- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
- Konu Sahibi nazlihilton
-
Eeee sen napıyorsun dan sonra
konu nasıl annenle aldığın yatak örtüsüne kadar geldi yaa alemsiniz :=)
En uzağa o işemiş kabul et
Ne desem bilemedim ayol.Aklımdan geçen tek şey böyle bi karaktersizden evlenmeden kurtulmuş olman.Allahın sevgili kuluymuşsun demekki.Evlendikten sonra kocasının pisliklerine karaktersizliklerine maruz kalıp burda birsürü konu açan kadınlar var.Kaderde öyle yaşamakta varmış yani.Bunada şükür et.Hatta bakınca bir ömür zaten böyle bi karaktersizlikle geçmezmiş baya da verilmiş sadakan varmış yani hakkaten şükret.Öteki türlüsü ızdırabın dibi.
Benim fikrimi sorarsaniz icinde ne yasadigini ancak o bilir. Size mesaj atmis ozledim diye belki gercekten ozluyor belki de pisman ayrildigina ama basklarina cok iyiyim sevgilim var iyiki ayrilmisim diyor. Bilemezsiniz....
Sen de mi konuştun yani? Adam amacına ulaşmış; o telefonu hiç açmasaydınız asıl şişen o olacakti şimdi.
Arkadaşının da hayatında biri var mı diye onun ağzını araması yersiz olmuş; sanki sen sordurmuşsun ki gibi.
Neyse, her söylediğine inanmayın; bu adama prim verip kıymetli vaktinizi sinir stresle harcamayın.
Haklı bile olsa, adam gibi adam yaşanmışlıkların hatrına ilişkisinin arkasından 3. şahıslara atıp tutmaz. Kurtulduğunuz hakkaten iyi olmuş.yok ben konuşmadım, biz yemek yerken aniden aradı arkadaşımda yanında ben yokmuşum gibi konuştu. Tabi ne kadar inandırıcı olduysa onun için.
belli ki sen de hala bir şeyler hissediyormuşsun ve ne dediğini duymak için arkadaşına telefonu açtırmışsın. hala bir duygun var ki sinirden köpürebiliyorsun. ona olan hissizliğin nirvanaya ulaşamamış belli ki. ulaşsa umrunda olmazdı.
Bebeyi halen seviyorsun yoksa gülüp geçerdin.
yani sana uygun olmadığını bir sürü istemediğin şeye evet dediğini söylüyorsun e böyle birisi çıkmış gitmiş hayatından kurtulmuşsun bence kendi hayatına odaklan ayrıca ben inanmıyorum hayatında o kadar kişi olduğa falan resmen seni sinirlendirmek için yapmış bunu da başarmış
adamin oyununa gelmissin. bu telefon bile seni unutmadiginin gostergesi ergence oyunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?