Sinirden Uyuyamıyorum

bence yardım almasın apartmana yardımcı alsın :)))))))

sizin uyuyamamanız sinirden değil takıntıdandır...Anlattığınızda kafaya takılacak bişey yok..Siz hastanız için ambulansa gerek duymamışsanız bu sizin tercihiniz..Ayrıca sizde çocuğunuza kendinize merdiven için galoş alısınız ne silmek zorunda kalırsınız ne de muhattap olmak:44:

evet nakil ambulansları var fakat nakil ambulansı için arayıp kayd oluyorsun biz kayıdlıydık zaten rutun kontroller için nakil araçları yani pazartesi kontrolü varsa hastanın cuma en geç arayıp haber veriyorsunuz ayrıdan ama adam su içerken birden boğazında kalıyor ve nefesini toplayamıyor acil durum oluyor ama diğer konuya gelirsek ben şunu demek istedim sislit evet ama hepimiz sağlık uzmanı deilizki o an neden dolayı ağrı var hastalandınız aa benim idrar yollarımda iltihap vardı o yüzden bu ağrı vs diyemiyor insan ha buda ayrı ben konu sahibinin apartmana ayakkabı ile girildi diye konu açmasına şaşırdım

Bence o halıları söksün ve sadece kendi eviyle ilgili olacak şekilde obsesyonunu daraltsın :)) en azından takacak başka birşey bulana kadar geceleri birkaç gece uyur kadıncağız :))))

hee sinirden uyuyamamışdı deilmi aslında konuyu iyice okursanız sevilla hanım :) konu sahibinin asıl söylemek istediği şey şu komşuları hep temizim titizim diye övünüyormuş hastalanmış sağlık görevlilerini ayakkabıyla sokmuş apartmana sonrasında silelim demiş titizim diyen komşu silmemiş oralı olmamış yazar burda aslında kendinin çok temiz olduğunu söylüyor

Kusura bakma canim tam bir hastasin bence doktora gorunsen iyi olur!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım zaten baban için 112 gitmesi normal bi durum
ama bak ben de defalarca sistit geçirdim ağrıdan gece uyuyamayıp kaç kere ağladığımı bilirim
ama hala diyorum ki sistit için, çocuk haricinde ateş için vs ambulans çağırılmaz.
sonra gerçek acile bulunmaz işte öyle ambulans.
valla konu sahibine gelirsek ben yazısından ne demek istediğini anlamadım yorumlardan anlamaya çalışıom

Evet zaten hanımefendi bir melek..kim halılı apartmanının 5 katını temizler ki titiz bir melekten başka? Hanımefendinin iyi niyeti suistimal edilmiş bence komşuların toplandığı birgün ben senden daha titizim diye komşusunun yüzüne vursun.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

bence konu sahibi kendi için bir ambulans çağırsın ben konuyu baya tekrar tekrar okudum kendşme işkenceyi severimde zevk alıyorum yorumlara gelince bende okudum iyice kafam karıştı sonrasında saldım gitti

Sananee ambulanstan be kadin! Hasta hasta konusuyosun sinirden uyuyamiomusmus. Oh iyi oluo millet can derdiyle ugrasio sen elalemin ambulansina karisiyosun. Biz olsak alah acil sifa versin der uzulurken sen milletin arksndan konusuosun sanami sorcaklar ne yapcaklarini. Dunya senin etrafinda donmuyor güzelim bitek sen yasamiosun bu dunyada.

ayrica o kargasada kimse halilari dusuncek durumda deil kusura bakma yani saglik soz konusu ya senin cocuklarnimi dusuncekler. O cocuklar senin sen dusuneceksin elalem deil cok zorsa tasin alla alla yemin ediorm kafayi yemissin ciddi soyluyorm psikologa git lütfen

Ayrıca bir de ayakkabılarıyla girdiler diye kurdeşen dökmüş nasıl uyusun ki? Bence kurdeşen içim ambulans çağırıp apartman girişinde bekletip o komşuya haddini bildirmeliydi ..

zaten aklım almadı ya şimdi sen söyleyince dikkatimi çekti ben 3 metre kare halımı silemiyorum 5 katlı apartmanın halısını nasıl silmişki ben olsam konu açacak halim kalmazdı aha yeni bir konu daha 5 katlı halı kaplı apartman nasıl silindi

Şaka mı bu baştan sona okudum pek güldüm apartman içinde halı nedir ya! Titiz insanlar böyle bir şey yapmaz o halıları kim temizleyecek acaba! Tabi konu ambulans çağrılması mı halımıydı

Bak sen şu görevlilere çok ayıp etmişler hiç apartmana ayakkabıyla girilir mi kırk yıldır geldikleri apartman çünkü biliyorlar durumu!!! Ortada bir can var ve insanlık ölmüş arkadaş kirlenen halıyı düşünüyor Ayrıca bilseler ne olacak adamlar dur bacım biz ayakkabımızı çıkaralım kirlenmesin diyecekler ortada hasta varken!! Hatta görevlilere söyleseydinizde batırdıkları gibi silselerdi Hatta gecenin üçünde komşunuz sizden izin alsaydı ambulans çağırabilirmiyiz diye, atın o halıları kafanız rahat etsin ne diye sildiniz ki!!

Bu arada konu sahibi nerde? Gece sinirden uyuyamadığı için bütün gün uyudu sanırım!

Son düzenleme:
Ayrica bise sorcam sizde nssil bi migde varki apartmandaki insanlarin bastigi haliya basabiliosunuz ciplak ayakla yada corapla artk napiosaniz. Ben sahsen yuruyemen ve cocugunuz yerlerde mi surunuyor nasil musaade ediosunuz elin insanlariyla ayni yerde surunmelerine anlamis deilim bu temizlik deildir.. kiminin ayaginda mantar kiminin ayaginda baska hastaliklar var herkesin ayagi mukkemmel temi degil sonuxta ve siz apartmandaki herkesle ayni yere basiosunuz ayakkabisiz mikrop ve hastalik bulssma riski daha yuksek!

Özel mi devletin mi ben hala buraya takığım?

canım bak şimdi kadın düşmüştü ayagı kırıldı çokta yaşlı ambulans geldi götürdü neyse bi kaç gün sonra tekrar gitmesi gerekiyordu araba var ama kadını taşımak imkansız o kadar kat aşağı ayrıca ayagı kırık platinlim yine ambulansı aradık biz alamayız ücret almak zorundayız dediler ben devlete para vverdiler diye biliyorum yani annemde devlet dedi ya ayırıca konu nereden nereye gelio anlamıyorum inanın

Son düzenleme:

konu sahibinden bir çıkış bekliyorum ama bakalım hayırlısı apartman toplantısımı var şuan uyuyormu

Oooo sizin benim o komşu gibi insanlar beceremez yapamazlar ama konu sahibi tertemiz titiz ve fedakar bir insan o yapmış işte..eminim komşular görüp kendilerinden utanmışlardır..düşünsene misafir geliyor kapının önünde halı silen bir kadın hahahah ya da kapıdan insan çıkıyor kapınızın önünde halı silen kadın tövbe estafurullah hahahahha

ay ağzınıza sağlık gülmekten öldüm valla..:)) aynı yere takılmışız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…