Sinirden Uyuyamıyorum

İşte bende aynısından bahsettim sayfalar önce halı titizce değil pisce bir çözüm olmuş..evde bile fazla halı kullanmayın diyorlar mantar,enfeksiyon bakteri yuvası ve siz ve çocuğunuz oraya basıp (hatta yazın çıplak ayakla) eve giriyosunuz..hadi konusahibi belliki okb ve takacak birşey bulması lazım peki diğer 4 katın sahipleri nasıl onaylamış bu durumu ben onun şokundayım..

Bencede

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya birşey sorucam konunun sonunda aile apartmanında oturmak ne zormuş yazmış ya ne demek istemiş komşular aile üyesi mi yani taktım buna

halıları silmiş mi kaldırıp attım silsinler diye yazmış sanki halıları degil merdivenleri silmiş bence halıları sildiyse yok artık diorum

Devletin ambulansının para istemesi pek rastlanılmayan bir durum. İster istemez ilgi çekiyor.

Devletin ambulansının para istemesi pek rastlanılmayan bir durum. İster istemez ilgi çekiyor.

doğru söylüyorsun canım ben böyle biliyorum arkadaş soruyordu ondan anlattım aslında konu bu degil yani

ya siz anlamıyosunuz lütfennn hanımlar yukardaki komşu idrar yollarından rahatsız bu nedenle titizlik açısından serilmemiş halı üşütmemek için serilmiş

Aynen katiliorm

ya birşey sorucam konunun sonunda aile apartmanında oturmak ne zormuş yazmış ya ne demek istemiş komşular aile üyesi mi yani taktım buna

Ben yurt disinda kaldigm icn bilmiorum cnm ya aile apartmani die biseyde ilk defa duyuyorum hem aile apartmani dio hemde sikayetci demek ailesini sevmio

Ben yurt disinda kaldigm icn bilmiorum cnm ya aile apartmani die biseyde ilk defa duyuyorum hem aile apartmani dio hemde sikayetci demek ailesini sevmio

aile apartmanı derken eşinin ailesiyle kayınvalide görümce elti filan aynı apartmanda oturuyorlar ben bunu anladım türkiyede çok böylede ondan

aile apartmanı derken eşinin ailesiyle kayınvalide görümce elti filan aynı apartmanda oturuyorlar ben bunu anladım türkiyede çok böylede ondan

Oyle olsa komsusundan bu sekilde bahsetmezdi eltim gorumcem kaynanam hastalndi gbi bi ifade kullanirdi bence

ah be cancağızım işiniz mi yok da tüm koridorları halı ile kapladınız.sanki cami açıklığı da cemaat gelecek namaz kılacak da tertemiz duracak.tey allahım.
o koridorlardan timurun ordusu gelip geçse yine silmem valla , ben evimin işini ancak yapıyorum derim otururum yerime. maaşallah gücünüz kuvvetiniz yerinde galiba. ama bel fıtığınız vardı gibi de hatırlıyorum sanki.
bence kendinizi bu kadar kasmayın.yazıık.

millette ne güç var yaa ben olsam silmem yani çok pasaklıyım konuyu okuyunca fark ettim

benim evimde yok okadar halı ya bi ara heveslendim aldım 3 metre kare mi neydi sonra onlada yuva yaptık yavrularımız olunca benim evimde halım yok ama kedilerimizin var düşün bende ne kadar titiz bir insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…