- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Evet ztn ambulansın ne için çağırıldığından çok konu sahibinin beklentisi çok komik..olay sırf ayakkabı çıkarılmadı diye..zaten kalp krizide olsa çıkarılmayacaktı o zaman dahamı az takıcaktı.."aa ama kalp krizi bunlar için halı kirlenebilir bu mikroplar bakteriler haktır "diyip mışıl mışıl uyuyacakmıydı :) obsesif bir kadından bahsediyoruz yardım alması şart
bence yardım almasın apartmana yardımcı alsın :)))))))
yalnız biri ALS biri sistit
sizin hastanız yatalakmış bir de tabi ambulansla gidecek, nakil ambulansları bu hastalar için var.
bu arada bir arkadaşın ambulans şöförü ve att yakını varmış, hasta nakli yapıyor ambulans demiş
o ayrı bir şey, 112 ambulansı değil, sadece nakil ambulansı var zaten, getiriyorlar götürüyorlar, acil hastalara bakmazlar onlar zaten.
Bence o halıları söksün ve sadece kendi eviyle ilgili olacak şekilde obsesyonunu daraltsın :)) en azından takacak başka birşey bulana kadar geceleri birkaç gece uyur kadıncağız :))))
Nedir bu insanların vurdum duymazlığından çektiğim.buğün üst komşum idrar yolları enfeksiyonu olduğu için çok sancılanmış neymiş araba yok diye tutup ambulans çağırmışlar olacak iş değil rahmetli kaynatam ölüm döşeğindeyken dahi 4katı sırtında eşim indirdi genede bu binaya ambulans gelmedi neyse sorun ettiğim şey bu binaya ayakkabılı girilmiyor dışarda ayakkabı çıkarılıyor yani halı var ben bu olayı akşam 7duyuyorum oysa olay3olmuş bizim ev sahibinin tiribinden temyizimde temizimdesinden geçilmiyor olaya bakki ne bina silinmiş ne halılar.ben dedim silelim tamam dediler fakat icraat yok bende 5kat binayı sildim
Halılarıda topladım attım silsinler diye.sildiler silmeyede kardeşim böyle titizlikmi olur bir kere eve girdi bizim ahali .kurdeşen oldum bikere
Eşim bayağı kızdı elin kapısını ne siliyon diye fakat silmesem onlar hala kıçını kaldırmadı
Birde bu adamlar bina temizlik gününe tam olarak riayet etmiyor günü gününe tek silen benim diyorum temizlikçi tutalım beyenmezlermiş of ya ne zormuş aile binasında oturmak
evet nakil ambulansları var fakat nakil ambulansı için arayıp kayd oluyorsun biz kayıdlıydık zaten rutun kontroller için nakil araçları yani pazartesi kontrolü varsa hastanın cuma en geç arayıp haber veriyorsunuz ayrıdan ama adam su içerken birden boğazında kalıyor ve nefesini toplayamıyor acil durum oluyor ama diğer konuya gelirsek ben şunu demek istedim sislit evet ama hepimiz sağlık uzmanı deilizki o an neden dolayı ağrı var hastalandınız aa benim idrar yollarımda iltihap vardı o yüzden bu ağrı vs diyemiyor insan ha buda ayrı ben konu sahibinin apartmana ayakkabı ile girildi diye konu açmasına şaşırdım
hee sinirden uyuyamamışdı deilmi aslında konuyu iyice okursanız sevilla hanım :) konu sahibinin asıl söylemek istediği şey şu komşuları hep temizim titizim diye övünüyormuş hastalanmış sağlık görevlilerini ayakkabıyla sokmuş apartmana sonrasında silelim demiş titizim diyen komşu silmemiş oralı olmamış yazar burda aslında kendinin çok temiz olduğunu söylüyor
canım zaten baban için 112 gitmesi normal bi durum
ama bak ben de defalarca sistit geçirdim ağrıdan gece uyuyamayıp kaç kere ağladığımı bilirim
ama hala diyorum ki sistit için, çocuk haricinde ateş için vs ambulans çağırılmaz.
sonra gerçek acile bulunmaz işte öyle ambulans.
