- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
yaşasın o zaman babanın baktığı cocuk egemenlığı. Ben uyumayınca agzıma cay kasıgı ıle rakı bile vermış babam. wc'de elimi yıkamışım.fare yakalayıp kedi diye sevmişim.. sonuç yüzbinkere maşallah bana. Evimde hep kedi köpek kuş mutlaka oldu ve ben grip olduğumu son 15 yıldır hatırlamıyorum
Vurun kahpeye'ye dönmüş olay. Herkes saldıracak bir şey arıyor. Herkes 'daha anlamadan' saldırıya geçiyor. Sonra da kalkıp bdv konularına şaşırıyoruz.
uydurdunuz derken doğru düzgün konuşun üslubunza dikkat edin şehir içinde taksiyle hastaneye gitmek 10 tl dediniz hastane ile ev arası kaç km biliyormusunuzda konuşuyorsunuz km si 5 tl den hesaplayın insanlar zevkten çağırmamışlardır herhalde devletin ambulansı gelmiş kadını uygun görüp götürmüş teyzemin kayınvalidesi yaşlıydı hastaneye gitmesi gerekiyordu ambulans kabul etmedi acil degil diye özel ambulans tuttuk 100 tl para ödedik uydurmadım yani biliyorumda konuşuyorum
Kızım 14 aylıktı kreşe başladı.Şimdi 16 aylık.Evet mecburiyetten erken oldu ama acayip bir öz güveni var.Mesela ben düşünce bakmadım uf uf diyip eşyaları dövmedim.İçim acıdı mı evet .Ama canın yanmadıktan sonra niye bu kadar nazlı olsun ki?
Parta kaydırak için merdivenler var bilirsiniz tek başına çıkar ve tek başına kayar.maşallah diyimKendini korumayı bilir.Eşyasını elinden hızlıca alırsan vey vey der yada oda aynı şekilde alır.Asla verirmisin demeden eşyasını vermez.Genellikle üstün dökmeni okurum ,dinlerim.Çok yararını gördüm.
Özel ambulansa vermişsiniz parayı
Devletin ambulansına değil
devletin ambulansına verdik bak bu kadar kişi konuşuyor boş mu konuşuyor bir tek sen doğrusun burda dimi
doğduğumdaValla bişey diyim mi hani eminim annene göre baban sorumsuz olduğu için öyledir ama bence çocuğu özgüvenli yetiştirmem biraz rahat bir ebeveyn olmak çok önemli..maşallah sizeve süper bende hayvanları çok severim şuan köpeğim var balık,civciv,tavşanım olmuştu çocukkende..diğer ülkelerde çocuk doğunca eve hayvan alıyorlar çünkü bilinçliler çocuğun gelişimine ne kadar faydası olduğunu biliyorlar bizim insanımızda cahillikten çocuk doğdu mu pet ini sokağa atıyor pismiş diye..cehalet bu..azıcık okusalar,izleseler,konuşsalar yaptıklarının ne kadar absürd olduğunu göreceklerde biz esra erol ve diziler izleyip prospektüs bile okumayan bir toplumuz normaldir :)
İdrar yolu enfeksiyonu için ambulans çağırılmasını normal karşılayan arkadaşlar
Yarın öbür gün bir yakınları kalp krizi geçirdiğinde geç gelen ambulanstan yakınmayacaklar
Bizzat 112 de çalışmış biri olarak söylüyorum
herkesin aynı şeyi söylemesi doğru söyledikleri anlamına gelmez hanımefendi.
ayrıca evet devlet ambulansları bedavadır.
verdik hanfendi bi siz biliyorsunuz zaten
112de çalışıyorum bileyim bir zahmet
devletin ambulansına verdik bak bu kadar kişi konuşuyor boş mu konuşuyor bir tek sen doğrusun burda dimi
Bu cümleyi bana üslubuna dikkat et diyen kişi mi kuruyor
Devletin ambulansı para almıyor,asılsız asılsız konuşmayın.
doğduğumda
kronik astım var demişler doktorlar eve köpekle gelmiş babam.okumuş adam ama tersten sanırım.astım nöbetleri geçirirken birden iyi olmuşum :)şimdi de evde muhabbet kuşu kedi ve papağan var.onlar gayet mutlu güElce yaşıyorlar.sayelerinde paylaşmayı öğrendim.tek cocuk olmanın dezavantajı vardı ama yendim.hamileyim ve hala kedimin Patisi ağzımda uyanıyorum:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?