- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
kırmızı yoruma bayıldım..
Birde hediye mi var nerde.. Bende konu açayım o vakit..
Baştan sona katılıyorum size.
Benim kızım %96 enfeksiyondan (doğumda kakasını yedi) 1 ay yattı.Ama bu çocuk enfeksiyon geçirdi diye fanusta büyütmedim.Çok şükür ben hasta olurum grip felan o olmaz o kadar yani.Tamam temizlik olur ama aşırısı fazla.Sınırları zorlamamak gerek.
Sanırım hediye yok ama hani her yıl işte kk nın en'leri seçiliyorya bu konuda en tuhaflar kategorisinde gayet rahat yarışır bence :)
Çok çok doğru birşey yapıyosunuz faydasını çocuk büyüdüğünde görüceksiniz.beni fanusta büyüttüler aman mikrop aman pis aman soğuk kalın giydir aman sıcak terlemesin ve ben hayatım boyunca herkesin ayakta atlattığı gribi hastaneye kaldırılarak serumlar yiyerek ve resmen ölümlerden dönerek atlattım..bu sadece grip örneği diğerlerini anlatsam çocuğunuzu çamura atarsınız :)
Bir arkadaşımın çocukları gayet özgürce büyütülçyolar yere de yatıyolar topraklada oynuyolar tabiki eve döndüklerinde güzel bir banyo yapıyolar ve inanın maşallah hayatımda bu kadar hastalanmayan,mutlu ve özgüvenli çocuklar görmedim..çocuk 2 yaşında kreşe başladı annesini unutmuş direkt çocuklarla oynamaya başlamış..ben kreşte 3 ay sabahtan akşama kadar ağlamıştım(4 yaşındayken) hiçbir oyuna etkinliğe hiçbirşeye katılmıyor sadece sabah girip ağlamaya başlayıp aksam ailem almaya gelince susuyormuşum en son öğretmenler demişlerki alın bu çocuğu günah kendini mahvetti..bu neden oldu biliyomusun? Çünkü özgüvensiz yetiltirildim kendi başıma hiçbişey yapmama izin verilmedi ve yalnız bırakılıncada korkup ağlamışımdır..
Eskiden aileler çok cahildi çocuğa iyilik yaptığını sanıp kötülük yapıyorlardı ama şimdi bol bol çocuk gelişimi kitapları,dvdler uzmanlar var aman okuyun izleyin gerkirse yardım alın..böyle yetiştirilen cocuklarda ilerde psikolojik rahatsızlık çıkma ihtimalide yüksek
Sanırım hediye yok ama hani her yıl işte kk nın en'leri seçiliyorya bu konuda en tuhaflar kategorisinde gayet rahat yarışır bence :)
Çok çok doğru birşey yapıyosunuz faydasını çocuk büyüdüğünde görüceksiniz.beni fanusta büyüttüler aman mikrop aman pis aman soğuk kalın giydir aman sıcak terlemesin ve ben hayatım boyunca herkesin ayakta atlattığı gribi hastaneye kaldırılarak serumlar yiyerek ve resmen ölümlerden dönerek atlattım..bu sadece grip örneği diğerlerini anlatsam çocuğunuzu çamura atarsınız :)
Bir arkadaşımın çocukları gayet özgürce büyütülçyolar yere de yatıyolar topraklada oynuyolar tabiki eve döndüklerinde güzel bir banyo yapıyolar ve inanın maşallah hayatımda bu kadar hastalanmayan,mutlu ve özgüvenli çocuklar görmedim..çocuk 2 yaşında kreşe başladı annesini unutmuş direkt çocuklarla oynamaya başlamış..ben kreşte 3 ay sabahtan akşama kadar ağlamıştım(4 yaşındayken) hiçbir oyuna etkinliğe hiçbirşeye katılmıyor sadece sabah girip ağlamaya başlayıp aksam ailem almaya gelince susuyormuşum en son öğretmenler demişlerki alın bu çocuğu günah kendini mahvetti..bu neden oldu biliyomusun? Çünkü özgüvensiz yetiltirildim kendi başıma hiçbişey yapmama izin verilmedi ve yalnız bırakılıncada korkup ağlamışımdır..