valla konu sahibine gelirsek ben yazısından ne demek istediğini anlamadım yorumlardan anlamaya çalışıom
Nedir bu insanların vurdum duymazlığından çektiğim.buğün üst komşum idrar yolları enfeksiyonu olduğu için çok sancılanmış neymiş araba yok diye tutup ambulans çağırmışlar olacak iş değil rahmetli kaynatam ölüm döşeğindeyken dahi 4katı sırtında eşim indirdi genede bu binaya ambulans gelmedi neyse sorun ettiğim şey bu binaya ayakkabılı girilmiyor dışarda ayakkabı çıkarılıyor yani halı var ben bu olayı akşam 7duyuyorum oysa olay3olmuş bizim ev sahibinin tiribinden temyizimde temizimdesinden geçilmiyor olaya bakki ne bina silinmiş ne halılar.ben dedim silelim tamam dediler fakat icraat yok bende 5kat binayı sildim
Halılarıda topladım attım silsinler diye.sildiler silmeyede kardeşim böyle titizlikmi olur bir kere eve girdi bizim ahali .kurdeşen oldum bikere
Eşim bayağı kızdı elin kapısını ne siliyon diye fakat silmesem onlar hala kıçını kaldırmadı
Birde bu adamlar bina temizlik gününe tam olarak riayet etmiyor günü gününe tek silen benim diyorum temizlikçi tutalım beyenmezlermiş of ya ne zormuş aile binasında oturmak
hee sinirden uyuyamamışdı deilmi aslında konuyu iyice okursanız sevilla hanım :) konu sahibinin asıl söylemek istediği şey şu komşuları hep temizim titizim diye övünüyormuş hastalanmış sağlık görevlilerini ayakkabıyla sokmuş apartmana sonrasında silelim demiş titizim diyen komşu silmemiş oralı olmamış yazar burda aslında kendinin çok temiz olduğunu söylüyor
Evet zaten hanımefendi bir melek..kim halılı apartmanının 5 katını temizler ki titiz bir melekten başka? Hanımefendinin iyi niyeti suistimal edilmiş bence komşuların toplandığı birgün ben senden daha titizim diye komşusunun yüzüne vursun.. :)
Özel mi devletin mi ben hala buraya takığım?
Şaka mı bubaştan sona okudum pek güldüm apartman içinde halı nedir ya! Titiz insanlar böyle bir şey yapmaz o halıları kim temizleyecek acaba! Tabi konu ambulans çağrılması mı halımıydı
Bak sen şu görevlilere çok ayıp etmişler hiç apartmana ayakkabıyla girilir mi kırk yıldır geldikleri apartman çünkü biliyorlar durumu!!! Ortada bir can var ve insanlık ölmüş arkadaş kirlenen halıyı düşünüyorAyrıca bilseler ne olacak adamlar dur bacım biz ayakkabımızı çıkaralım kirlenmesin diyecekler ortada hasta varken!! Hatta görevlilere söyleseydinizde batırdıkları gibi silselerdi Hatta gecenin üçünde komşunuz sizden izin alsaydı ambulans çağırabilirmiyiz diye, atın o halıları kafanız rahat etsin ne diye sildiniz ki!!
Bu arada konu sahibi nerde? Gece sinirden uyuyamadığı için bütün gün uyudu sanırım!
zaten aklım almadı ya şimdi sen söyleyince dikkatimi çekti ben 3 metre kare halımı silemiyorum 5 katlı apartmanın halısını nasıl silmişki ben olsam konu açacak halim kalmazdı aha yeni bir konu daha 5 katlı halı kaplı apartman nasıl silindi
konu sahibinden bir çıkış bekliyorum ama bakalım hayırlısı apartman toplantısımı var şuan uyuyormu
Alemsiniz bayanlar, ben ülke de yaşıyorum vergimi veriyorum, kendi olanaklarım ile hastaneye gitme şansım yoksa o ambulans bana hizmet etmek zorunda. Hiç düşündünüz mü acaba, belki hastalanan kişi çok yaşlı, belki onca katı inecek durumda değil, belki indirecek kimse yok. Türkiye'nin bu içler acısı halinden yakınmak yerine, kalkmış ambulans çağıran insanlara laf ediyorsunuz. Yeterli sayıda ambulans sağlasın devlet o zaman onu da ben mi düşünücem. Ben vatandaş olarak üstüme düşeni yapıyor, aldığım havaya bile neredeyse vergi veriyorsam o ambulans bana hizmet edecek tabi.
Ayrıca konu sahibinin ne demek istediğini de tam anlayamadım ama asıl anlamadığım apartman boşluğundaki serili olan halılar. ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?