Sinirden Uyuyamıyorum

ben şunu anlamadım. postacı falan geldiğinde de ayakkabısını mı çıkarıyor siz 5. kattasınız. size misafirliğe gelenler apartman girişinde çıkarıp mı apartmana giriyor. şaka mı bu?? ayrıca bu temizlik değil cidden anomali..

Hasta olan değil 3kattaki adeta burnundan kıl aldırmaz temizlikte ama dün fiyasko oldu

Nasil bi apartman orasi yahuuu ilk kez duydum walla. apartmana hali mi serilir hadi serildi ayakkabisiz mi girilir ben de bu kisma ve sizin anlayissizliginiza fena takildim

arkadaşım adamların arabası yoksa ateşi yüksekse ve taksiye binip gidecek parası yoksa ne yapsın ölsün mü hastalık bu yani

Bu konuyu yazısında elbette cehaletten yazmadım bayanın yumurtalıklarında kist çıktı birçok kadında var birde kocası muhasebeci üç kuruşunu hesabını yapıyor arkadaşlar okadar basit değil ya ambulans çağıranında şartları olması gerekir

Bu kadar diretmenizdeki amaç ne gerçekten anlamadım. Acı eşiğinden bi'habersiniz sanırım.
İnsanlar kendi acılarını bilir. Konuda geçen kişinin yaşını, acısının şiddetini bilmeden habire aynı şeyleri yazıp duruyosunuz. Millet manyak mı başım ağrıyo deyip ambulans çağırsın demek ki telaşlanacak bi'şey varmış o an.

Ayrıca "Hasta nakil ambulansı: Acil tıbbi müdahale gerektirmeyen hasta veya yaralıların nakli amacıyla kullanılan ve EK–1 ve EK–2’ de belirtilen teknik ve tıbbi donanıma sahip kara aracıdır." Yani illa ölümcül hasta olmak gerekmiyo. Konu bu değilken ısrarla diretiyosunuz.

Siz çağırmazsınız ama ben ağrıdan bayılcak gibi olursam ve gidecek hali kendimde bulamazsam ve beni ulaştıracak kapımda aracım da yoksa ambulansı ararım yine. Zaten adamlar her telefona koşmuyolar merak etmeyin.

off ya ne zormuş aile binasında oturmak derken kastettiğiniz nedir

konu amacından saptı birazdan biri çıkıp meclisdeki halılarımı kaldırıyolarmım derse şaşırmayacam çözüleceğine iyice sarpa sarıyor

zaten ambulans çağırmanın şartları var 112 arandıgı zaman onlar sizi yönlendiriyor her arayana gitmiyorlar merak etmeyin

Huhuuuuww bence bu titizligi fazlaca abartmissin. Komsu degil sende de war. Haliyi temizledin hadi yaptigin iyiligi niye dert edip uyuyamiyorsun? Temizlemeseydin mesela terlik giyseydin kendi kapi girisnde cikartsaydin ne biliim. Cami girisi gibi apartman yeminle

bakın ben anlatamıyorum galiba.
acı eşiğinden de haberim var tabi ki.
ama bunların standardı var onu diyorum ama anlatamıyorum herhalde.
evet gerçekten millet manyak, işin içinde olmadığınız için bilemezsiniz insanların ne olduğunu.
hasta nakil ambulansı da 112 değildir, ben sistit oldum ağrım var deyip çağıramazsınız zaten onu, gelmezler.
onlar hastaneye nakledilecek, genelde yatalak durumu stabil hastaları randevulu şekilde getirir götürürler.
o 112 değildir zaten.
her telefona da %90 koşuyoruz emin olun.
adet ağrısına gittim yahu ben kendimde 4,5 cmlik over kisti olduğu ve felaket sancılı regl olurum bir de, alırım ağrı kesicimi çekerim, o halde ben çalışmayı biliyorum, ortalığı ayağa kaldırmıyorum.

Negüldüm idearyolu değil yumartalık ağrısıymış

:)))) valla öyle yapak o zamn o k götürsün

Son düzenleme:

Valla bizim çağırdıklarımız bayılmaya gelmedi tam 3 kere oldu bu olay ama siz adet ağrısına gitmişsiniz.
Yoruldum gerçekten zira ben de anlatamıyorum sanırım iyi akşamlar konu dağılıyo boştan yere.

Katiliyorum.Bencede sorun sizde takilacak bir durum yok

Son düzenleme:

Aynen öyle ben biliyorumki bayan 2,3öyle pazara bile gidiyor eşim olsaymış amn çağırmazlarmış ekip otosuyla gidermiş

Negüldüm idearyolu değil yumartalık ağrısıymış

biz senin yalancınız sen demişdin idrar yolu diye zaten artık boşver bence halıları gece kalk 3 ile 5 suları arasında topla hepsini uzakdaki bir çöpe at apartman kapısınıda açık bırak biri gelmiş çalmış olsun camilerde oluyor yani sonrada diret artık halı istemiyorum diye senin hiçmi hakkın yok orda para verip oturuyorsun yada senin evin onlar kadar seninde hakkın var o merdivenlerde bir daha halı alır sererlerse ayakkabınla gir çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…