Sinirden ölüyorum şuan

Benim de evde 20 aylık bir çocuğum var. Eve 2 saat geç gelince kızıyorum. Haftada bir maça gidiyor ikinciye gitme diyorum. Çok iyi anlıyorum. Bence bebeğinle sen de git. Hem size de değişiklik olur.

iş eğitimi bizimde olacak ve gtmek zorunlu değil ama işle iş için mecburuz.mevzuatlar ağır çunku ve ailece gtcez.sızde yle yapın çok ıyı gelır

Eğitim keyfi bir durum değil
Özel sektörde çalışıyorum, bizde eğitimler düzenliyoruz ve katılmayanlar mimleniyor
Kurum yüklüce masraf ederek bir eğitim düzenliyor ve bu çalışanların eşlerinin keyfine kalmış bir şey değil
Katılmak zorunlu değildir ama katılmayan personele iyi bakılmaz ve ileri ki değerlendirmelerinde bu göz önünde bulundurulur. Devlette bu organizasyonlar daha büyük yapılıyor, eşinizin katılmak istemesi çok doğal. İlaveten eğitimlerde çevre genişliyor, insanlar farklı pozisyonlardaki başka çalışanları tanıyor, iş hayatı için gerekli bir şey bu

Sakin olun ülkeyi terk etmiyor Ada'm?

Konu sahibi eşinizin duşundan kıyafet giyimine kadar rahatsızdınız. Yalnız kalmaya ihtiyacınız var bence

Hayatta yapmak istediklerinizi ertelemeyin ve yapmak istediklerinizden çocuk koca vb şeyler için feragat edip sonra mutsuz olmayın. İçinizden ne geliyorsa onu yapmaya çalışın. Eğer eşiniz sizi çok kısıtlayıp kendisi her fırsatta kaçmak için bahaneler arayan bir tip ise haklısınız. Değil ise sanki kendinizi kapana koşulmuş hissediyorsunuz da eşinizden de onu bekliyorsunuz gibi geldi. Yoksa 3 gün yalnız kalmaktan bu kadar hiddetleneceğinizi sanmıyorum altındaki neden başka bence...

Sakin olun ülkeyi terk etmiyor Ada'm?

Konu sahibi eşinizin duşundan kıyafet giyimine kadar rahatsızdınız. Yalnız kalmaya ihtiyacınız var bence
O cevap size değil, cevap hakkımın doğduğu yorumcuyaydı. Yazım kendi içinde gerektiği kadar ve tutarlıdır. Siz ise bana “sakin ol, şöyle ol, böyle dur” diyerek beni manipüle edemezsiniz. Karşı argüman varsa sizi dinlerim. Onun dışında Bana ne yapacağımın söylenmesinden hoşlanmam.

Merhaba, Çocuğunuz için çok düşünceli ailesiniz. Mutlu günlerde büyütün bebeğinizi.
Takdir edersiniz ki. Sinir küpü olmuş bir anne Bunalmış bir baba. Eve bu kötü enerjiyi yaymayın lütfen. Diğer konunuzu da okumuştum.
Ben dört çocuklu bir anneyim.Çalışıyorum. Çocuklarımın kolay çocuk olduğunu söylerler. Hatta ooo senin dört tane bizim bir tane etmez derler. Aslında o iş öyle değil. Ben çok rahat anneyim. Ve bu rahatlık çocuklarıma da geçiyor.

Eşim 1 haftalığına Türkiye'ye gitti geldi ben de 1 yaşında oğlumla kaldım tek başıma. Ha mecburi değildi, gitmese de olurdu fakat, gitsem iyi olabilir diyerek gitti. Ben hiç sorun yaratmadim. Bu kadar abartmaya da gerek yok diye düşünüyorum açıkçası..
3 günden insan ölmez merak etmeyin.

Merhaba, Çocuk yetiştirirken ebeveynden çocuğa ulaşan tek bir örnek yoktur. Ya da bu konuda her şey 2+2=4 etmez. Rahat anne baba, rahat bir bebek de olmayabilir. Tüm ihtiyaçları zamanında karşılanan bir bebek, ileriki yaşantısında karakteri doğrultusunda bambaşka biri olabilir. Şu doğru, şu yanlış diyemeyiz. Ben 6 yıllık öğretmenim, bu zamana kadar hiç öğrenci hırpalamadım. Evde sesim yükselmez. Eşimle son bir yıldır bir kere kavga ettik. Yani ev ortamım huzursuz değil. Kayınvalide, eş sorumsuzluğu, maddi sorunum yok. Yani uzun zamandır furum stabil. Oğlum yürüme evresinde ve bir dönem çok fazla gece uykusuzluğu yaşadım ancak bu birçok annenin yaşadığı bir sorun. Bu şartlar içinde büyüyen bir oğlum var.
Bir insanın yazışma dilinden o kişiyi tanımlamak doğru değil.
Bir diğer nokta, bana sorarsanız 4 çocuk birbiriyle çok rahat vakit geçirebilir. Birbirlerini oyalarlar. Ben çoğu zaman ikizim olsaydı da birlikte oynasalardı derim.
Ben çocuk olmadan önce keyfime çok düşkündüm. Eşimle sabaha kadar içer, akşama kadar uyur, gezer tozar, vaktimizi bazen fuzuli ieylere harcardık. İkimiz de isteyerek çocuk sahibi olduk yaşımız da pek genç değil. Çalışan insanlarız. Tatile gittik çocuğumuzu da götürdük. Sömestr de 2 günlüğüne uçakla seyahat ettik, çocuğumuzu götürdük. Annem var, ısrar etsem bakar oğluma. Ama bizim hayatımızda, bakımımıza muhtaç bir bebek var. Ben hayata, çocuğuma böyle bakıyorum. Memeden kesilsin, 2 yaşını geçsin, bizim de çocuğu anneme bırakıp, tek günlük kaçamaklar yapma fikrimiz var. Ancak konuda anlatılan henüz bir bebek. 18 aylık. Baba ile annenin arasındaki duygusal iletişim bile çocuğun ihtiyaçlarından önemli değil bana göre. Rahat anneliğin tanımını yaparsanız, bir de sizden dinleyeyim. Belki aklıma yatar.

