Sinirden Uyuyamıyorum

Biraz garipmis apart. icinde hali.
Neyse yani bence en dogrusu halidan kurtulmak. Zaten zor olmuyor mu asagida ayakabiyi cikarip yukari kadar elde ayakkabiyi tasimak? Ayagi kokan olur pis pis... bence atin haliyi. Hem boyle elalemin kahrini cekmessiniz.

Bu kanıya nerden vardınız ben sağlık görevlileri neden ayaklı girdi diye birşey yazmadım sorun apartmandaki diğer şuursuz sakinler halıyı toplaya bilirdiler halıda benim malım değil buranın gidişatı

1. Idrar yolu enfeksiyonu diyip gecmeyin, aciya genelde dayanikliyimdir fakat bir keresinde oyle bir agrim vardi ki apandisit zannettik o endiseyle babam kucaginda tasimisti arabayi nasil surdugunu nasil hastaneye gittigimizi hala hatirlamiyoruz bile.

2. Keske siz de ambulans cagirsaydiniz da hastaniz 4kat yorulmamis olurdu ve yerinde ilk acil mudahaleyi yaparlardi.asagi inmesi hastaneye yetismesi vs bazi durumlarda ciddi zaman kaybi... hem de esiniz o kadar yorulmamis olurdu.

3. Apartmana hali serenleri gormustum fakat bana da o hic hijyenik gelmiyor, ev gibi hergun silinip supurulmuyor sonucta. Hem de haliya ne gerek var o boslukta oturulacak piknik yapilacak degil ki.

Anliyorum surekli altli ustlu giderken ayakkabi giy cikar yapmamis oluyorsunuz ama inanin o ayakkabiyi giymek surekli 5kat temizlik yapmaktan hem daha rahat hem de evinizin temizligi icinize siner...

4. Madem gunu gunune uygulamiyorlar anlasmanizi, ya temizlikci tutariz ya da herkes gununde yapar diye sart kosun.
Hatta bu bahaneyle ben olsam halilari kaldirip atardim, 2-3gunde bir apartmani siler akitirsiniz oldu bitti.

Baskalarinin farkli bakisi yuzunden kendinizi bu kadar uzmeye degmez. Her sey "istediginiz" gibi olmuyor mu.. o zaman alternatifini bulup rahatlayin, kapinizi kapatip evinize girdikten sonra da kafanizi dinleyin yeter. Boyle taktiginiz surece onlara hicbir sey olmaz, kendinize zarar...

arkadaşım buraya konu açıyorsun ama ne açmak konunun başlığı ayrı içeriği ayrı telden çalıyor konunun girişinde komşunun hastalanıp ambulans çağırmasını resmen enormal karşılamış suçlamış buna karşılık eşim kayınpederimi 5 kat sırtında taşıdı yinede bu apartmana ambulans gelmedi demişsin sonrada kalkıp bizimi aşalıyorsun 3 kere okudum konunu zor anladım ve bir çok kişide aynısını yazmış şok olmuş bir düşün bakalım şimdi üni mezunusun temizsin vs ya ben konuyu açtım ama detay vermedim konumda eksikler var kendi konunu bir açıp oku bakalım sen ne anlıyorsun ben direk anladığımı yazıyorum komşun hastalanmış ambulans çağırılmış sağlık görevlileri ayakkabılarıyla girdiği için kızmışsın komşuların temizim diyomuş oysa halıları tek başına silmişsin sinirden uyuyamamışsın evet biz 112 nin öneminden bi haberiz canımız sıkıldıkça arıyıp 112 yi sohbet ediyoruz sen bu ambulans önemini git trafik var diye konserlerine vs gidecekleri yerlere ambulansla giden şarkıcı vs gibi düşüncesizlere söyle bize deil temizliğimize gelince evet çok pasaklıyız temizliğimizi hergün sizmi yapıyorsunuz

