Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerinizde olsam engellerim.İt ürür kervan yürür.Kendi çapsızlığıyla baş başa bırakın onu.İyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum siteye sağlık sorunlarından dolayi .Şimdi eski konularimda.var eltim yine face te bişeyler paylasmis.Neyse dedim ama altındaki yorumlarda (üstü kapalı olarak benden bahsediyor) ne seref....m kalmış ne o... c... şok oldum iyice cigirindan çıktı bu. Bilmiyorum eşime göstersem sert tepki verir olaylar büyüsün istemiyorum.Aslında bir yandan da birisi buna haddini bilirsin artık istiyorum.Haa sebebi de şu artık iyice kestim konuşmayı görüşmeyi o.Ne yapsam sizce bir akıl verin gerçekten ellerim titriyor sinirden yazamıyorum.
Bence tii ye dahi alma. Hatta ona inat çok daha abartılı şeyler paylaş. Ama eşine anlat bilsin.İyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum siteye sağlık sorunlarından dolayi .Şimdi eski konularimda.var eltim yine face te bişeyler paylasmis.Neyse dedim ama altındaki yorumlarda (üstü kapalı olarak benden bahsediyor) ne seref....m kalmış ne o... c... şok oldum iyice cigirindan çıktı bu. Bilmiyorum eşime göstersem sert tepki verir olaylar büyüsün istemiyorum.Aslında bir yandan da birisi buna haddini bilirsin artık istiyorum.Haa sebebi de şu artık iyice kestim konuşmayı görüşmeyi o.Ne yapsam sizce bir akıl verin gerçekten ellerim titriyor sinirden yazamıyorum.
Bendede aynısından var:) tavsıyem silmen ben öyle yaptım. Daha kudursun dursun. Sızde surekli ne yazmış dıye bakmazsınız. Esınıze mutlaka anlatın; ben bu yazılanlardan rahatsızım siliyorum diyin. Tavrınızı bılmeli.. Boş teneke cok ses çıkarırmışZaten o derdi ben bunu yok saydikca.tozutuyor.Ama çok zoruma gitti inan
Aynen canım çok haklısın insan merak ediyor. Ben de eşmden baktım bi iki kere. Ama sonra inan hiç umursamıyorsun. Başka şekilde sinirini bozmaya çalışır bakmadığını anlayınca. Ona da sinir olcaksın. Ama insanlar senin tepki vermediğini görünce anlarlar zaten. Terbiyesizliğiyle kalır merak etme. Benimki şimdi normale bile döndü. Baktı bişey elde edemiyor görüşmek bile isticektir eminim. Ama sakın izin verme. Komple muhabbeti kesemiyorsan bile merhaba merhaba. Hiç paylaşımda bulunma.Haklısınız şimdi bile bir ton mesajlar geldi sanani.laf diye.Ne diyeceğimi şaşırdım inanirmisin 5 defa bişey koyayım face diye niyetlendim bu seferde hem onun seviyesine düşmek istemedim hemde ne bileyim saçma geliyor engelledim zaten .Ama meraktan etmiyor değilim mesini diye sorarsanız çok kötü konuşuyor o yüzden
Zaten eşime yolluyor nasıl mesajlar yazmış anlatamam.Neymiş ben nasıl öyle bir paylaşım yaparmisim.Ee be kadın sen aylardır yapıyorsun demekki bana yapiyormus un ki alindin.Basbelasi gercektenEşine göster msjlarıve uzak ol engelle bırak ne yaprsa yapsın Allaha havale et
ne şirret insanlar var ya
Valla sende o yazdığı msjları onun eşine yolla direkt yani patlasın ortalık ama bu sayede uzak ol tlfdan da engelle gitsinZaten eşime yolluyor nasıl mesajlar yazmış anlatamam.Neymiş ben nasıl öyle bir paylaşım yaparmisim.Ee be kadın sen aylardır yapıyorsun demekki bana yapiyormus un ki alindin.Basbelasi gercekten
Eminim dediğim gibi yeni yaptığı bişey değil son zamanlar ağzını bozmaya basladi.Bende her taraftan engelli eşime yazıyor şikayet etmiyorum esime.Aramayı bende düsundum.ama eşim çok ısrar etti bırak bulaşma daha beter olur.Konussun.nasıl olsa susar diyor öf bilmiyorum kiSana soyledigine nasil emin olabiliyorsunki.
Eger eminsen ustu kapali degil direk aleni giydir.
Esinede sikayet etme bizat sen ara ettigi kufurleri aynen iade et.
Aslında öylesine herkes isine baksin gibisinden.Ama işte bizimki işte vay nasıl yazar zoruna gitmiş hanimefendininsiz ne yazdınız feyse
Sildim canim o günden heryerden.artık başka hesabımı da var bilmiyorum.İşte olay çıkaracak ya .Hayır yani kendi anneme kadar küfür etmiş düşünün yani valla birdaha rahatsız ederse gerçekten polise şikayet edicem.Birde tehdit ediyor yani.Neden silmiyorsun anlamıyorum resmen kendine sıkıntı arıyorsun.
Sildim canim o günden heryerden.artık başka hesabımı da var bilmiyorum.İşte olay çıkaracak ya .Hayır yani kendi anneme kadar küfür etmiş düşünün yani valla birdaha rahatsız ederse gerçekten polise şikayet edicem.Birde tehdit ediyor yani.
istedıgı zaten sinir olup muhatap olman. boşver hic birşey deme en iyi ders odurEminim canim çünkü dediğim gibi iyice delirdi bununla muhattap olmuyorum diye