirma durumlarinda once erkege kizin resminin gosterilmesi ve erkek ok derse o zaman kizin bilgilendirilmesi taraftariyim. Cunku erkek sonra kizi begenmeyince kiz cok uzuluyor.

sizin tek hatalı yaptığınız şey burada çemkirmeniz
ben olsam evet bi laf sokardım, sonra da çekilirdim kenara.
bir daha da çok muhabbete girmezdim.

en hassas, en boşlukta ve sevgiye hassas dönemimde

İşte bu yüzden kendine zaman vermen gerekiyor G greengirll
daha acıların çok taze bırak biraz iyileşsin
nekahat dönemindesin yani iyileşme süreci
ameliyat oldun ikinci gün sonra kalkıp koşmaya çalışıyorsun gibi

Canları cehenneme (diyesim geldi)
Bendede vardı böylelerinden
Arkadas degil akbaba böyleleri

Kaza gerçek onu biliyorum, ama insanların duygularıyla böyle oynanmamalı. Ben arkadaşımın bana iyilik adı altında kötülük yaptığını düşünmeye başladım artık, kendi eksikliklerini kapatmak için belki de.

Çok sinirliyim tatlım çok, ben zaten adamın yazmamasından anladım ama yok şöyle çekingen, yok böyle iyi, yok seni araştırıyor soruyor bilmem ne, salak kafam dedim acele etme eski eşim aylarca peşimden koştu acele etti de noldu belki yavaş olan mantıklıdır dedim ama yok yani ne olursa olsun çok saçma hiç bir bahane olamaz şu saatten sonra.

Iyy yengeçten zaten canım yanmıştı , ilk sevgilim hatırlarsın yengeçti 13 sene sonra evliliğimde mutsuzum diye peşimden koşma çabasında, miktiri çektim ona da, Allah bunları bildiği gibi yapsın.

Ya bi de adam 40 yaşında, hiçbir karizması falan yok, işi gücü iyi işte çok iyi karakteri var bilmem ne dediler, dedim önemli olan dış görünüş değil. Ben ona 5 gömlek fazlayım resmen.

Aynen ya bir de adama zorla geçmiş olsun dedirttiler, ya diyorum ilk adamı erkek atar, yok şimdi hasta şu bu, tamam anladık ciddi bir şey geçirmiş ama ne olursa olsun ilgilenen beğenen insan böyle yapmaz. Salak kafam.

Adam kaza geçirmis ve ortada bir durum yok. Neyi sonuca bağlamak istediniz anlamadım kaldı ki sizin tarafınıza bişey yokmus bile. Zamana biraksaydiniz ya.

Bana sürekli gaz veriyorlar, ortada bir şey yok. Her birlikte olduğumuzda sanki biz nişanlıyız gibi davranıyorlar, yok içime doğdu seneye evleneceksiniz, yok ilk çocuğunuz erkek olacak bak allah söyletiyor falan, haliyle insan ortada bir şey var sanıyor.

Ben belirsiz işleri sevmiyorum, birini ya beğenirsin ya beğenmezsin. Ben kimseyi böyle ortada bırakmam mesela.

Valla bu şekilde buluşmak isteyen oydu. Benim haberim olduğunu bile söylememişler, kendince ne düşündü bilmem. Niye kaç kere sorayım ki? Ben ona bir adım atmışım, ilgilenen insan üzerine giderdi.

İyi de burada suçlu adam değil ki. Kaza yapmış, pesinizde kosacak hali yok. Abartan arkadaşlarıniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…