- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
parası yoksa neyle gitsin yani siz nerden biliyorsunuz ateşinin kaç derece olduğunu ölçtünüz mü zaten farklı bi durum olsa ambulanstaki ekip gerek yokmuş ambulansa der ve ücret talep eder bu durum böyledir yani
biri bu halıları kim serdii bana açıklasınnn derhalllll. Birde komşunun tavugunu gören var mı
Konu sahibi gene arazı hatuncanlar.. Boşverinnn.
eeee daha daha nasılsınız
Idrar yolu enfeksiyonu şüphesiz ki çok ağrılı ve ıstırap verici
Bizzat yaşadım oldukça ağır şekilde de
Arkadaşlar ambulans çağırılmasını normal bulmuşlar yorum yapmışlar
Ben de normal bulmadım ve yorum yaptım
Idrar yolu enfeksiyonu şüphesiz ki çok ağrılı ve ıstırap verici
Bizzat yaşadım oldukça ağır şekilde de
Arkadaşlar ambulans çağırılmasını normal bulmuşlar yorum yapmışlar
Ben de normal bulmadım ve yorum yaptım
Sizin aktarmak istediklerinizi anladım. Bu yüzden de asıl durumu bilmediğimizi söylemek istedim. Konu sahibesine hastalıklarını ifade etmemiş olabilirler. Geçiştirmek için üstü kapalı söylemiş olabilirler.
112 den ambulans çağırıldığında şayet hasta tıbbi açıdan acil bir durumda değil ise , kendi imkanlarıyla hastaneye gidebilecek durumda ise ambulans hastayı almadan dönüyor diye biliyorum ayrıca.
Sizin yorumunuzu alıntıladım çünkü konu farklı bir noktaya gidiyor. Gelgelelim kimse durumu bilmiyor. Halıya ayakkabıyla basmışlar sinir oldumdan konu ambulansla gidilir mi gidilmez mi , hangi durumda gidilir tartışmasına dönüyor.
demekki yeterince agir yasamamissin ben 1hafta kipirdayamadim ates surekli 40 karin agrisi kusma agzima 1lokma alamadim titreme en fenasi araba olmasa ambulansla giderdim herkezin ayni olck diye bise yok cok cok agir gecirmis demekki
ben neredeyse evdeki halıları toplayıp kaldıracam ama apartman 5 kat halı. ne kadar allerjik astım türü dert varsa hepsini çeker.
yoktan yere iş ve dert çıkartıyorsunuz ..
taksiye diyelim parası yok , arabası olan bir tanıdıktan rica edip sancılanan bayanı hastaneye götürebilirlerdi. sonuçta ambulanstan gelen 3 kişi insan üstü değiller onlarda kadını kaldırıp ambulansa koyuyorlar. acil müdahale edilecek birşeyde yapmıyorlar. hastaneye götürüp bi iğne bi serum . öbür gün polikliniğe sevk ediyorlar
her türlü idrar yolları acısını bilirim çok zordur ama ambulanslık bir durum olduğunu düşünmüyorum..
saygılar.
her ağrıya hastaneyi dolduranlardan ciddi durumu olanlara sıra gelmiyor bu memlekette.
Amacım konuyu saptırmak değildi
Ben de herkes gibi fikrimi söyledim
Genelde geri dönülmüyor vakadan
Ben sadece saat birde randevum var oraya gideceğim diye çağırdım diyen vakadan pes deyip dönmüştüm
Sırf çağırılsan yere gitmek bile ekibi meşgül ediyor ve atanına o ekip meşgul görünüyor
Neyse
Bu arada apartmanda halı nasıl birşey onu ben de anlamadım
Fikrim aynı
Çok ağrılıdır,süründürür,yatakları tırmaladığımı bilirim
Ama ambulanslık bir durum değil
Arabanız yoksa devlet 500 tl versin ben taksiye 10 tl vermeyeceğim derseniz sizin vicdanınız.
Yanlış anlaşılmasın. Siz triyaj sırası dahil her durumu değerlendirerek yazmıştınız ilgili alanda çalışan birisi olarak. Bende sadece durumun konu sahibesinin anlattığı gibi olmayabileceğini düşünerek sizin yorumunuzdan alıntıladım
Bakın konu sahibesi konuda yok sayfalardır ambulans yorumları var. Ancak o zaten ambulansa veya hastanın aciliyetine takılmış değil. Halılar battı kimse silmedi diyor.
Aynen ambulansı meşgul etmiş olabilirler bişey diyemem bende sizin gibi konu sahibesinin ambulans çağırmalarına basılan halılardan dolayı kızdığını ve uykusunu kaçıracak kadar sorun etmesine şaşırdım?
ben neredeyse evdeki halıları toplayıp kaldıracam ama apartman 5 kat halı. ne kadar allerjik astım türü dert varsa hepsini çeker.
yoktan yere iş ve dert çıkartıyorsunuz ..
taksiye diyelim parası yok , arabası olan bir tanıdıktan rica edip sancılanan bayanı hastaneye götürebilirlerdi. sonuçta ambulanstan gelen 3 kişi insan üstü değiller onlarda kadını kaldırıp ambulansa koyuyorlar. acil müdahale edilecek birşeyde yapmıyorlar. hastaneye götürüp bi iğne bi serum . öbür gün polikliniğe sevk ediyorlar
her türlü idrar yolları acısını bilirim çok zordur ama ambulanslık bir durum olduğunu düşünmüyorum..
saygılar.
her ağrıya hastaneyi dolduranlardan ciddi durumu olanlara sıra gelmiyor bu memlekette.
Yanlış anlaşılmasın. Siz triyaj sırası dahil her durumu değerlendirerek yazmıştınız ilgili alanda çalışan birisi olarak. Bende sadece durumun konu sahibesinin anlattığı gibi olmayabileceğini düşünerek sizin yorumunuzdan alıntıladım
Bakın konu sahibesi konuda yok sayfalardır ambulans yorumları var. Ancak o zaten ambulansa veya hastanın aciliyetine takılmış değil. Halılar battı kimse silmedi diyor.
Havalarda güzel yağmur çamur yok
2-3 kişinin ayakkabıyla girmesiyle de halı nasıl battı onu da anlamadım yani
Bayan biraz fazla titiz sanırım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?