sinire bir çözüm var mı eşinizi yakınlarınızı sakinleştirmek ya da kendinizi

Savsancik

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2021
390
273
23
26
anlık sinirlenmeler ve sonrasında özür dilemeler sinirinizi geçirmek için veya sevdikleriniz için neler yapıyorsunuz

anlık sinirlenmeler ve sonrasında özür dilemeler sinirinizi geçirmek için veya sevdikleriniz için neler yapıyorsunuz
Kendimi balkona atıp nefes egzersizleri yapıyorum.Rahatlayamazsam kendi kendime söyleniyorum iyi geliyor.🙄

arkadaşlar antidepresanı bende kullanmıştım yani bıraktığım için mutluyum . kaç yıl kullanıyoruz ama geçmiyor ki bağımlı yapıyor bunun önüne geçmek lazım . en azından kimyasal zararlı uyuşturmasındansa sakinleştirici etkisi olan bitkilerde var sarı kantaron , melisa gibi . bilmiyorum o zaman çok zorlanmıştım o yüzden başka sakinleşme yöntemleri bulsak olmaz mı neler denediniz mesala

arkadaşlar antidepresanı bende kullanmıştım yani bıraktığım için mutluyum . kaç yıl kullanıyoruz ama geçmiyor ki bağımlı yapıyor bunun önüne geçmek lazım . en azından kimyasal zararlı uyuşturmasındansa sakinleştirici etkisi olan bitkilerde var sarı kantaron , melisa gibi . bilmiyorum o zaman çok zorlanmıştım o yüzden başka sakinleşme yöntemleri bulsak olmaz mı neler denediniz mesala
Benim panik atak anksiyete var maalesef kullanmak zorundayım terapi de alıyorum

Benim panik atak anksiyete var maalesef kullanmak zorundayım terapi de alıyorum
daha önce önermiştim ama baktınız mı merak ettim izzet güllü yü izlediniz mi hiç kitabından bir alıntı paylaşayım mı :) panik atakla ilgili telkin şablonu vardı :)

Baktim ki asıl antidepresan kullanması gerekenler kullanmadıkları icin ben kullanıyorum..biraktim?

Aman kirilir aman üzmeyeyim aman incinmesin diye diye ruhumu ezmiyorum artik😌

Anlık öfkeleniyorsam anlık idare ediveriyorlar.Sinirlendirmesinler cekemeyeceklerse.. :63:

Baktim ki asıl antidepresan kullanması gerekenler kullanmadıkları icin ben kullanıyorum..biraktim?

Aman kirilir aman üzmeyeyim aman incinmesin diye diye ruhumu ezmiyorum artik😌

Anlık öfkeleniyorsam anlık idare ediveriyorlar.Sinirlendirmesinler cekemeyeceklerse.. :63:
yaa düşüncelerinize bayıldım önce kendi mutluluğumuz kendimizi sevmek önemli :)

daha önce önermiştim ama baktınız mı merak ettim izzet güllü yü izlediniz mi hiç kitabından bir alıntı paylaşayım mı :) panik atakla ilgili telkin şablonu vardı :)
Yok canım sağol ben terapi alıyorum her ay gittiğim terapistim var düşüncen için çok teşekkür ederim ben onu daha önce dinledim

Yok canım sağol ben terapi alıyorum her ay gittiğim terapistim var düşüncen için çok teşekkür ederim ben onu daha önce dinledim
rica ederim bende gitmiştim sağolsun bir iki kelimesi beni uzun süre idare etti hala da ediyor sonra zam yaptı öğrenciyim diye gidemedim ama bana yetti ya atlattım aklıma gelen düşünceye hep aynı şeyler diyorum gülüp geçiyorum . ama reglken diyemiyorum :D onu başaramadım daha :D

kaç yıl kullanıyoruz ama geçmiyor ki bağımlı yapıyor bunun önüne geçmek lazım
antidepresanlar bağımlılık yapmaz,küçük bir dipnot geçmek istedim. (bilimsel olarak kanıtlanmıştır)

kullanmak zorunda olup da yanlış yönlendirmeler yüzünden vazgeçenler olabilir :)

Back
X