Sinirden ölüyorum şuan

Hanımefendi zaten çocuklarına bakamıyor değiller ki ama sonuçta her insan işinde yükselmek ister zamanla bazı şartlar oluşabilir eğitimle falan maaş artabilecekse neden geri çevirsin ben istemiyorum diye. Sadece 3 gün eşi evde çocukla kalamayacak diye neden elinin tersiyle itsin mantık bunun neresinde? iyinin de iyisi olacaksa.

Memurlukta devlet işinde her zaman yükselmek mümkün ve işinde de o bilgiler işine yarayacak olabilir kendini geliştirecektir insan her aşamada kendini geliştirebilir ama çocuğum oldu aman karımı bırakmayayım öğrenmeyeyim var mı böyle şey insanlar ne şartlarda çalışıyor geç geliyor o kadınların canı yok mu aman eşimin iyi olsun da ben idare ederim diyen kadınlar. Ekmek aslanın ağzında kim işini daha iyi yapıyorsa o ön planda oluyor bunun neresi keyfi acaba?

Eğitim zorunlu olmasa da iş hayatı için önemlidir. Ben olsam giderim.
Burada konu sahibi çocuğu için değil kendi için eşinin gitmesini istemiyor.
Dediğim gibi böyle bir fırsat olsa eşim ne derse desin ben giderdim.

Ben hayata iş ve işyerinde yükselme ekseninde bakmıyorum. Çocuk doğmadan önce belli bir mevkiye geldim, yaşım otuz beş. Ben böyle tercih ediyorum. Eşim de tanıdığım kadarıyla zannetmiyorum aksini tercih etsin. Biz bebeğimiz belli bir yaşa gelene kadar 3 gün evden zorunlukuklar dışında uzaklaşmayız. Zaten iş güç yüzünden yeterince ihmal ediyoruz çocuğu.
çocuğun fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarını kendi yöntemiyle gözeten ebeveynler var elbette. Kendileri bilir. Ne diyebilirim:) uzatmaya gerek yok ki. Siz öyle yaşıyorsunuz ben böyle. Belli ki fikirlerimiz sabit. Size de kendi yaşamınızda, çocuğunuzla mutluluklar dilerim.

sizin bu kadar bunalmış olduğunu bile bile böyle birşey yapıyorsa ve gerçekten mecbur değilse..bence siz haklısınız

Tabi sende kendince haklısın keyfii gidiyor dinlenip keyif catacak diyorsun çocuk ikimizin diyorsun o niye kaçıyor, valla bacım haklısın da bu iş hep böyle malesef çocuk annenin

Mesela bu güzel havalarda balkonda? Bebeğini uyut dedim zaten-ki söylediğim yalnızca bi örnek "keyif yap" manasında. Icmiyor da olabilir nerden bilebilirim?
umarım siz de içmiyorsunuzdur
keyif yap diyebilirsiniz de bebeği olan birisine çok normalmiş gibi sigaranı yak demeniz enteresan geldi

Ne var yani gitse, benim de 7 yaşında kızım 11 aylık da oğlum var. Eşim kardeşi ve kuzenleri ile birlikte 4 kişi istanbula 3 günlüğüne keyfiye gezmeye gidiyor. Çalışıyorum üstelik, 2 gün yıllık izin alacağım gezmeye gidiyor diye. Kızımı okula bırakacağım bebeğimle. Yaşadığımız ilde kimsemiz de yok üstelik. Ben bunu bile sorun etmiyorum.
Ama aynı şekilde arkadaşlarımla başka ile bi kac günlüğüne gezmeye gitsem eşim sorun etmez o da bakar çocuklarımıza. Bu kadar sorun etmeyin 1 çocukla ne kadar zor olabilir ki

Yanlız çocuk 1.5 yaşında anlayacağınız yeni Doğum yapmış deil konu sahibi

Ben benimki 1-2 gün biryerlere gitsin diye ugrasiyorum özleselim diye..

Canim egitimini alsin iste ne var ki bunda. Bakarsin yarin maasi yükselir. Cocuk büyütmek kolay degil..

1 çocuk bakmak zor olmaz ama ben de evde tek kalmak istemezdim sanırım :) Ben olsam esimle birlikte giderdim bebeğinizle ailecek kafa dinlersiniz artık :)

Bende okuyorum sizde
Tekrar neden belirteyim
Yaftalamak hmm
Pek yaptığım birşey değildir ama rastgeldi demek
O zaman ikimizede rastgele
Zira bu fikir alışverişi pek elverişli olmadı

Konu sahibi bence adam bırakın gitsin sizde evde telefonu sürekli erteleyen duş alıp ses yapan bir adam olmadan bebeğinizle rahat rahat uyuyun uykunuz kaçmaz hem hahaha

Üreme iç güdüsü ve mantik arasinda kalma diyoruz biz o çeliskiye tabi ben anne olmadigim icin sizin kadar süslü anlatamiyorum sadece. Insan özünde bencil bir varliktir. Bu duyguyu üreme güdüsü bastirmaya calisiyor veya bastiriyor. Doganin işleyişi boyle.

Hayvanlar da yavrularini korumak adina kendilerini ölüme bile atabilirler. Bunu mantiktan veya cok ulvi annelik duygusundan yapmiyorlar. Herşey soy devami ve cogalmak için, insanlarda da boyle aslinda.
Cogalmakta gelecegimiz için cok cok onemli ve benim gibi anneligi yapamayacak insanlar bu döngüden kendini elese veya gercekten hazir olana kadar beklese kaliteli bir nesil gelirdi aslinda.

umarım siz de içmiyorsunuzdur
keyif yap diyebilirsiniz de bebeği olan birisine çok normalmiş gibi sigaranı yak demeniz enteresan geldi
1.si kendim hamile olduğumdan dolayı icemedigim için bunu böyle espirili biçimde söyledim.
2.si sizi ilgilendirmez içip içmediğim.
3.sü "ne bulsam da polemik yaratsam" diye düşünmek çok zevkli olsa gerek ancak üzgünüm "bebegi olan birisi" benim lafimla sigaraya başlamaz kanımca. Bu defa basarisizsiniz.

Polemik için yazmadım
Sadece hamile olan bir kadının anne olan birine öneri olarak sigara yakın demesi çok doğru gelmedi hepsi bu

Her hafta yeni bi konu
3 günden ne olur sanki gitsin kafa dinlesin eşin fazla mız mız bi insansın sürekli benim sözüm geçsin diye dır dır edip yönlendiriyorsun adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…