Eskiden aileler çok cahildi çocuğa iyilik yaptığını sanıp kötülük yapıyorlardı ama şimdi bol bol çocuk gelişimi kitapları,dvdler uzmanlar var aman okuyun izleyin gerkirse yardım alın..böyle yetiştirilen cocuklarda ilerde psikolojik rahatsızlık çıkma ihtimalide yüksek
Bizzat 112 de çalışan arkadaş idrar yolu enfeksiyonu yüzünden 40 derece ateşle hastaneye kaldırılmamı nasıl açıklarsın?
arkadaşım adamların arabası yoksa ateşi yüksekse ve taksiye binip gidecek parası yoksa ne yapsın ölsün mü hastalık bu yani
Bahsedilen kişi 40 derece ateşli,bilinci kapanan vs bir hasta değil
Idrar yolundan sancısı olan ve arabası olmadığı için 112 yi araba olarak kullanan biri
Arabası yoksa taksiye binip gidecek
Ambulans acil hayat kurtarıcı durumlar içindir
Etraftaki ekipler bacak ağrısı ,adet sancısı,idrar yolu iltihabı gibi hastalara gitti diye
Kısacası acil hastalara gitmediği için
28 yaşında kalp krizi geçiren hastaya ambulans bulamamak ne demektir bilemezsiniz tabi
Açık ve net
Ambulansı arabası yok diye kullananlar hak yiyorlar ve yarın öbür gün kendi acil hastaları olduğunda o 28 yaşındaki gencecik çocuk gibi ambulans arandığında 112 Dr ve attleri ateşi çıkan hastayla uğraşıyor olacaklar
Bunun çözümü yeterli sayıda ambulansın istihdam edilmesidir.
Basit gördüğünüz bir hastalığın ağır veya ölümcül sonuçlar doğurmayacağına nasıl emin olabiliyorsunuz.
Merhaba ,
Hastanın durumu nedir , ne değildir bilmiyoruz. Konu sahibiyle zaten dinlemeyeceği , dinlese de umursamayacağı düşünüldüğü için paylaşılmamış olunabilir. Hastalık durumlarını paylaşmak istememiş olabilirler.
Fikir yürütme yaparak yargılamak ne kadar sağlıklı ?
Bahsedilen kişi 40 derece ateşli,bilinci kapanan vs bir hasta değil
Idrar yolundan sancısı olan ve arabası olmadığı için 112 yi araba olarak kullanan biri
Arabası yoksa taksiye binip gidecek
Ambulans acil hayat kurtarıcı durumlar içindir
Etraftaki ekipler bacak ağrısı ,adet sancısı,idrar yolu iltihabı gibi hastalara gitti diye
Kısacası acil hastalara gitmediği için
28 yaşında kalp krizi geçiren hastaya ambulans bulamamak ne demektir bilemezsiniz tabi
Açık ve net
Ambulansı arabası yok diye kullananlar hak yiyorlar ve yarın öbür gün kendi acil hastaları olduğunda o 28 yaşındaki gencecik çocuk gibi ambulans arandığında 112 Dr ve attleri ateşi çıkan hastayla uğraşıyor olacaklar
Nedir bu insanların vurdum duymazlığından çektiğim.buğün üst komşum idrar yolları enfeksiyonu olduğu için çok sancılanmış neymiş araba yok diye tutup ambulans çağırmışlar olacak iş değil rahmetli kaynatam ölüm döşeğindeyken dahi 4katı sırtında eşim indirdi genede bu binaya ambulans gelmedi neyse sorun ettiğim şey bu binaya ayakkabılı girilmiyor dışarda ayakkabı çıkarılıyor yani halı var ben bu olayı akşam 7duyuyorum oysa olay3olmuş bizim ev sahibinin tiribinden temyizimde temizimdesinden geçilmiyor olaya bakki ne bina silinmiş ne halılar.ben dedim silelim tamam dediler fakat icraat yok bende 5kat binayı sildim
Halılarıda topladım attım silsinler diye.sildiler silmeyede kardeşim böyle titizlikmi olur bir kere eve girdi bizim ahali .kurdeşen oldum bikere
Eşim bayağı kızdı elin kapısını ne siliyon diye fakat silmesem onlar hala kıçını kaldırmadı
Birde bu adamlar bina temizlik gününe tam olarak riayet etmiyor günü gününe tek silen benim diyorum temizlikçi tutalım beyenmezlermiş of ya ne zormuş aile binasında oturmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?