Sinirden uyuyamıyorum

Abinizle yengeniz çok uyumlu bir çift gerçekten. İkisi de mantıksız, ikisi de kafasını pek kullanmıyor gibi.
Biri "evli olanların da başına her iş gelebilir, dolmuşlar da gece çok güvenli değil, arabayla evin önüne kadar bırakılması daha iyi" diye düşünemiyor; diğeri "ben gece vakti neden dolmuşla görümce peşine düşüyorum" demiyor.
Allah ayırmasın da başkalarına yazık olmasın.

Benim anlamadığım abin neden gecenin bir vakti yengeni gonderiyor da kendisi seni almaya gelmiyor. İkincisi de abin sen bekar kızsın peşine takılırlar demiş valla bu devirde evli bekar fark etmiyor eşini tek nasıl dışarı gönderiyor orası da soru işareti? Değişik bir zihniyet yapısına sahip bir abin var. Ama sen de sakin ol sürekli tartışarak bir yere varamazsin.

Yengenizin yerinde olsam "hayatım koskoca kız istediği gibi gelebilir evine" derdim gitmezdim. İstediği kadar git desin. "Çok istiyorsan kendin git, beni karıştırma kardeşinle arandaki işlere" derim. Ama orada öylece kalması hoş olmamış. Tabi ki size yapılan da hoş değil. Hangi çağdayız gerçekten...

Olayin en büyük magduru yenge.
Ben olsam onun yerinde abiniz olacak adama cikis yolunu gösterirdim.
Ama sizi kardes gibi benimseyip sizin icin endise edip geliyor da olabilir bu ihtimali düsündünüz mü?
Abiniz kayda deger birisi degil ama yengeniz,karsiniza alip kendisini üzmek istemediginizi bu yüzden de bu islere karismamasi gerektigini söylemenizi hak ediyor olabilir.

İyi yapmışsın yengenı bırakarak, abin başka türlü bu yenge gönderme olayından vazgecmezdi zaten. Kadının suçu kocasının maşası olmak o da suclu hayır gitmiyorum demeliydi. Abine de diyecek söz bulamıyorum, ona ne senden gitsin karısının peşine düşsün . Senin zaten annen baban var başında hayret birşey ya.

Amin inşallah lütfen yüzüme bakmasın
Arkadaşlarım artık dalga geçiyor yengen değil özel koruman diye
Bir kadın kendini bu kadar zavallı durumuna düşürmemeli
Acaba yengeni bu konuma düşürecek neler yapıyor abin neden abinin sözünden çıkamıyor. Belli ki korkutmuş abiniz. Sizin yengenize destek olmanız gerekir bu durumda. Ben kendimi yengenizin yerine koyduğumda herhalde 20 günümü ağlayarak geçirirdim bu kırgınlıkları ancak unuturdum. Abinizin yengenizi kıskanmaması emireri gibi kullanması çok kırıcı. Ya o yenge de bir anne babanın evladı. Soğukta gece vakti sizi beklemek yerine kocasına sarılıp huzur bulmak ister sevilmek ister eminim

Cnm yengene ayip olmus ben düsünüyorum da yapar miyim gidip almam yazik o da arada kalmis
Abine kizma cnm dunya oyle bi dunya olmus ki kimseye guvenilmiyor

Ben esime derdim onun ki canda benim ki degil mi sonucta ikiside kadin

Çok iyi yapmışsınız.Yengenizin durumu kötü ağabeyiniz ne derse yapmak zorunda gibi.. Evde kvalide kpeder koca oturuyor yenge akşam vakti soğukta eşinin kızkardeşini almaya görev gibi zorla yollanıyor.Fakat bunlar yengenizin sorunu sizin değil.Burada anne babanız duruma el koyup ağabeyinizi susturup, yengenizi ve sizi koruyabilirdi.

Yengesine gel diyen kendisi değildi ki kalkıp özür dilesin gitmedi diye..
Evlenecek kadar kafası çalışan insanın kendi kararlarınıda verip bir hop dur orda bakalım gece gece kardeşin için o kadar endiseleniyorsan gider kendin alırsın demeyede bir zahmet dili varsın..

Öyle iyi bir şey yapmışsınız ki bir daha tenezzül ederken en azından bir endişe içerisinde olur..

Ha bu arada abinize söyleyin daha bu zamana kadar bir sapığın gelip evli misiniz bekar misiniz diye sordugu görülmemiş..

Hiç de yengeye ayıp olmamış çok iyi olmuş.
Akşam 10da dolmuşla ben neden gorumcemi almaya gidiyorum diye sorgulamayı öğrenir soğuk hava gider beynine de azcik çalışır belki.

Bu zihniyet evlenene kadar başına bir şey gelmesin üstümüze kalmasın zihniyeti malesef.
Mesela evlenince artık biz mesul değiliz naparsa yapsın kocası var başında diye düşünecekler.
Maksat burada kardesin güvenliği falan değil bekaret güvenliği mazallah rezil olur abi yoksa.
Ama evli karısı tecavüze uğrayabilir sonuçta o evli zaten bakire degil jdldls.
Ayy ne sacma ya.
Konu sahibi aynen devam böyle 2 3 kez daha ekin bakalım yengeyi beklesin soğuklarda belki vazgeçer.

Bizdeki yenge ye bak bi de buna.. Olan kadına olmuş. Konu cok saçma. Yengen le dönsen inciler mi dokulecekti?? Oturmuşsun zaten. Yazık gecenin 10 unda yalnız kalmis. Yengen le adam akilli konuşsaydın bir daha bunu yapma diye.
Mirkelam in sarkisi geldi aklıma.. Kaprisli sin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…