Sinirden Uyuyamıyorum

Elalemin çalıntı arabası bizim bina önünde bulundu diye jandarma gelmişti eve, telefonu kullanmak içinde eve çamurlu botlarıyla girmişti adam. Ah ah benim annem ne yapsın

nasıl ya 5 katlı apartmana ayakkabıyla girilmiyormu
hadi onu geçtim ambulans gelmiş girmişlerde sizin ev değilki. apartmanın merdiveni,koridoru,kapı önü vs.
yok bu kk beni her gün şaşırtmaya devam edecek.

Bazen kaçamak eşim birşey almaya ayakkabılarıyla girer ben çığırırım azıcık ama valla sileyim tekrar diye hiç düşünmedim gerçi benim halım da yok 3 küçük parça dışında ev çıplak

Son düzenleme:

Katılıyorum, Allah herkese sağduyulu olmayı nasip etsin.
Kişinin rahatsızlığını bilip bilmediğini bile bilmiyoruz ama insanın aklına herşey geliyor o anda.
Ben annemi yerde bulduğumda aklıma bile gelmezdi beyin kanaması geçirdiği?
Fenalaşmıştır işte, insan düşünemiyor..
Hastane de öğrendik beyin kanaması geçirip bir tarafının felç olduğunu, sonra da vefat etti sapasağlam annem, kırkyıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Şimdi çok daha korkağım, babam hafif rahatsızlansa kalbini tutsa ambulans çağıracak duruma geliyorum..

uydurdunuz derken doğru düzgün konuşun üslubunza dikkat edin şehir içinde taksiyle hastaneye gitmek 10 tl dediniz hastane ile ev arası kaç km biliyormusunuzda konuşuyorsunuz km si 5 tl den hesaplayın insanlar zevkten çağırmamışlardır herhalde devletin ambulansı gelmiş kadını uygun görüp götürmüş teyzemin kayınvalidesi yaşlıydı hastaneye gitmesi gerekiyordu ambulans kabul etmedi acil degil diye özel ambulans tuttuk 100 tl para ödedik uydurmadım yani biliyorumda konuşuyorum

Son düzenleme:

Komsunuza ambulans cagirilmasina kizmaniz sacmalik
Binaya ayakkabisiz girmek sacmalik
Binaya hali serip bunu titizlik diye nitelendirmek sacmalik
Canim bastan sona sacmaliksin ozur diliyorum:26:

Son düzenleme:
Gözümde canlandırdım da şimdi halı serili bir apartman cami gibi. Resmen şaka gibi..bir kaç tablo ve sehpa üzeri çiçek de olsa hatta katlarda tekli koltuk falan tam ev havasında olacakmış.

Ben sizin gibi komşuya sahip olsam çok rahatsız olurdum. Bu ne ya size mi soracaklar ambulans çağırırken. Bu binaya ambulans girmedi hiç ne demek. Siz sırtınızda taşırsınız herkes taşımak zorunda değil. Taşımasaydınız. O an sancılı, ağrılı görünce korkmuş çağırmışlar. İnsan telaşlanır tabi. Herkes sağlıkçı değil ya bunun ambulanslık durumu yok diye o an fikir yürütebilsin. Ayrıca o kadar karışık yazmışsınız ki. Ambulans çağırdılar ve o telaşla ayakkabıları çıkarmadan girdiler içeri diye mi sinirlendiniz. Eee orada birde ayakkabıyla mı uğraşacaklar. Sağlık bu ya. Ne kadar tahammülsüzsünüz. Ertesi günü siliniversin halılarda. Valla ben orada ailemden birinin canıyla uğraşırken biri halıları silelim dese, yüzüne çarparım o halıları. Çok mu geç kaldınız.

