- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
O kadar halı yaptırdıysanız neden halı yıkama makineniz yok?
Bir yerinizi yırtsanız elinizle silince temizlenmez o halı. İğrendim ya. Apartman içinde daha önce de halı görmüştüm ama gerçekten hiç temiz bir şey değil bu.
Ambulansa gelince. Komşunuz bilinçliymiş. En ufacık bir sorunda lütfen 112'yi arayın. Onlar telefonda yönlendirirler sizi, şunu yapın bunu yapın diye. Eğer gerekli bulursa gelir, bulmazsa gelmez. Onun da kendi içinde kuralları var. Başı ağıran, tansiyonu düşen hastaya gelmez. Telefonda sorular sorar. Hastanızı sırtınızda taşımayın. Arabanız olsa da taşımayın.
ay ağzınıza sağlık gülmekten öldüm valla..:)) aynı yere takılmışız :)
Şu sacma konuya bilmem kaç yüztane cevaap gelmis ben sorunum var bi yardimci olun el atin diyorum sallayan yok..asıl şuna cvp verenlere aşkolsun
İmza
Ben de böyle biliyorum?
Biz üniversitedeyken arkadaş bayılmıştı okulun güvenliği aradı ve gelmediler sadece yönlendirdiler zaten çok yakındı okul...
Olur olmadık her telefona koşmuyo yani ambulanslar önce soruyolar nesi var diye.
Bi'de tutturmuşlar sistitte çağırılmaz diye herkesin aynı hastalıktan çektiği acı bir sanki neyin inatlaşması bu anlamadım.
Sen regl olursun hap bile içmezsin öbürü de her ay regl olur ama serum yemeden ağrıya dayanamaz. Hastalığın acısını bile tahmin edip tüü ambulansı boşa meşgul etmişler moduna girmişsiniz:111:
Resmen trip atmışsın
Bu hep böyledir bi'konu böyle patlar ve o an açılan konular da arada kaynar büyük ihtimal cevaplar gece uyuyamayanlar tarafından gelir
Evet konumuz her hastalıkta ambulans mı çağrılır değil konu neden oraya geliyor kadın o sancının belki de farklı birşey olduğunu düşünmüştür kaldı ki burada insan canı halının kirlemesinden daha mı önemli gelen görevliler bilemezler bakmadan hastanın durumunu ayakkabı giy çıkar düşünmezler sedye taşırken de ayakkabı giymekle uğraşamazlar ben arkamdan halının konu edildiğini duysam o komşunun yerinde olsam çok kuzardım.
İdrar yolu enfeksiyonu için ambulans çağırılmasını normal karşılayan arkadaşlar
Yarın öbür gün bir yakınları kalp krizi geçirdiğinde geç gelen ambulanstan yakınmayacaklar
Bizzat 112 de çalışmış biri olarak söylüyorum
Hiç ciddi anlamda idrar yolları enfeksiyonu geçirdiniz mi? İlk cinsel ilişki sonrası olan ya da havuza girdikten sonra olan ya da adet döneminde olandan bahsetmiyorum. Bunun çok ileri aşamaları var. Emin olun doğum yapar gibi acı çekiyorsunuz. İnsanların hastası varmış ambulans çağırmışlar, görevliler ayakkabılarını çıkarıp mı girseydi. Ayrıca o ne tuhaf bir apartmandır. Hangi apartmanın önünde ayakkabı çıkarılır. Hangi akla hizmet böyle bir uygulama getirilmiş?Misafirleriniz falan gelince apartmanın önünde mi çıkarttırıyorsunuz ayakkabıları tüm binadakiler. Çok saçma. Bina içine döşenen halılar olur ama onlar özel halıdır. Temizliği de uygun zamanlarda görevliler tarafından yapılır. Ama halı var diye binaya ayakkabısız girilmez. Mesela içi halıyla döşeli otel lobilerine de ayakkabı kapıda çıkarılıp girilmiyor:) Bence böyle saçma sapan konularla kendinizi gerip bir de üstüne tüm binayı temizleyerek yoracağınıza azıcık mantıklı davranıp en kısa zamanda bu uygulamanın kaldırılmasını talep edin. Ya o halıları kaldırın binadan ya da o halıları herkes nasıl kullanıyorsa öyle kullanın.
Ben de böyle biliyorum?
Biz üniversitedeyken arkadaş bayılmıştı okulun güvenliği aradı ve gelmediler sadece yönlendirdiler zaten çok yakındı okul...
Olur olmadık her telefona koşmuyo yani ambulanslar önce soruyolar nesi var diye.
Bi'de tutturmuşlar sistitte çağırılmaz diye herkesin aynı hastalıktan çektiği acı bir sanki neyin inatlaşması bu anlamadım.
Sen regl olursun hap bile içmezsin öbürü de her ay regl olur ama serum yemeden ağrıya dayanamaz. Hastalığın acısını bile tahmin edip tüü ambulansı boşa meşgul etmişler moduna girmişsiniz:111:
komşu hasta olduğundan mı apartmana halı serilmiş, konu yavaş yavaş içinden çıkılmaz bir hal alıyor
İşte ben de bunu anlamıyorum. Bir akıllı apartman sakini çıkar tüm apartmanı kendi kurallarınca yönetir. Ya benim binada olacaktı da buna benzer biri de.. yani anlayış da bir yere kadar. Bir de merak ettiğim saplantılı kadın tüm apartmanı merdiven boyunca tam ölçüsüne göre mi halıyla kaplattı acaba?
Yorumunuz güldürdü dalga maliyetinde değil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?