- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
nasıl ya 5 katlı apartmana ayakkabıyla girilmiyormuNedir bu insanların vurdum duymazlığından çektiğim.buğün üst komşum idrar yolları enfeksiyonu olduğu için çok sancılanmış neymiş araba yok diye tutup ambulans çağırmışlar olacak iş değil rahmetli kaynatam ölüm döşeğindeyken dahi 4katı sırtında eşim indirdi genede bu binaya ambulans gelmedi neyse sorun ettiğim şey bu binaya ayakkabılı girilmiyor dışarda ayakkabı çıkarılıyor yani halı var ben bu olayı akşam 7duyuyorum oysa olay3olmuş bizim ev sahibinin tiribinden temyizimde temizimdesinden geçilmiyor olaya bakki ne bina silinmiş ne halılar.ben dedim silelim tamam dediler fakat icraat yok bende 5kat binayı sildim
Halılarıda topladım attım silsinler diye.sildiler silmeyede kardeşim böyle titizlikmi olur bir kere eve girdi bizim ahali .kurdeşen oldum bikere
Eşim bayağı kızdı elin kapısını ne siliyon diye fakat silmesem onlar hala kıçını kaldırmadı
Birde bu adamlar bina temizlik gününe tam olarak riayet etmiyor günü gününe tek silen benim diyorum temizlikçi tutalım beyenmezlermiş of ya ne zormuş aile binasında oturmak
gizzem , bu duruma titizlik diyemiyorum maalesef. Konu sahibesi illa bir çözüm arıyorsa halıları hazır toplamış komple kaldırsınlar. Yan binanın merdivenlerini temizleyen kişi ile konuşup anlaşsınlar , binanın merdivenleri de silinir sorun da çözülür)
smuwiLa , esasen bu konunun çok benzerini daha önce bdv de okudum. Konuyu aradım ancak başlığı hatırlamadığım için bulamadım . bulabilsem linkini vereceğim. O yüzden konuya şüphe ile yaklaşıyorum.
Olay ambulans ve aciliyetlere gelince belirtmek istedim. Komşusu rahatsızlanmışken halıyı , üstelikte serilmemesi gereken bir yerde bulunan halıyı düşünen insanlar da benim uykumu kaçırıyor.
Bu düşüncedeki bir insanın ne hastayı ne de hastalığı sorduğunu düşünmüyorum , verdiği referans bilgiye güvenemiyorum , o yüzden de ambulans konusunu tartışıp kendimizi yormamıza gerek yok diye düşünüyorum.
Gerek yok ambulansa deyip ücret isteme kısmını nerden uydurdunuz ?
Her parası olmayanı hastaneye ambulans mı götürecek peki ?
Tamam götürsün o zaman dediğim gibi bir yakınınız kalp krizi geçirirse Allah korusun ambulans geç geldi diye hayıflanmazsınız olur biter
Bu arada şehir içinden taksiyle hastaneye gitmek ortalama on tl
Bir ambulansın her bir vakası şöför parası,doktor,att parası ,yol parası,kullanılması zorunlu malzemeler,benzin vs ortalama 400-500 tl
Parası yok diye ambulansla hasta taşıyacak kadar zengin bir ülkeyiz tabi.
