- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Ay o konu da size aitmiş .. “abim!!!” DiyeDaha önce de sanki buna benzer bir konu vardı ? Yengeniz yalnız değil :)
Acaba yengeni bu konuma düşürecek neler yapıyor abin neden abinin sözünden çıkamıyor. Belli ki korkutmuş abiniz. Sizin yengenize destek olmanız gerekir bu durumda. Ben kendimi yengenizin yerine koyduğumda herhalde 20 günümü ağlayarak geçirirdim bu kırgınlıkları ancak unuturdum. Abinizin yengenizi kıskanmaması emireri gibi kullanması çok kırıcı. Ya o yenge de bir anne babanın evladı. Soğukta gece vakti sizi beklemek yerine kocasına sarılıp huzur bulmak ister sevilmek ister eminimAmin inşallah lütfen yüzüme bakmasın
Arkadaşlarım artık dalga geçiyor yengen değil özel koruman diye
Bir kadın kendini bu kadar zavallı durumuna düşürmemeli
Ben esime derdim onun ki canda benim ki degil mi sonucta ikiside kadinAcaba yengeni bu konuma düşürecek neler yapıyor abin neden abinin sözünden çıkamıyor. Belli ki korkutmuş abiniz. Sizin yengenize destek olmanız gerekir bu durumda. Ben kendimi yengenizin yerine koyduğumda herhalde 20 günümü ağlayarak geçirirdim bu kırgınlıkları ancak unuturdum. Abinizin yengenizi kıskanmaması emireri gibi kullanması çok kırıcı. Ya o yenge de bir anne babanın evladı. Soğukta gece vakti sizi beklemek yerine kocasına sarılıp huzur bulmak ister sevilmek ister eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?