Sinirden titriyorum

Iyi fikir aslında ama bişey söyliyeyimmi.çok zoruma gitti ya küfür etmiş resmen terbiyesiz
Ay genis ol biraz bir sana aptal dese sen aptal mi oluyorsun tam tersi senin zekani cekemediginden tam zittiyla seni vurmaya calisiyor demektir .... sakin kotu bisi yazma bence bu kozu kullan ... merakindan seninle iletisime bile gecebilir .......

Hiç ipleme ona malzeme verirsin. Seni kışkırtmak onun işine gelir.
Ayrıca neden hala engellemedin?

İyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum siteye sağlık sorunlarından dolayi .Şimdi eski konularimda.var eltim yine face te bişeyler paylasmis.Neyse dedim ama altındaki yorumlarda (üstü kapalı olarak benden bahsediyor) ne seref....m kalmış ne o... c... şok oldum iyice cigirindan çıktı bu. Bilmiyorum eşime göstersem sert tepki verir olaylar büyüsün istemiyorum.Aslında bir yandan da birisi buna haddini bilirsin artık istiyorum.Haa sebebi de şu artık iyice kestim konuşmayı görüşmeyi o.Ne yapsam sizce bir akıl verin gerçekten ellerim titriyor sinirden yazamıyorum.
Tepkisiz kalin amacına ulasamasın

kendını yorduguna degmez bence
herkes kendıne yakısanı yapar
sen onun sevıyesıne ınme muhattap bıle olma cıddıye alma
sen onemsemedıkce cıldıracak enı sonu kendını yakacak bosver

Aynı şeyi ben de yaşadım. Kısaca anlatayım canım. Benimki de face ye bişey yazmış. Eşime dedimki bu kesin bana patlar. Yok ya ne alakası var dedi. Herkes size mi söylemiş diye eşimle bana soruyor. O kadar bariz herşey. Herkese yoo biz üstümüze alınmadık dedik mecburen ama biliyoruz yani bize yazmış. Baktım devamı gelecek pat kapattım faceyi. Kudurdu resmen. Başka yerden sarmaya başladı. Ama eşim önceki durumu gördüğü için engel oldu hemen. Bence eşine göster. Ve kapat faceni. Ya da en azından onu sil. Evet biraz sinir oluyorsun. Ama sonra takmıyorsun gerçekten. Çünkü onun kudurduğunu biliyorsun. Eşin de yanındaysa ohh miss :)

Aynı şeyi ben de yaşadım. Kısaca anlatayım canım. Benimki de face ye bişey yazmış. Eşime dedimki bu kesin bana patlar. Yok ya ne alakası var dedi. Herkes size mi söylemiş diye eşimle bana soruyor. O kadar bariz herşey. Herkese yoo biz üstümüze alınmadık dedik mecburen ama biliyoruz yani bize yazmış. Baktım devamı gelecek pat kapattım faceyi. Kudurdu resmen. Başka yerden sarmaya başladı. Ama eşim önceki durumu gördüğü için engel oldu hemen. Bence eşine göster. Ve kapat faceni. Ya da en azından onu sil. Evet biraz sinir oluyorsun. Ama sonra takmıyorsun gerçekten. Çünkü onun kudurduğunu biliyorsun. Eşin de yanındaysa ohh miss :)
Haklısınız şimdi bile bir ton mesajlar geldi sanani.laf diye.Ne diyeceğimi şaşırdım inanirmisin 5 defa bişey koyayım face diye niyetlendim bu seferde hem onun seviyesine düşmek istemedim hemde ne bileyim saçma geliyor engelledim zaten .Ama meraktan etmiyor değilim mesini diye sorarsanız çok kötü konuşuyor o yüzden

Yürekli olsa yüzüne söylerdi.
Eşin ya da sen farketmez konussaniz inkar edecek sana olmadığını söyleyecek bir de üstüne manyak misin bilmem ne ben sana niye yazayım. . Gibi yalandan sözler. .

Daha da sinir olacaksın boşver terbiyesizi

Sizi rahatsız eden biriyse hala ne diye sosyal medya hesabınız da duruyor bunu anlayamadım. Silin gitsin , beni rahatsız eden biri varsa gözüm görsün istemem. Siz de olay çıkartmak mı istiyorsunuz ?

Yürekli olsa yüzüne söylerdi.
Eşin ya da sen farketmez konussaniz inkar edecek sana olmadığını söyleyecek bir de üstüne manyak misin bilmem ne ben sana niye yazayım. . Gibi yalandan sözler. .

Daha da sinir olacaksın boşver terbiyesizi
Aynen Eşimdelede konuştuk az önce o da diyor boşver diye

Sizi rahatsız eden biriyse hala ne diye sosyal medya hesabınız da duruyor bunu anlayamadım. Silin gitsin , beni rahatsız eden biri varsa gözüm görsün istemem. Siz de olay çıkartmak mı istiyorsunuz ?
Yok sildim zaten hala yazıyor eşim görmüş işte birisi hani uyarmis.bak böyle şeyleri burda konuşma diye diyor bizimki benim kimseden korkum yok bilmem bişey güya ben korktugumdan cevap veremiyormusum.

Şu internet aleminde bişey paylaşıp birilerine gönderme yapmak bana çok komik geliyor.
Lafı atıyorlar ortaya kim üstüne alınırsa.
Biri alınsa yok sana demedim oluyo okadar da yüreksizler:KK67:

Yok sildim zaten hala yazıyor eşim görmüş işte birisi hani uyarmis.bak böyle şeyleri burda konuşma diye diyor bizimki benim kimseden korkum yok bilmem bişey güya ben korktugumdan cevap veremiyormusum.
Eşinizde silsin her yerden uğraşmayın böyle şeylerle .

Back
X