Sinirden Uyuyamıyorum

Valla bişey diyim mi hani eminim annene göre baban sorumsuz olduğu için öyledir ama bence çocuğu özgüvenli yetiştirmem biraz rahat bir ebeveyn olmak çok önemli..maşallah size ve süper bende hayvanları çok severim şuan köpeğim var balık,civciv,tavşanım olmuştu çocukkende..diğer ülkelerde çocuk doğunca eve hayvan alıyorlar çünkü bilinçliler çocuğun gelişimine ne kadar faydası olduğunu biliyorlar bizim insanımızda cahillikten çocuk doğdu mu pet ini sokağa atıyor pismiş diye..cehalet bu..azıcık okusalar,izleseler,konuşsalar yaptıklarının ne kadar absürd olduğunu göreceklerde biz esra erol ve diziler izleyip prospektüs bile okumayan bir toplumuz normaldir :)

Konu şaka gibi gerçekten hastalıkta ambulansa kızdınız yani insan o durumda ayakkabıyı halıyı falan mı düşünür ay kirlenmesin şöyle olmasın diye bence onlar normal Rahat uyu komşu

Son düzenleme:
Vurun kahpeye'ye dönmüş olay. Herkes saldıracak bir şey arıyor. Herkes 'daha anlamadan' saldırıya geçiyor. Sonra da kalkıp bdv konularına şaşırıyoruz.

Hah işte başlığın meleğide geldi bende bu seferki nerde kaldı diyodum hoşgeldin :)

Şimdi başlık sahibi hastaya neden ambülans çağırıldığını garipsemiş çünkü kayınpederini bile sırtında taşımış(işte bu bilinçsizliğimiz yüzünden ilkyardım müdahelelerinde öldürüyoruz insanları) babayiğit bir eşi var kendisinin..bu durumda yanlış anladığımız tarafı izah edersen çok sevinirim?

İçinde halı olan ve apartmana girerken ayakkabıların çıkarıldığı bir apartmanları var(hahahhahahha hala kendimi tutamıyorum)
Ve bu hanımefendi oturmuş 5 katın halılarını silmiş :)) çünkü komşuları silmemiş :))) çünkü çocuğu var mikropmuş :))) kendiside sizin gibi bir melek adeta..buradaki yanlış anladığımız kısmıda açıklarsan sevinirim en azından belki anlamış oluruz?

Halılı çorapla girilen apartman dünyanın en komik ve iğrenç şeyi? Neden biliyomusun çünkü yazın ayağında mantar olan adamda o halıda yürüyor diğerleride..kendi halı kısmına bişey döküp temizlemeyen insanın evinin önünden çorapla ya da çıplak ayakla geçiyosunuz..asıl hertürlü mikrop herkesin ortak kullandığı ve asla halıların temizliğinden emin olup olamayacağın bir apartmana güvenip o çoraplarla yada yazın çıplak ayakla eve girmektir..ayakkabını evin girişinde çıkarıp kendi hijyenine güvendiğin evine girmekse normal olandır..sıfır hijyen bir durum..kara komedi resmen..bence o apartmandakilerin çoğu ev hanımı ve belli ki esra erolda kesmemiş onları :)

Özel ambulansa vermişsiniz parayı
Devletin ambulansına değil

Sakın etrafınızdaki karacahillerin görüşlerine aldırmayın şuanda çocuğu böyle yetiştirerek ne kadar doğru birşey yaptığınız o çocuk yetişkin olduğunda anlıcaksınız..benim arkadaşımın oğlu 1 yaşında kaydıraklardan çıkıp kayıyodu yüksek yerlere çıkıp tırmanıyodu acaip özgüvenli bir çocuktu ve birkere bilede düşmedi..neden biliyomusunuz? Çünkü çocukların kendilerini koruma içgüdüleri yetişkinlerden bile yüksek..o çocuk özgüvenli yetiştirilince zaten kendini koruyor hiçbirşey olmuyor..özgüvensiz yetiştirilen çocukta kendine güvensiz korkuyla başıma bişey gelicek diye o işe kalkışıyor ve başına tabiki birşeyde geliyor(buna psikolojide kendini doğrulayan kehanet denir)