Bence haklısın ne isi var. Gidebilir miyim dese sen de olmaz desen gitmese sorun olmaz. Ama illaki gidicem diyosa bağırıp çağırmakta haklısın. Hatta zorla giderse ben de annemin evine giderdim

Bence haklısın ne isi var. Gidebilir miyim dese sen de olmaz desen gitmese sorun olmaz. Ama illaki gidicem diyosa bağırıp çağırmakta haklısın. Hatta zorla giderse ben de annemin evine giderdim
Niye izin almak zorunda mı eşinden ?
Bir kadın eşinden izin almak zorunda olunca kıyamet kopuyor sen koskoca kadınsın köle misin diyerek, erkeklere gelince neden izin almak zorunda? Eşitlik nerde? Adalet nerde?
Esine söyler gitmem gerekiyor diye, eşi de sebebiyle birlikte neden gitmesini istemediğini anlatır. Gidemezsin yapamazsın deme hakkı yok ne erkeğin ne kadının. Allah ağız vermiş akıl vermiş güzelce konuşup anlassinlar diye.

Bunda birşey yok ki. Ben bir çocuk ve çalışırken ayın yarisini esimsz geçiriyorum. Eşim de kongrelere tatil bölgelerine gidiyor. Hem tatil hem kariyer amaçlı ama ben bu durumdan şikayetçi olmuyorum.. hatta o biraz dinlendi değişiklik oldu ona da diye seviniyorum.

Esitlik var tabi. Kadin kocasindan izin alacak.
Kocasi da karisindan izin alacak.
Izin almak zoruna gidiyorsa evlenmeyecek. Kocam.bakkala bile giderken bana haber verir. Ben de bu siteye kaydolurken bile izin aldim. Okula giderken dahi evden ciktim okula gidiyorum derim. Ne varmis izin almada anlayamadim. Evlilik bunlari kaldırır. Anne baba neyse eş de odur

Ben sizi cok iyi anliyorum ayni durumdayiz ve size sonsuz hak veriyorum.
Esinize sorun bi bakalim, egitim icin il disina cikmaniz gerekse bebege 3 gun bakabilecek mi tek basina ?

İlla ki gideceğim diyorsa bağırıp çağırmayi haklı bulmanıza diyorum ben. Sonunda da annemin evine giderim demişsiniz.
Demek istediğim bu denli huzursuzluğa gerek kalmadan konuşarak anlaşılması. Yoksa ben de izin alarak(haber vererek) üyelik açtım burası için elbette.
Demek istediğim şey hayır yapamazsın edemezsin demek yanlış, onun yerine ben böyle böyle düşünüyorum bu sebepten istemiyorum demek daha mantıklı..
İzin almak değil haberdar etmek bahsettiğim şey.
En ufak şeylerden evinde huzuru bozulan insanlara gerçekten üzülüyorum ben evlilikler böyle olmamalı.
Konu sahibi anlayışlı olabilir, tatile çıkmıyor eşi sonuçta o da iş için ama..

Alt tarafı 3 gün. Benim yerim de olsaydınız kafayı yerdiniz demek.

Benim eşim yılda 7 ay 5 ay vs görev için giderdi. Üstelik iki küçük çocuğumla yanliz kalırdım. O yokken çocuklarımla ne hastalıklar geçirdik.

Düşünmezler, türleri böyle, yaradılışları böyle.. boşuna sinirlenip canınızı sıkmayın. Tadını çıkarmaya çalışın, hayatta böyle günler de olacak sonuçta, hastalık olmasın yeter ki, acil durum planınız olsun, ne olur ne olmaz. Araba yoksa size kalan, en yakın taksi durağı hızlı aramalarda kayıtlı olsun.
Haybeden ahkam kesmiyorum bu arada. Benim de 17 aylık sağolsun az uykulu bir kızım var ve eşim gerekli gereksiz her yere gider. O da sağolsun ne yapayım.. çooook gerildim zamanında ama kendime etmişim, şimdi 5 gün kalacam derse, yetmez o tamamla haftaya diye ben söylüyorum. Hayat işte...
ve İnanın çooook yorgunum.
** hava güzel olunca hiç sorun yok, atın kendinizi bahçeye, parklara.. hoş biz her türlü çıkıyoruz. Başka türlü azalmıyor enerjisi

Merakımı mazur görün ama herhangi bir foruma kayıt yaptırırken neden haber vermek gerekir koca kişisine? Sebebini anlayamadım ben. Şahsi düşüncem “Ona ne ki :) “

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…