Yorumun süper anlatmak istediğimde buydu arkadaş buğün ultrasona münibüsle gitti geldi ee dün niye çağırdılar taksi yokmu bu memlekette

Konu sahibi üniversite mezunu olduğunuzu söylemişsiniz ama Türkçe' yi katletmişsiniz. Neresinden tutulsa elde kalır. Kendinizi ifade edemiyorsunuz, kötü bir Türkçe kullanıyorsunuz. Yorumlarınızı anlamak için birkaç kez üzerinden geçmek gerekiyor. Ama ne derseniz deyin haksızsınız. Kapatın kapınızı bakın kendi evinize. Millet ne çağırmış, kim gelmiş, ne olmuş, ne bitmiş size ne ? Ambulans çağırdıysa çağırdı uykularınızı kaçıracak kadar bu dert neden ? Çok boş vaktiniz var heralde kafanıza takmak için. Ambulanstakilerin kızdığını kim söyledi ? 112' yi aradıklarında zaten her türlü bilgiyi istiyorlar hastayla ilgili. Ağrının nerede olduğunu, ne kadar süredir ağrı çekildiğini, kişinin bilincinin açık olup olmadığını v.s. Bilerek geliyorlar. Üstelik evinize ayakkabıyla girmediler ya. Siz namazı apartmanda mı kılıyorsunuz ? Sanki ayakkabısız çok hijyenik bir yermiş gibi konuşmuşsunuz. Eviniz temiz sonuçta. Kapınızı kapatın kılın namazıda. Saçmalamışsınız. Bizim apartmanlarda halı falan yok herkes ayakkabı ile geziyor sanki namaz kılan yok. Size kim kalkıp 5 katın merdivenlerini sil dedi ? Tek siz misiniz o apartmanda ? Ne zaman birlik olur sizde o zaman katılırsınız.

Son iki yoruma kadar umudu kesmiştim dedimki demelki canı sıkışan amb çağırabilirmiş eşim kayın pederi indirdi çünkü amb en yakın has götürüyor oysa rahmetli araştırmaya başka ilçeye girmeliydi netekim hasta değildi 85yaşında yaşlılık işleriydi hast taburcu olurken bile amb verememişlerdi

Ne yani ambulans görevlileri halıyı toplamadılar diye mi kızdınız?:)) Yani bende 2 kere okudum anca anladım.Çorba olmuş resmen konu.NE yapacaklardı durun halı var ayakkabıları çıkartalım kirlenmesin hastayı öyle indirelimmi diyeceklerdi.Birde demişsiniz kaynatamı 5 kat indirdi falan diye size ne yahu ambulans keyfi bişeymi adam hastalanmış çağırmışlar.Herkes kucağına alacak güçtemiydi bakalım.Ama dur ya şimdi halılarınız var ayaklarına inerken galoş geçirmeliler olmaz.Önemli olan burda HALI arkadaşlar HASTA değil lütfen

Enteresan bir yorum hastalanan arkadaş evimden çıkmaz tabi siz 112taktınız anlatmak istediğim insanlar neden sorumluluklarını bilmez sıkıntımı anlamadınız

aktenaz , halen aynı fikirdeyim. Çok daha ciddi bir durumları varsa dahi hastalıkta mahremdir kimi insanlar için. Sizinle paylaşılmayan kısımlar nedeniyle ambulansın gereksiz yere çağırılmış olduğunu sandığınızı düşünüyorum.

Aksini düşünmeyi istemem ; insanlık adına en azından. Aksi halde yazdıklarınızdan çıkan şu çünkü : Ambulans geldiğinde sağlık ekibi hastaya ulaşmaya çalışırken birileri halıları toplasaydı , halılar temiz kalsaydı da siz sinirlenmeseydiniz. Veya hastaları ile ilgilenmek yerine siz gelmeden apartman temizliği yapsalardı.

Apartman sahanlığı evinizin odası , bina sakinleri de sizin otoritenizi kabul etmek durumunda olan kişiler değil. Bunu kabullendiğinizde artık sinirlenmediğinizi farkedebilirsiniz.