Size helal olsun bu ülkede sizin gibi bilinçli annelerinde varlığını bilmek beni çok mutlu ediyor(sadece belli bir kesim ve çok azınlıkta olsa)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç yıldır bu sitedeyim böyle saçma konu görmedim. Bir kere siz kaynatanızı 5 kat sırtınızda indirdiniz diye herkes mi öyle yapacak zorluk çekecek demek ki kadının çok sancısı varmış ki aşağı inecek gücü yokmuş. Ayrıca ambulans ayakkabı giyip çıkarmayı mı düşünecek nedir bu kızgınlık aşırı öfke bir kere basılmayla bişi olmaz kaldı ki neden siz siliyorsunuz demişsiniz yıkansın diye o an müsait olamayabilirler yıkamak için ki yıkamışlar zaten. Hem apartman içine halı döşemek çok saçma ben misafir olsam en alt katta ayakkabımı çıkarıp yalınayak üst kata çıkmaktan ve gittiğim evin kapısını o şekilde çalmaktan rahatsız olurum. Halı daha çok bakteri üretir evlerde bile fazla kullanmayın derler bunun yerine boş olup suyla yıkanması daha hijyenik değil mi çocukla ne alakası var zaten eve girerken kapının önünde çıkarıyoruz paspasta var kapının önünde. Paspası yıkarsın halıyı kaldır yıka halıyı ayrı yıka çok saçma. Hastalık olayında halıyı düşünmeniz ayrı saçma size göre herkes kucakta taşınsın bu ne yahu. Hele yıkayım diye söylenmeniz bir kere basıldı diye biraz insanlara önem vermeyi öğrenin bu kadar titizlikte iyi değil.

şaka gibi
vergimi verdim ambulansı çağırırım devletin değil mi mantığa bak yaa
siz böyle ıvır zıvıra çağırdığınız için yüksekten düşene ambulans bulunamıyor bizzat başıma geldi yaa
kendim kaç kere sistit oldum acısından ağladığımı bilirim
ambulans çağırılmaz sistite arkadaşlar
ve evet böyle şeylere normalde gitmemesi de lazım.
popülist bakanlık oy kaygısı yüzünden her şeye çıkartıyor işte.
gerçekten şok oldum
belli bi eğitim seviyesi üstündekiler böyle düşünüyorsa cahiller ne yapmaz?

ayrıca konu sahibi bence halıları kaldır gitsin.

doğduğumda
kronik astım var demişler doktorlar eve köpekle gelmiş babam.okumuş adam ama tersten sanırım.astım nöbetleri geçirirken birden iyi olmuşum :)şimdi de evde muhabbet kuşu kedi ve papağan var.onlar gayet mutlu güElce yaşıyorlar.sayelerinde paylaşmayı öğrendim.tek cocuk olmanın dezavantajı vardı ama yendim.hamileyim ve hala kedimin Patisi ağzımda uyanıyorum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Hastalığa göre mi ambulans çağırmak gerekiyor yani gidebilecek olsa zaten gider bende idrar yolu enfeksiyonu geçirdim böbrek taşı düşürüyorum sanmıştım o kadar sancım vardı arabamız vardı neyse ki kapının önüne getirdi eşim asansörle zor indim gittiğimde apandisit bile sandılar acilde öyle diyim size kadında daha önemli birşey sanmış olabilir.

Bu cümleyi bana üslubuna dikkat et diyen kişi mi kuruyor
Devletin ambulansı para almıyor,asılsız asılsız konuşmayın.

çok komiksiniz konu sahibesi ortalarda yok sizde onun avukatı olmuşsunuz siz boş boş konuşuyorsunuz ancak başka birşey oldugu yok ben olanı anlatıyorum

Bu cümleyi bana üslubuna dikkat et diyen kişi mi kuruyor
Devletin ambulansı para almıyor,asılsız asılsız konuşmayın.

Madem burada çokluk önemli olan, bir gorusu ne kadar kişi savunursa onun dedigi dogru, oyleyse ben de sayiyi cogaltmak icin bu arkadasin dedigine katılıyorum.

Devlet ambulansi para almaz arkadaşım.

Ahh ben sizi gibi insanları görünce çok mutlu oluyorum ya :)) benimde en büyük hayalim köpeğimin (6 yaşında golden) çocuğumla birlikte büyümesi(3-4 sene çocuk düşünmüyorum)..bende hamileliğimde sizin gibi onun patisiyle uyanmak istiyorum..valla babanız çok doğru şeyler yapmış topluma ters gelebilir ama yinede vizyonu geniş bir adammış toplumunkş dar olduğu için tuhaf karşılanmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…