Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbirşey fayda etmediği için antidepresan kullanıyorum malesef.anlık sinirlenmeler ve sonrasında özür dilemeler sinirinizi geçirmek için veya sevdikleriniz için neler yapıyorsunuz
ben anlık sinire çözüm bulamıyorum ama strese üzüntü gibi şeylerde kendime faaliyet bulup oyalıyorum biraz sizin hobiniz varsa ya da meditasyon iyi gelmiyor muHiçbirşey fayda etmediği için antidepresan kullanıyorum malesef.
çok fazla şey düşünüyorum çünküBu kadar konu açacak kadar soru nerden de aklınıza geliyor?![]()
Kendimi balkona atıp nefes egzersizleri yapıyorum.Rahatlayamazsam kendi kendime söyleniyorum iyi geliyor.anlık sinirlenmeler ve sonrasında özür dilemeler sinirinizi geçirmek için veya sevdikleriniz için neler yapıyorsunuz
balkona çıkmayı bende seviyorum ayı izliyorum bulutların önüne gelişini biraz da şarkı dinliyorum :)Kendimi balkona atıp nefes egzersizleri yapıyorum.Rahatlayamazsam kendi kendime söyleniyorum iyi geliyor.![]()
rahatsız mı oluyorsunuzBu kadar konu açacak kadar soru nerden de aklınıza geliyor?![]()
Ben deHiçbirşey fayda etmediği için antidepresan kullanıyorum malesef.
Rahatsız olsam bilgin olur bundan. Tereddütte kalmazsın.rahatsız mı oluyorsunuz
arkadaşlar antidepresanı bende kullanmıştım yani bıraktığım için mutluyum . kaç yıl kullanıyoruz ama geçmiyor ki bağımlı yapıyor bunun önüne geçmek lazım . en azından kimyasal zararlı uyuşturmasındansa sakinleştirici etkisi olan bitkilerde var sarı kantaron , melisa gibi . bilmiyorum o zaman çok zorlanmıştım o yüzden başka sakinleşme yöntemleri bulsak olmaz mı neler denediniz mesalaBen de![]()
dürüstlüğünüze teşekkür ederim :)Rahatsız olsam bilgin olur bundan. Tereddütte kalmazsın.![]()
Benim panik atak anksiyete var maalesef kullanmak zorundayım terapi de alıyorumarkadaşlar antidepresanı bende kullanmıştım yani bıraktığım için mutluyum . kaç yıl kullanıyoruz ama geçmiyor ki bağımlı yapıyor bunun önüne geçmek lazım . en azından kimyasal zararlı uyuşturmasındansa sakinleştirici etkisi olan bitkilerde var sarı kantaron , melisa gibi . bilmiyorum o zaman çok zorlanmıştım o yüzden başka sakinleşme yöntemleri bulsak olmaz mı neler denediniz mesala
daha önce önermiştim ama baktınız mı merak ettim izzet güllü yü izlediniz mi hiç kitabından bir alıntı paylaşayım mı :) panik atakla ilgili telkin şablonu vardı :)Benim panik atak anksiyete var maalesef kullanmak zorundayım terapi de alıyorum
yaa düşüncelerinize bayıldım önce kendi mutluluğumuz kendimizi sevmek önemli :)Baktim ki asıl antidepresan kullanması gerekenler kullanmadıkları icin ben kullanıyorum..biraktim?
Aman kirilir aman üzmeyeyim aman incinmesin diye diye ruhumu ezmiyorum artik
Anlık öfkeleniyorsam anlık idare ediveriyorlar.Sinirlendirmesinler cekemeyeceklerse..![]()
Yok canım sağol ben terapi alıyorum her ay gittiğim terapistim var düşüncen için çok teşekkür ederim ben onu daha önce dinledimdaha önce önermiştim ama baktınız mı merak ettim izzet güllü yü izlediniz mi hiç kitabından bir alıntı paylaşayım mı :) panik atakla ilgili telkin şablonu vardı :)
Çünkü ; bir kadin kendini severse herkes seviyor.Net bilgiyaa düşüncelerinize bayıldım önce kendi mutluluğumuz kendimizi sevmek önemli :)
rica ederim bende gitmiştim sağolsun bir iki kelimesi beni uzun süre idare etti hala da ediyor sonra zam yaptı öğrenciyim diye gidemedim ama bana yetti ya atlattım aklıma gelen düşünceye hep aynı şeyler diyorum gülüp geçiyorum . ama reglken diyemiyorumYok canım sağol ben terapi alıyorum her ay gittiğim terapistim var düşüncen için çok teşekkür ederim ben onu daha önce dinledim
antidepresanlar bağımlılık yapmaz,küçük bir dipnot geçmek istedim. (bilimsel olarak kanıtlanmıştır)kaç yıl kullanıyoruz ama geçmiyor ki bağımlı yapıyor bunun önüne geçmek lazım