Bilmediğiniz konuda kafadan yorum yapmak uydurmaktır
Her halükarda ambulans acil durumlar için çağırılır
Param yok acil bir durum değildir

Son düzenleme:
konu ambulans değil fıstıkcanlar.. Ambiyanssss..
Halılar batmışş halılarrr. Konumuza dönelim lütfenn

uydurdunuz derken doğru düzgün konuşun üslubunza dikkat edin şehir içinde taksiyle hastaneye gitmek 10 tl dediniz hastane ile ev arası kaç km biliyormusunuzda konuşuyorsunuz km si 5 tl den hesaplayın insanlar zevkten çağırmamışlardır herhalde devletin ambulansı gelmiş kadını uygun görüp götürmüş teyzemin kayınvalidesi yaşlıydı hastaneye gitmesi gerekiyordu ambulans kabul etmedi acil degil diye özel ambulans tuttuk 100 tl para ödedik uydurmadım yani biliyorumda konuşuyorum

Şimdi bir hastanede kaç ambulans olur? Bu hastanenin kapasitesine bağlı tabi. Bir şehirde 3-4 hastane varsa hepsine 10 tane ambulans varsa ki örnek veriyorum. Her durumda insanları hastaneye taşıması durumunda sırada beklemeleri lazım. Elbette acil durumlarda kullanılsın ama gerçekten de yurdum insanın kafası bazen beleşe ve kurnazlığa bir miktar çok çalışıyor.

bakın olabilir ben olmaz demiyorum ama konu sahibesinin derdi halılar kirlendi onlar yüzünden bakın hangimiz yanındaydı kadının ne derece agrısı vardı kanaması mı vardı yürüyemedi mi boş boş yorum yapılıyor başka birşey degil bu

şimdi hasta yakını adam fenalaşmışsa bayılmışsa yada kötüyse bu semptomların hafif yada normal olduğunu anlamayabilirler
. belki başka bir şey sandılar. belki adam gerçekten kötüydü ve ölüyor zannettiler.. o anki ruh halini bilemeyiz hasta yakınlarının.
onlara göre acildir belki.
belki idrar yolları iltihabı teşhisini gittiği zaman koydu doktorlar. o an bilmiyorlardı. bu örnekler çoğaltılabilir.

Son düzenleme:

Konu sahibi saçma bir örnek verdi. Kendi çok akıllık yapmış da kpederini eşi sırtında taşımış. Belki adam yanlış bir hareketten ölecekti de verilmiş sadakası varmış. Ama gerçekten haberlerde falan konu oldu bu boş yere ambulans çağırmak diye.
Görevliler örnekler verdiler baya çok hem de çok komik. Yolunu kaybeden bile aramış yani sen düşün. “Başkalarının, gerçek ihtiyaç sahiplerinin hakkına gasp ediyorsunuz “ demişlerdi.

10 liraya 2 adım gidiyor taksiler valla. hastahane uzaksa 50 yi gözden çıkarmak şart.

Arkadaşlar boşuna gerilmeyin. Bahsi geçen komşu esasen akrabalardan biri. Kayınvalide , elti , görümce derecesinde sanırım ki. Bu durumda dahi tek sorun halılar battı.

O halının orda ne işi var değil de buna takılınmış.

İlave olarak daha önce bdv de içeriği çok paralel bir konu paylaşıldı.

ya canım olabilir ama boş konuşma bu evet bazıları bu şekilde çağırıo olabilir ama konu sahibesinin komşusunun boş yere aramadıgı belli canım boş yere olsa ambulans zaten alıp götürmüyor komşumuz ambulansta çalışıyor çok iyi biliyorum konu sahibesinden çok başka arkadaşlar muhalefet oluyor

zamanında çok ciddi bir elektrik kazası geçirdi bir işçi evimizde.. deli gibi aradık ambulansı, telefona çıkan kıza durumun aciliyetini anlattık, o kadar tatlı bir kızdı ki anlatılmaz yaşanır.. bize acil bir durum olmadığını söyledi, adam yerde bilinçsiz yatıyor bu arada.. eh her normal insan gibi sinirlenince de bize ambulans yollamamakla tehdit etmişti bebeğim benim.. hayır merak ediyorum, kulağınızda headset ile bir durumun aciliyetine nasıl karar verebiliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…