sinirden ölüyorum haksız mıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşınla neden görüşmeyeceksin ki, belli ki adam hazzetmemiş yazışmalarınızdan. beklentilerini karşılamamışsınız. bu niye arkadaşınızın suçu olsun?

Yazışmamız sadece geçmiş olsun boyutundaydı, kendisine geçmiş olsun diyen birinden de hazetmiyorsa bilemeyeceğim. Ben sadece insanlık namına geçmiş olsun dedim, o kadar.

Bakın anlatamıyorum sanırım, aylardır bu adamı bana allayıp pulluyorlar karı koca, ama ortada bir şey yok. Ve ben de yeni boşanmış ve duygusal olarak zaten zor durumda biri olarak birşeyler bekledim doğal olarak. Bana deselerdi ki, tanış bir hoşlanırsanız olur, olmazsa olmaz , ben yine bir şey demem. Kendilerince düğün nişan çocuk herşeyi kafalarında yazıyorlar her buluşmamızda, ben de sanıyorum ki karşı tarafta bir şey var. Bunu yapmaya hakları yok, kızdığım nokta bu.

Sana böyle yaptılarsa adama neler yaptılar kimbilir?
Belki de adam kaçıp mesafe koydu..

İnsanlar ne zevk alır ki bu çöpçatanlık işinden?
Ben çevremdeki kişilerin hali hazırdaki ilişki sorunlarına bile hiç karışmayı sevmem. Sorunca politik cevap verip sıvışırım falan..

Evet en sonunda kaçıp mesafe koymuş sanırım. İnsanların bu kadar üzerine gidilmez ki, istemiyorsa da istemiyordur yani.

Arkadaşım kendince sevap işleyeceğini düşünüyor, tek derdi o. İnsanları kafasında sıraya koymuş, hepsini evlendirecekmiş, bu işlerden anlıyormuş, öyle diyor:)

Ama şu da var, adamda dengesiz, en son bayramdan sonra iyileşince benle görüşmek istediğini söylemiş, gerçekten böyle dedi diye yemin ediyorlar. E neyi bekliyor diyorum, istemiyorsa da söylesin, bilmiyoruz diyorlar.

Greeşim yeni bandan geldim. Ondan dolayı bu konuda yazmak istediklerimi yazamıyorum.
Ama sen biliyorsun baştan beri düşüncelerimi.

Biliyorum tatlım:)

Dün bayağ çemkirdim biliyorsun, ben evlilik meraklısı değilim ama bana bunu yapmaya hakkınız yok böyle bir dönemimde dedim.

Adam bayramdan sonra (iyileşince, o sıralar yürüyemiyormuş) görüşmek istediğini söylemiş, böyle deyince biz de olumlu baktık ne diyeyim diyor.

Dengesiz yengeç erkeği volüm bilmem kaç.

Naparlarsa yapsınlar.

Biliyorum tatlım:)

Dün bayağ çemkirdim biliyorsun, ben evlilik meraklısı değilim ama bana bunu yapmaya hakkınız yok böyle bir dönemimde dedim.

Adam bayramdan sonra (iyileşince, o sıralar yürüyemiyormuş) görüşmek istediğini söylemiş, böyle deyince biz de olumlu baktık ne diyeyim diyor.

Dengesiz yengeç erkeği volüm bilmem kaç.

Naparlarsa yapsınlar.
Yengeçlikle falan alakası yok canım benim ya.
Bu bildiğin evlenmek istemeyen adam. Görüşelim diye ne diye sana demiyor ?
Resmen kafalarından senaryo uydurmuşlar😬

Arkadaşının yaptığı çok saçma
Kaç yaşında insanlarsınız
Nişanlısın falan demeleri vs bana hiç güven vermediler
Ben olsam temkinli yaklaşırım .böyle biri var ama istersen bir tanıştırayım derim yani
Bu kadar abartmalarına gerek yok
Semde hemen kapılma evlilik odaklı olma
Görüş tanış ölç tart
Zaten bir kere boşanmışsın biraz rahat ol ya

Çünkü evliliği başarı olarak görüyorlar,hele bazısı çocuk doğurduğunda atomu parcaladigini falan zannediyor,bise dersen de bu beni kiskanoyooooooğğ derler aptal çünkü bunlar o yuzden. Bende de vardi birtane. Guya cocukluk arkadasim olcak,bekardim sürekli kocasından bahsediyor artık gına gelmisti. Benimle alakali bir konudan bile kocasına geliyorduk. Beni de birileriyle tanıştırmaya ara yapmaya falan çalıştılar ama sonra olmadı. Onun apaçi kocasının arkadaşından bana hayir gelmezdi çünkü. Evlendim bu defa surekli cocugunu anlatiyor insana kendini eksik hissettiriyor bunlar artik görüşmüyorum gec bile kaldim görüşmemek için.
Ben de evlendim , düğünüme de geldiler yüzsüz yüzsüz ki davet bile etmemiştim bir arkadaşımızın peşine takılıp gelmişler.Düğünde de görüşelim falan diyor çiftin kadın olanı aptal aptal.Eşimin işinden dolayı işleri falan düşer diye hesap yapıyorlardır eminim.Öyle tipler çünkü.Çocukları olsa onunla da hava atarlar bu insanlar çiğ insanlar.Hayatlarımızda tutmamak lazım.Tecrübeyle öğreniliyor işte böyle şeyler.

bence sacma sapan olan adam degil arkadaşlarınız
muhtemelen adam soyle dedi boyle dedi diye sizi gaza getirdiler
işgüzarlık yapacaklar çünkü

Siz adam hakkinda hos seyler dusunmuyorsaniz ya hani arada...durum böyle gelistikce. Ayni seyi o adamda sizin icin dusunuyordur.

Kimler yuzunden? Cöpcatanlik yapan ruh hastalari yuzunden.
Yapiyorsalar duzgun yapsinlar. Yalanla dolanla insanlari mi evlendirecekler yahu...

O basiretsiz ve rezil arkadaslarinizdan uzak durun bence.

Siz adam hakkinda hos seyler dusunmuyorsaniz ya hani arada...durum böyle gelistikce. Ayni seyi o adamda sizin icin dusunuyordur.

Kimler yuzunden? Cöpcatanlik yapan ruh hastalari yuzunden.
Yapiyorsalar duzgun yapsinlar. Yalanla dolanla insanlari mi evlendirecekler yahu...

O basiretsiz ve rezil arkadaslarinizdan uzak durun bence.

Adamı hiç tanımadığım için bir şey diyemiyorum, sonuçta ne konuştuklarını da bana söylemiyorlar. Adam arkadaşımın eşinin iş arkadaşı , benim arkadaşım olan kişi de kendini ilişki uzmanı, evlendirme müdürü falan sanıyor, kafasınca bir şeyler yapıyor ama ne yaptığının ya farkında değil, ya kötü niyetli. Eminim karşı tarafta tiksinmiştir bu durumdan.

Bilmiyorum ben konuyu unutmaya karar verdim, bu kişilerle de görüşmeyeceğim bir süre, bir daha da bana birilerini "ayarlamaya" kalkmasınlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X