Sinirden Uyuyamıyorum

Ama obsesif kompulsif üniversite mezunu olmaya prof olmaya bakmaz..bakın kaç kişi bu tutumunuzun normal olmadığını söyledi..bir uzmana görünün eğer yanılmışsak ne mutlu size..

Ayrıca alakasız olarak herkese verdiğiniz kibar ve ölçülü cevaplarınız için tebrik ederim bu sitede sizin gibi insanlara pek rastlanmıyor çok şaşırdım açıkcası..

Soma'da madenden çıkarılıp ambulansa bindirildiğinde "çizmelerimi çıkarayım mı" diye soran emekçi sizin elinize düşse yanmıştı demek ki.

Çoşmuşsunuz gene insanları tanımadan olayları bilmeden nasılda yakmışsınız ateşi birlere maden kazasında günlerce ağladım başım çatladı komşuma gelince eşim olsaydı o götürecekti ve sürekli bende olan bir bayan durumu gayet iyi eşi cimri bir muhasebeci

Sanki benim içimle yorum yapmışsınız diğer yorumlarda yazdım arkadaş buğün minibüsle Dr gitti

Canim sen kendindemisinnnnn? Insanin aniden anormal bi sansici tutar hareket edemez tamam mi onlarda demisler ki biz dokunmayalim ambulans gelsin.. ve hastaneye gitti deilmi? Eeeeeee orda bakmiyorlarmi? Tabiki sanicisini yok ettiler sakinlestirdiler ve eve gonderdiler deilmi? Neden ikinci gun tekrar ambulansla gitsinki kontorle gidio demek en azindan cok ciddi sancisi yokmus ki gitmemis ama ambulans cagirdiginda kafadina gore cagirdiklarni sanmiorum ki sanane ya takmissin ambulansi. Senin derdin temizlik mi anlamadim hala. Anlamamamin sebebide salak olmamdan deil bi ondan bahsediosn bi dierinden sonra diosn ki benim derdim ambulans deildi ama hala gelmissin bugun minibusle gitti diosun.

Emin ol hastaneye gittiginde bulansla orda rahatlatcak seyler yapilmistir yoksa eve yollamazlar ikinci gun ambulansla gelecek olsa anlatabildimmi sen hayatinfa doktora gitmedin mi anlamadimki? Anormal bi agrin varsa hastalign ne olursa olsun ya bu agrini dindirmiyorlarmi direk? Seni oylrmi yolluorlar ve rahminde kist olmasi ole kolay bisey deil anladinmi sanki basit biseymis gbi. Ben annemi kan kaybindan kaybedecektim son anda kurtartik rahminde kist cikti eeere annemin sancisi yoktu cok halsizdi die gittik 4 unite kan verdilrr dusun ve doktor sasirdi nasil annem ayakta diye ama agri yok. Her insanda fRlli oluor ve hastalign hafifi agiri yok hastalık hastaliktir hanimefendi basina geldiginde anlarsin rahmin alinmak zorunda kaldiginda gorururm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vurun kahpeye'ye dönmüş olay. Herkes saldıracak bir şey arıyor. Herkes 'daha anlamadan' saldırıya geçiyor. Sonra da kalkıp bdv konularına şaşırıyoruz.

Aynen ya vermişler çoşkuyu gene ben hiç bir yorumumda alaycı kırıcı olmadım

Referans bilgilerim gayette doğru bayan arkadaşım ...i

Kusura bakmayın aktenaz. Açıkçası ambulans çağırma hariç , aile apartmanında serili halı , halıların batması ve eltilerin değilde konu sahibesinin sürekli temizlemek durumunda kalması ile ilgili açılmış bir konu mevcuttu birkaç ay önce. ilk etapta okuyunca konular arası benzerlik şaşırtıcı geldi.

O hanım sorunu çözememişti. Umarım siz apartmanda serili halı sorunundan kurtulursunuz.

siz de minibüsle bir Türkçe dersine gidin derim Bütün mesajlarınız karman çorman, anlaması zor ve "buğün" diye bir kelime yok güzel Türkçemizde.

Ayfonla yazıyorum ben yazdıkça o saçalıyor artık okumuyorum direk yazıyorum :) olabilir yazım hatası

bişey sorucam eşim olsaydı o götürecekdi demişsin şimdi bi yorumundada eşim olsaydı ekip otosuyla gidecekmiş diyorsun sürekli evimde olan bi insan diyorsun neden hasta olduğunu biliyorum diyorsun da bir saatlerdir ambulansları boşuna çağırdıkları için ahkam kesiyorsun da anlamadığım şu komşun ekip otosuyla kendi kendine gidecek durumda deil sizden aldığı bir taviz yakınlık varki bu kadar rahat söylüyor bunu o ambulans buda devletin ekip otosu özel işlerinizdemi kulanıyorsunuz bunu ayrıca bukaadar yakın olduğunuz komşunuza nasıl alttan alttan düşmansınız başka bir derdinizmi var evinizden çıkmıyor komşunuz ama siz burda kadına resmen veryansın ediyorsunuz yüzüne karşı nasılsınız acaba

Of yazmicam bu konuya bidaha hersey ortada konu sahibide isine gelene yazior isine gelmryene yazmior bence sizde bi cahilik var bilmiorm akliniz yerinde deil gbi yazilarinizdan anliorm iphonedan kaynaklandigni dusunmuorm.. ama bi eksiklik var kesinliklr psikologa gidin ve kendinizi yetistirin gercekten ii niyetli olun olmayin yaptigniz ve dusunceleriniz cok sacma hicbiri birbirini tutmuo anormal tkintili ve degisk dusuncelere sahipsiniz bolr yasayamazsiniz benden bu kdr ya psikologa gidn rahatlayin yda omrunuzun sonuna kdr sinirden uyuyamayin karar sizin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Of ya unutun gitsin siz benim sıkıntımı anlamdınızki çözülemeyecek bir halı olayımız var ve arkadaş arada olur amb boşa işgal etti götürenlerde kızmış zaten kendisi anlattı eğer eşime ulaşsalar ekip arabasının götürmesini isteyeceklermiş

Yazdığım cevaplara bakın isterseniz Panter gibi yırtıcı saldırgan değilim şükür

valla yaa aynen kaç kere soru sordum bi sorumada cvp vermedi ayıp artık bu kadarı mune nerde allah aşkına hanfendi boşuna zaman kaybettiriyor insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…