Nedir bu insanların vurdum duymazlığından çektiğim.buğün üst komşum idrar yolları enfeksiyonu olduğu için çok sancılanmış neymiş araba yok diye tutup ambulans çağırmışlar olacak iş değil rahmetli kaynatam ölüm döşeğindeyken dahi 4katı sırtında eşim indirdi genede bu binaya ambulans gelmedi neyse sorun ettiğim şey bu binaya ayakkabılı girilmiyor dışarda ayakkabı çıkarılıyor yani halı var ben bu olayı akşam 7duyuyorum oysa olay3olmuş bizim ev sahibinin tiribinden temyizimde temizimdesinden geçilmiyor olaya bakki ne bina silinmiş ne halılar.ben dedim silelim tamam dediler fakat icraat yok bende 5kat binayı sildim
Halılarıda topladım attım silsinler diye.sildiler silmeyede kardeşim böyle titizlikmi olur bir kere eve girdi bizim ahali .kurdeşen oldum bikere
Eşim bayağı kızdı elin kapısını ne siliyon diye fakat silmesem onlar hala kıçını kaldırmadı
Birde bu adamlar bina temizlik gününe tam olarak riayet etmiyor günü gününe tek silen benim diyorum temizlikçi tutalım beyenmezlermiş of ya ne zormuş aile binasında oturmak
uydurdunuz derken doğru düzgün konuşun üslubunza dikkat edin şehir içinde taksiyle hastaneye gitmek 10 tl dediniz hastane ile ev arası kaç km biliyormusunuzda konuşuyorsunuz km si 5 tl den hesaplayın insanlar zevkten çağırmamışlardır herhalde
Bilmediğiniz konuda kafadan yorum yapmak uydurmaktır
Her halükarda ambulans acil durumlar için çağırılır
Param yok acil bir durum değildir
uydurdunuz derken doğru düzgün konuşun üslubunza dikkat edin şehir içinde taksiyle hastaneye gitmek 10 tl dediniz hastane ile ev arası kaç km biliyormusunuzda konuşuyorsunuz km si 5 tl den hesaplayın insanlar zevkten çağırmamışlardır herhalde devletin ambulansı gelmiş kadını uygun görüp götürmüş teyzemin kayınvalidesi yaşlıydı hastaneye gitmesi gerekiyordu ambulans kabul etmedi acil degil diye özel ambulans tuttuk 100 tl para ödedik uydurmadım yani biliyorumda konuşuyorum
bumudur budurKomsunuza ambulans cagirilmasina kizmaniz sacmalik
Binaya ayakkabisiz girmek sacmalik
Binaya hali serip bunu titizlik diye nitelendirmek sacmalik
Canim bastan sona sacmaliksin ozur diliyorum:26:
Şimdi bir hastanede kaç ambulans olur? Bu hastanenin kapasitesine bağlı tabi. Bir şehirde 3-4 hastane varsa hepsine 10 tane ambulans varsa ki örnek veriyorum. Her durumda insanları hastaneye taşıması durumunda sırada beklemeleri lazım. Elbette acil durumlarda kullanılsın ama gerçekten de yurdum insanın kafası bazen beleşe ve kurnazlığa bir miktar çok çalışıyor.
şimdi hasta yakını adam fenalaşmışsa bayılmışsa yada kötüyse bu semptomların hafif yada normal olduğunu anlamayabilirlerBilmediğiniz konuda kafadan yorum yapmak uydurmaktır
bakın olabilir ben olmaz demiyorum ama konu sahibesinin derdi halılar kirlendi onlar yüzünden bakın hangimiz yanındaydı kadının ne derece agrısı vardı kanaması mı vardı yürüyemedi mi boş boş yorum yapılıyor başka birşey degil bu
10 liraya 2 adım gidiyor taksiler valla. hastahane uzaksa 50 yi gözden çıkarmak şart.uydurdunuz derken doğru düzgün konuşun üslubunza dikkat edin şehir içinde taksiyle hastaneye gitmek 10 tl dediniz hastane ile ev arası kaç km biliyormusunuzda konuşuyorsunuz km si 5 tl den hesaplayın insanlar zevkten çağırmamışlardır herhalde devletin ambulansı gelmiş kadını uygun görüp götürmüş teyzemin kayınvalidesi yaşlıydı hastaneye gitmesi gerekiyordu ambulans kabul etmedi acil degil diye özel ambulans tuttuk 100 tl para ödedik uydurmadım yani biliyorumda konuşuyorum
Nedir bu insanların vurdum duymazlığından çektiğim.buğün üst komşum idrar yolları enfeksiyonu olduğu için çok sancılanmış neymiş araba yok diye tutup ambulans çağırmışlar olacak iş değil rahmetli kaynatam ölüm döşeğindeyken dahi 4katı sırtında eşim indirdi genede bu binaya ambulans gelmedi neyse sorun ettiğim şey bu binaya ayakkabılı girilmiyor dışarda ayakkabı çıkarılıyor yani halı var ben bu olayı akşam 7duyuyorum oysa olay3olmuş bizim ev sahibinin tiribinden temyizimde temizimdesinden geçilmiyor olaya bakki ne bina silinmiş ne halılar.ben dedim silelim tamam dediler fakat icraat yok bende 5kat binayı sildim
Konu sahibi saçma bir örnek verdi. Kendi çok akıllık yapmış da kpederini eşi sırtında taşımış. Belki adam yanlış bir hareketten ölecekti de verilmiş sadakası varmış. Ama gerçekten haberlerde falan konu oldu bu boş yere ambulans çağırmak diye.
Görevliler örnekler verdiler baya çok hem de çok komik. Yolunu kaybeden bile aramış yani sen düşün. “Başkalarının, gerçek ihtiyaç sahiplerinin hakkına gasp ediyorsunuz “ demişlerdi.
Bilmediğiniz konuda kafadan yorum yapmak uydurmaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?