Konuyu sadece stresinizi paylaşmak adına açtı iseniz amaca hizmet etmiş olmalı. Şayet çözümse aranılan ; bu durumda yapılması gerekeni siz de biliyorsunuz sanırım. Apartman sahanlığı ortak alandır. Halıları kaldırıp , apartman temizliği için bir görevli ile anlaşırsanız sorun çözülecektir. Temiz olmaz diye düşünmeyin , toplumun büyük bir kısmı böyle yaşıyor.

kapılarının önüne dök çamurları kumları bak nası temizliyolar
sen niye bütün binayı temizliyosun , hizmetçilerimisin alalala

Kimse anlıyamamış galiba sorun insanların yani bina sakinlerinin sorumluluklarını yerine getirmeyişi bayan tabikide amb boşanişgal etti günlerdir aynıdır ama pazara çarşıya gidiyordu tabi sancısı artınca durum değişti ona lafım yok takside olabilirdi amb görevlilerinde kızmış zaten Allah'tan hast yakınmış götürmüşler yoksa götürmüyorlarmış

Referans bilgilerim gayette doğru bayan arkadaşım ve durumunun ne olduğunu biliyorum yumurtalıklarında çikolata kişiyi varmış bu herkeste var zaten yorumları yaparken hatayı yanlış tarafa kaydırmışsınız 112meselesine dönmüş ama söylemliyimki amb öyle kafaya göre çağrılmaz be kardeşim o burada taksiye para vermeyen muhasebeci Bir adamın karısını götürürkn kalp krizi geçiren veya kaza yapana bu amb yetişemez bu konu mide bulandırıcı bir hal aldı ben tabikide vicdansız değilim bu yorumu yaptıysam olaya vakıfımdır herhalde halılarada başlıyıcam ne yapayım var işte ve titiz bir kadının icadı ev sahibi kendisi

çok titizim diye kendinizi kandırmayın. çok titiz insan apartmana halı koymaz. ayakkabıyla girip çıkılan yer, kontrol edemezsiniz, çıplak beton kadar temizleyemezsiniz.

gösteriş başka bi şey değil..

Yorumumu yaparken çok titizimdir dememiştim zaten ev sahibim titizimdir diye ölüp başımız yiyo ana olaya bakki halılar ben farkedene kadar silinmemiş dedim silin tamam dediler ama of ya bu saatte

Canim kimse anlayamamis degil.. olay senin duzgun turkce konusamaman! Yani goren derki turkmen biri konusuyor her cumlen eksik ben inan zor anliorum ve herkes oyle.. yanlis anlasilmalar oluyor hic mesajindan gerçekten ne demek istedigini anlamadim biraz daha dikkat edersen herkes daha ii anlicaktir seni. Her cumlen kesin ve net olsun ayrica cumle sonuna nokta koyki nerde bitio nerde baslio gorelim ona gore okuyalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olmuyor işte lanet olası halıları kaldırmıyor bayılmıyorum bu duruma aslında anlatamadığım temiz kaldın diye çabaladığım lanet halılar bugün unutmuştum konuyu ama sabah yeniden konuşulan bakalım ne olacak kaldırmam diyo kadın temizlikçide tutmuyor mecbur herkes kapısının önünden bir aşağı temizliyor ben ilk defa böyle bir hataya düştüm hep kapıcımız olurdu çöpümüz alınırdı ev bulamıyınca lükste nir daire olunca taşındık

Evle ambulans arası 2dk çekmiyo ondan kızarak götürmüşler vermişsiniz gene çoşkuyu ama konu amb değil zaten

Bilmediğiniz konuda kafadan yorum yapmak uydurmaktır
Her halükarda ambulans acil durumlar için çağırılır
Param yok acil bir durum değildir

Sanki benim içimle yorum yapmışsınız diğer yorumlarda yazdım arkadaş buğün minibüsle Dr gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…