Sinirden Uyuyamıyorum

ben de yorumlari okudukca gozumde titizligin boyutunu canlandiriyorum bu konu yuzunden uyuyamiyciiim
Ben boyle titiz insanlarin cocuklarina cok uzuluyorum

Sizi tebrik ediyorum nekadar dangüxel anlamış ve yorumlamışsımız köylü kadınları Yasin kısır günleri bravo

Gelen ambulastaki bayanlarda kızmış bunun içinmi çağırdınız hani o dış kapının Mandalı olan ekip elemanları

Adam hasta olmuş ambulans çağırmış, konu sahibi merdivenlerde ayakkabı ile gezilmiş diye neden ambulans çağırmışlar diyor...

Hiç böyle şey duymadım, bir yaşıma daha girdim

Ödül teklifiniz için teşekkürler umarım alırım

Aynen öyle ben biliyorumki bayan 2,3öyle pazara bile gidiyor eşim olsaymış amn çağırmazlarmış ekip otosuyla gidermiş

senin komşuda azıttı iyice çok ayıp ambulans çağırıyo hastalandığı için onuda ekip otosuyla gidemediği için ambulans o olmazsa ekip otosu eşiniz daha önce böyle bi yardımda bulundumu ekip otosuyla bi yere götürme vs gibi bu rahatlığı nerden geliyor yani

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim

Gelen ambulastaki bayanlarda kızmış bunun içinmi çağırdınız hani o dış kapının Mandalı olan ekip elemanları

nasıl yani, gelen ambulans neye geldiğini bilmiyor muymuş? :26: herhalde kalp krizi diye gelip, sistit çıkmadı karşılarına..

Apartman temizliği de çok önemli gerçekten. Ama bu apartman sakinlerince yapılmak zorunda değil. Ben mesela çalışan biri olarak yapamam böyle bir şey. Ancak haftanın bazı günleri yıkatılabilir.

Sonunda beni anlayan aklı salim bir bayan buldum tabikide apartman temizliği önemli neticede evimiz kadar apartmanada özen gösteriyoruz esasen ter temzdi düne kadar herkes üzerine düşeni haftanın 2günü yapıyor ama dün ne olduysa ev sahibim Irak'ı olmamış kızmam ambulans çağırandan ziyade tiriolerinden geçilmeden ev sahibine

Resmen trip atmışsın
Bu hep böyledir bi'konu böyle patlar ve o an açılan konular da arada kaynar büyük ihtimal cevaplar gece uyuyamayanlar tarafından gelir

Attım valla..şu hale bak hala cvplar gelmeye devam ediyo anlamsız bir şekilde..hayretler içerisinde bakıyorum

İmza

bakın yukarıda insanlar birşeyler soruyorlar bende size soru soru sordum ama nedense cvp alamıyoruz işinize gelene cvp veriyorsunuz sanki

Sizin için üzüldüm fakat ben olması gerektiği derecede titizimdir ayrıca ünv mezunu herçşt konuya vakıf bir bayanım çocuklarım gayet kendine güvenli pırıl pırıl Çocuklardır dışarda kirlenir eve gelip kıyafetlerini soyunur gerekirse duşunu alır tertemiz yatarlar:) sorun yok

Son 2kat kiracıyım kışın öyle yaptık ama olmuyor ben giysem oğlum giymiyor oğlum giyse misafir giymiyor anlamsız bir olay gece yarısı içimdeki sıkıntıyı yazdım fakat yazmasaymışım keşke yorumlar çok saçma ve suçlayıcı
Vede kadınlar ya 112 öneminden bir haber
Ve temizlikten bir haber

Yorumları iyi oluyaydın anlayan arkadaşlar var yada şimdiki yorumlarıma bak tabi merak edersen:)

Enteresan bir yorum hastalanan arkadaş evimden çıkmaz tabi siz 112taktınız anlatmak istediğim insanlar neden sorumluluklarını bilmez sıkıntımı anlamadınız

Cahil arkadaşlara durulur.hani dili ağrıtsın bile çağırırım diyorlarya

buradaki yorumları saçma ve suçlayıcı buluyorsanız o zaman konu açmayın bu kadar basit yaptıgınız çok ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…