- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Komşunuzun o an çok sancısı vardi ki ambulans çağırma gereği gördüler. Bunun için apartman sakinlerinden izin alacak değiller. Ayrıca binanın merdivenlerine halı sermiş olabilirsiniz ambulans çalışanları da herhalde ayakkabılarını çıkarıp hastayı almaya çıkıp tekrar indirdikten sonra ayakkabılarını giyinip gitmeyeceklerdi deil mi? Ne kadar mantıksız bir beklenti.
Son 2kat kiracıyım kışın öyle yaptık ama olmuyor ben giysem oğlum giymiyor oğlum giyse misafir giymiyor anlamsız bir olay gece yarısı içimdeki sıkıntıyı yazdım fakat yazmasaymışım keşke yorumlar çok saçma ve suçlayıcı
Vede kadınlar ya 112 öneminden bir haber
Ve temizlikten bir haber
Yorumun süper anlatmak istediğimde buydu arkadaş buğün ultrasona münibüsle gitti geldi ee dün niye çağırdılar taksi yokmu bu memleketteGerek yok ambulansa deyip ücret isteme kısmını nerden uydurdunuz ?
Her parası olmayanı hastaneye ambulans mı götürecek peki ?
Tamam götürsün o zaman dediğim gibi bir yakınınız kalp krizi geçirirse Allah korusun ambulans geç geldi diye hayıflanmazsınız olur biter
Bu arada şehir içinden taksiyle hastaneye gitmek ortalama on tl
Bir ambulansın her bir vakası şöför parası,doktor,att parası ,yol parası,kullanılması zorunlu malzemeler,benzin vs ortalama 400-500 tl
Parası yok diye ambulansla hasta taşıyacak kadar zengin bir ülkeyiz tabi.
ay cok guldum ya konu sahibi karistirdi gitti bence halilari konu sahibi serdi:)
ben neredeyse evdeki halıları toplayıp kaldıracam ama apartman 5 kat halı. ne kadar allerjik astım türü dert varsa hepsini çeker.
yoktan yere iş ve dert çıkartıyorsunuz ..
taksiye diyelim parası yok , arabası olan bir tanıdıktan rica edip sancılanan bayanı hastaneye götürebilirlerdi. sonuçta ambulanstan gelen 3 kişi insan üstü değiller onlarda kadını kaldırıp ambulansa koyuyorlar. acil müdahale edilecek birşeyde yapmıyorlar. hastaneye götürüp bi iğne bi serum . öbür gün polikliniğe sevk ediyorlar
her türlü idrar yolları acısını bilirim çok zordur ama ambulanslık bir durum olduğunu düşünmüyorum..
saygılar.
her ağrıya hastaneyi dolduranlardan ciddi durumu olanlara sıra gelmiyor bu memlekette.
Enteresan bir yorum hastalanan arkadaş evimden çıkmaz tabi siz 112taktınız anlatmak istediğim insanlar neden sorumluluklarını bilmez sıkıntımı anlamadınız
Ne yani ambulans görevlileri halıyı toplamadılar diye mi kızdınız?:)) Yani bende 2 kere okudum anca anladım.Çorba olmuş resmen konu.NE yapacaklardı durun halı var ayakkabıları çıkartalım kirlenmesin hastayı öyle indirelimmi diyeceklerdi.Birde demişsiniz kaynatamı 5 kat indirdi falan diye size ne yahu ambulans keyfi bişeymi adam hastalanmış çağırmışlar.Herkes kucağına alacak güçtemiydi bakalım.Ama dur ya şimdi halılarınız var ayaklarına inerken galoş geçirmeliler olmaz.Önemli olan burda HALI arkadaşlar HASTA değil lütfen
Aynen ambulansı meşgul etmiş olabilirler bişey diyemem bende sizin gibi konu sahibesinin ambulans çağırmalarına basılan halılardan dolayı kızdığını ve uykusunu kaçıracak kadar sorun etmesine şaşırdım?
smuwiLa , esasen bu konunun çok benzerini daha önce bdv de okudum. Konuyu aradım ancak başlığı hatırlamadığım için bulamadım . bulabilsem linkini vereceğim. O yüzden konuya şüphe ile yaklaşıyorum.
Olay ambulans ve aciliyetlere gelince belirtmek istedim. Komşusu rahatsızlanmışken halıyı , üstelikte serilmemesi gereken bir yerde bulunan halıyı düşünen insanlar da benim uykumu kaçırıyor.
Bu düşüncedeki bir insanın ne hastayı ne de hastalığı sorduğunu düşünmüyorum , verdiği referans bilgiye güvenemiyorum , o yüzden de ambulans konusunu tartışıp kendimizi yormamıza gerek yok diye düşünüyorum.
çok titizim diye kendinizi kandırmayın. çok titiz insan apartmana halı koymaz. ayakkabıyla girip çıkılan yer, kontrol edemezsiniz, çıplak beton kadar temizleyemezsiniz.
gösteriş başka bi şey değil..
Kimse anlıyamamış galiba sorun insanların yani bina sakinlerinin sorumluluklarını yerine getirmeyişi bayan tabikide amb boşanişgal etti günlerdir aynıdır ama pazara çarşıya gidiyordu tabi sancısı artınca durum değişti ona lafım yok takside olabilirdi amb görevlilerinde kızmış zaten Allah'tan hast yakınmış götürmüşler yoksa götürmüyorlarmış
gizzem , bu duruma titizlik diyemiyorum maalesef. Konu sahibesi illa bir çözüm arıyorsa halıları hazır toplamış komple kaldırsınlar. Yan binanın merdivenlerini temizleyen kişi ile konuşup anlaşsınlar , binanın merdivenleri de silinir sorun da çözülür)
uydurdunuz derken doğru düzgün konuşun üslubunza dikkat edin şehir içinde taksiyle hastaneye gitmek 10 tl dediniz hastane ile ev arası kaç km biliyormusunuzda konuşuyorsunuz km si 5 tl den hesaplayın insanlar zevkten çağırmamışlardır herhalde devletin ambulansı gelmiş kadını uygun görüp götürmüş teyzemin kayınvalidesi yaşlıydı hastaneye gitmesi gerekiyordu ambulans kabul etmedi acil degil diye özel ambulans tuttuk 100 tl para ödedik uydurmadım yani biliyorumda konuşuyorum
Bilmediğiniz konuda kafadan yorum yapmak uydurmaktır
Her halükarda ambulans acil durumlar için çağırılır
Param yok acil bir durum değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?