sinire bir çözüm var mı eşinizi yakınlarınızı sakinleştirmek ya da kendinizi

antidepresanlar bağımlılık yapmaz,küçük bir dipnot geçmek istedim. (bilimsel olarak kanıtlanmıştır)

kullanmak zorunda olup da yanlış yönlendirmeler yüzünden vazgeçenler olabilir :)
genel duyduğum bilgi yanlışmış demek ki teşekkür ederim öğrendiğim için :)
olabilir ben yan etkileri yüzünden sevmiyorum ağır geliyordu bana o yüzden . gerçekten iyi gelen varsa kullanıp sorununu çözmede ne mutlu onlara :)

genel duyduğum bilgi yanlışmış demek ki teşekkür ederim öğrendiğim için :)
olabilir ben yan etkileri yüzünden sevmiyorum ağır geliyordu bana o yüzden . gerçekten iyi gelen varsa kullanıp sorununu çözmede ne mutlu onlara :)
çok üzüldüm... nasıl yan etkiler yaşadınız mesela? :(

her şeye gülüp sonra kendime üzülüyordum içime kapanıyordum duygu karmaşası vardı da taa 5 6 sene önce felan geçti çok şükür :)
ilaç yan etkisi gibi değil de,başka bir hastalık geçirmişsiniz gibi sanki...

başkalarına sinirlendiğinizde o ortamdan uzaklaşın, 1-2 saniye düşünmek için vaktiniz kalırsa,kontrolü ele geçirirsiniz. o zamanı yaratmaya çalışın,böyle böyle öfke kontrolü yapabilirsiniz bence.

ilk zamanlar zor olacak ama yaptıkça çoook kolay ve iyi gelecek size :)

ilaç yan etkisi gibi değil de,başka bir hastalık geçirmişsiniz gibi sanki...

başkalarına sinirlendiğinizde o ortamdan uzaklaşın, 1-2 saniye düşünmek için vaktiniz kalırsa,kontrolü ele geçirirsiniz. o zamanı yaratmaya çalışın,böyle böyle öfke kontrolü yapabilirsiniz bence.

ilk zamanlar zor olacak ama yaptıkça çoook kolay ve iyi gelecek size :)
majör depresyondu
nefes alıp veriyorum susmaya çalışıyorum . teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

balkona çıkmayı bende seviyorum ayı izliyorum bulutların önüne gelişini biraz da şarkı dinliyorum :)
Ben anlık öfke patlaması yaşadığımda balkona çıkmak bile aklıma gelmiyor zaten balkona çıkmak aklıma gelecek kadar bile düşünebilsem saçma sapan konuşmam 😔

az önce tesadüfen gördüm iki kardeş anlaşamayınca birbirlerine sinirlenince ebeveynleri birbirinize sarılın bir süre bekleyin diyormuş çok hoşuma gitti sakinleştirir cidden sarılmak :)

Eşim passiflora kullanıyor. Ama o sinirlenince adamın ağzına bırakıyor. Bu sebeple o daha iyi. Şimdilerde ise yeni bir şey keşfetti. Kökcanlandırmak diye. Ruh sağlığı mıydı neydi. Metafizikle alakalı yani. Bu aralar işe yarıyor. O öğrendiği şeyler.

Eşim passiflora kullanıyor. Ama o sinirlenince adamın ağzına bırakıyor. Bu sebeple o daha iyi. Şimdilerde ise yeni bir şey keşfetti. Kökcanlandırmak diye. Ruh sağlığı mıydı neydi. Metafizikle alakalı yani. Bu aralar işe yarıyor. O öğrendiği şeyler.
İlk defa duydum araştıracağım teşekkürler

antidepresanlar bağımlılık yapmaz,küçük bir dipnot geçmek istedim. (bilimsel olarak kanıtlanmıştır)

kullanmak zorunda olup da yanlış yönlendirmeler yüzünden vazgeçenler olabilir :)
Ya evet ama neden böyle deniyor biliyor musunuz???
Kendi kadalaeina göre birakiyorlar antidepresani. Misal 30 Luk alan kişi birden bırakıyor 3 gün sonra el ayak titreyip baş agrinca hiii ben bağımlı oldum diyorlar😩

Halbuki antidepresan kademeli başlanır kademeli bırakılır.

bende bu bağımlılık yaptığı ve uyuşturduğu düşüncesini bir türlü anlayamıyorum, benim kardeşim kullanıyor diş hekimliği okuyor ve sınıfında dereceli öğrencilerden. Uyuşsa bunları yapamazdı sanırım

bende bu bağımlılık yaptığı ve uyuşturduğu düşüncesini bir türlü anlayamıyorum, benim kardeşim kullanıyor diş hekimliği okuyor ve sınıfında dereceli öğrencilerden. Uyuşsa bunları yapamazdı sanırım
İşte demin de yazdım başlarken kafalarına göre başlıyorlar bitirirken kafalarına göre bitiriyorlar o yüzden yan etki yapıyor ve bu yan etkileri de bağımlılık sanıyorlar. Çünkü yan etkileri genellikle baş ağrısı, titreme gibi etkiler...

Ya evet ama neden böyle deniyor biliyor musunuz???
Kendi kadalaeina göre birakiyorlar antidepresani. Misal 30 Luk alan kişi birden bırakıyor 3 gün sonra el ayak titreyip baş agrinca hiii ben bağımlı oldum diyorlar😩

Halbuki antidepresan kademeli başlanır kademeli bırakılır.

Bir dönem ben de kullandım ki doktorum. İkinizin de söylediğine katılıyorum hanımlar.

vücudunuzu bir yola sokuyorsunuz ilaca başlayarak, tam alışıyor vücut düzene giriyor, sonra tak diye kesiyorsunuz. E tabi ki sarsılır, şaşırır.

kademeli başlanır, kademeli ve mutlaka doktor kontrolünde bırakılır. Maalesef en büyük yanlış kendi başına bırakmak oluyor... 🦋

Back
X