Sinirden şimdi herşeyi parçalıcam

çeyiz al demiş almışsın sonra annen demiş diye almışsın falan bundan sonrasını okuyamadım

boşuna kendini üzüyorsun kurtulduğuna şükretmek varken

bırak ne hali varsa görsün, tanıdıklarınada söyle ondan laf getirmesinler sana

o telefonu açılması ve siz yokmuşsunuz gibi konuşulması???? ne gerek var. zaten bu kadar sinire de gerek yok ama neyseee...çocukça işler

entarisi dim dim yar seninkler cokta tin tin yar (not: halay basini ceken ifade:)

Bitmiş bi ilişki yi böyle kurcalayarak daha cok sıkılır üzülürsün...aradan az da değil iki ay gecmiş niye kurcalıyorsun en iyisi hiç haber almamak.arkadasını arasada karışma bence..

Biri değil birileri var dedikten sonra karakter notunu verdim..iyki demen için bi sebep daha

suçlu sensin. hem telefonla konuşturup hem neden yorumlarını dinliyosun. "o mikemmel bi insandı" demesini mi bekliyosun

okudum ve tek akıllıca bulduğum arkadaşının nazlının erkek arkadaşı olduğu yalanı.içine dert olmuştur emin ol oda senden haber almak için aramış zaten belli.aradada zehrini akıtmış amacına ulşamış söylediği her şey yalan ve hisleride atm tersi maalesef.sizin söyledikleriniz ne kadar doğruysa emin ol onunkide o kadar doğru.

suçlu sensin. hem telefonla konuşturup hem neden yorumlarını dinliyosun. "o mikemmel bi insandı" demesini mi bekliyosun

haklısınız çok haklısınız öyle demesini değilde yinede bu kadar nasıl çirkinleşiyorlar ya bu erkekler aklım almıyor.

bence kopek gıbı pişman ve senın kulagına gelecegını bılıyor ve canını yakmaya calısıyor bosver takmaaa kuyruk acısı var... bırak o acıyla kalsın :)

biliyorum ama bitmiş gitmiş artık durup dururken ortalığa çıkıyor böyle sinir oluyorum. bide herşeyi kafama takan birisiyim.

bence kopek gıbı pişman ve senın kulagına gelecegını bılıyor ve canını yakmaya calısıyor bosver takmaaa kuyruk acısı var... bırak o acıyla kalsın :)

zaten kız teli açar açmaz nazlı ordamı diyor. oda dediki yok yok rahat olabilirsin. Hey allahım işsiz adam resmen.

Konuşurlarken arkadan bir kahkaha patlatıverecektin işini bilememişsin.

Boşverr aytılmışsın bitmiş pişman olmasa hala sendrn haber alma çabası içinde olmazdı, soğumak için çok iyi bir sebep daha vermiş sana işte ne güzel

zaten kız teli açar açmaz nazlı ordamı diyor. oda dediki yok yok rahat olabilirsin. Hey allahım işsiz adam resmen.

bak burdan anla nazlı orda mı demeler :) cocuk mu bu adam konustuklarının senın kulagına gelme cabasında keske hıc tepkı vermeseydın bırazcık amacına ulasmıs senın eskı sozlu... bırak bundan sonra bısey derse sende umrumda degıl ılgılenmıyorum gibi cevaplar gonder... bak onune yoksa boyle kızarsan sınırlenırsen sadece kendıne edersın :)

Aynen haklısınız yine aklıma geldikçe üzülüyodum böyle olmasaydı nasıl olurdu diye. Adam birisi değil birileri diyelim diyor.
Bide ben kendi kendimi bitirmişim öyle diyor aman neyse artık bir anlıktı sinirim geçti

yok kıız 28 yaşında eşşek kadar ama akıl yaşı 5 mi acep

ilk başta işle ilgili bişey sorma ayağına arıyor sanki sorucak kimse kalmamış gibi. 2 kelime işten sonra hemen bu konulara girildi.

Bu konulara ilk kim girdi o da önemli. Arkadaşınız ne diye var mı birisi diye soruyor ki? İlk o açmış gibi geldi. Resmi bir şekilde işle ilgili konulara cevap verip kapatmalıydı bence. Sanki siz onun hayatını merak ediyorsunuz da arkadaşınıza sordurmuş gibi olmuşsunuz. Hayali erkek arkadaş muhabbeti de gereksiz olmuş. Konuşma başlı başına gereksiz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…