- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Ayrica bise sorcam sizde nssil bi migde varki apartmandaki insanlarin bastigi haliya basabiliosunuz ciplak ayakla yada corapla artk napiosaniz. Ben sahsen yuruyemen ve cocugunuz yerlerde mi surunuyor nasil musaade ediosunuz elin insanlariyla ayni yerde surunmelerine anlamis deilim bu temizlik deildir.. kiminin ayaginda mantar kiminin ayaginda baska hastaliklar var herkesin ayagi mukkemmel temi degil sonuxta ve siz apartmandaki herkesle ayni yere basiosunuz ayakkabisiz mikrop ve hastalik bulssma riski daha yuksek!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence halı yıkıyor
Bencede
zaten aklım almadı ya şimdi sen söyleyince dikkatimi çekti ben 3 metre kare halımı silemiyorum 5 katlı apartmanın halısını nasıl silmişki ben olsam konu açacak halim kalmazdı aha yeni bir konu daha 5 katlı halı kaplı apartman nasıl silindi
canım bak şimdi kadın düşmüştü ayagı kırıldı çokta yaşlı ambulans geldi götürdü neyse bi kaç gün sonra tekrar gitmesi gerekiyordu araba var ama kadını taşımak imkansız o kadar kat aşağı ayrıca ayagı kırık platinlim yine ambulansı aradık biz alamayız ücret almak zorundayız dediler ben devlete para vverdiler diye biliyorum yani annemde devlet dedi ya ayırıca konu nereden nereye gelio anlamıyorum inanın
Devletin ambulansının para istemesi pek rastlanılmayan bir durum. İster istemez ilgi çekiyor.
İşte bende aynısından bahsettim sayfalar önce halı titizce değil pisce bir çözüm olmuş..evde bile fazla halı kullanmayın diyorlar mantar,enfeksiyon bakteri yuvası ve siz ve çocuğunuz oraya basıp (hatta yazın çıplak ayakla) eve giriyosunuz..hadi konusahibi belliki okb ve takacak birşey bulması lazım peki diğer 4 katın sahipleri nasıl onaylamış bu durumu ben onun şokundayım..
İşte bende aynısından bahsettim sayfalar önce halı titizce değil pisce bir çözüm olmuş..evde bile fazla halı kullanmayın diyorlar mantar,enfeksiyon bakteri yuvası ve siz ve çocuğunuz oraya basıp (hatta yazın çıplak ayakla) eve giriyosunuz..hadi konusahibi belliki okb ve takacak birşey bulması lazım peki diğer 4 katın sahipleri nasıl onaylamış bu durumu ben onun şokundayım..
ya birşey sorucam konunun sonunda aile apartmanında oturmak ne zormuş yazmış ya ne demek istemiş komşular aile üyesi mi yanitaktım buna
ya birşey sorucam konunun sonunda aile apartmanında oturmak ne zormuş yazmış ya ne demek istemiş komşular aile üyesi mi yanitaktım buna
halıları silmiş mi kaldırıp attım silsinler diye yazmış sankihalıları degil merdivenleri silmiş bence halıları sildiyse yok artık diorum
Ben yurt disinda kaldigm icn bilmiorum cnm ya aile apartmani die biseyde ilk defa duyuyorum hem aile apartmani dio hemde sikayetci demek ailesini sevmio
halıdır o halı
ya siz anlamıyosunuz lütfennn hanımlar yukardaki komşu idrar yollarından rahatsız bu nedenle titizlik açısından serilmemiş halı üşütmemek için serilmiş
aile apartmanı derken eşinin ailesiyle kayınvalide görümce elti filan aynı apartmanda oturuyorlar ben bunu anladımtürkiyede çok böylede ondan
millette ne güç var yaa ben olsam silmem yani çok pasaklıyım konuyu okuyunca fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?