sinirim bozuldu yaw

mavera04

Güneşin doğduğu yerdeyim:)
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
3.788
344
163
ya kızlar face de biri eşime saçma sapan msjlar gönderip duruyor eşimde bende çok sinirlendik napacağımı şaşırdım ve kıza ağzıma geleni söyledim eşim muatap olma demişti ama tutamadım kendimi onuda dinlemedim .. kızda hem suçlu hem güçlü ben seni bu msjlarla şikayet ettim dedi gör bakalım dedi..
şikayet etse bile nolur kızlar? sonuçta bn küfretmedim bişey etmedim kafama takıldı bu durum yorumlarınız için şimdiden sağolun kızlar...

valla ben bana ataılann cagrılar ustunee rahatsız oldugum ıcın abıme vermıstımmm benı arayan kısının nosu abımdee azına gelenı saymıss adam bızı mahkemeye verdııı mahkemelıgız suannnn ınsallahhh bızım gıbı bır olay deıldırrr cok dılım yandı cokk

yok bu face msj laşırken oldu kıza sinirlendim sen kendini ne zannediyon gibilerinden bişey yazdım kızdaa bana ben bu msjları şikayet ettim şimdi gör bakalım dedi salak sanki face bana müebbet verecek

anladım canım ben savcıla sıkayett ettı gıbısınden anladımmmm aman bısey olmazzz dert etmeee cock cok face ıptal edılır yada uyarı alırrr

Durup duruken yazmıştır kız manyakmı yok, face bu herkes herkese mesaj yazabiliyor. Sizde engelleyin mesajları eğer öyle birşey varsa.
Hem neden ilgileniyosunuz bu kadar face gibi sanal ortamlarla
Evlisiniz eşinizle birliktemi faceyle bu kadar haşır neşirsiniz
Çok mantıklı değil, kız şikayet etsin en kötü faceniz kapanır, bunda ne var.
Hesabınızı kapatın gitsin.. ağız dalaşına girmeye ne gerek var, belkide bir çocukla mesajlaşıyorsunuz. Boşyere canınızı sıkmışsınız. Ben çok anlam veremedim
.

hanımefendi öncelikle evli bir kadının nasıl davranması gerektiğini sizden öğrenmeyeceğim ....
eşim le beraber ortak kullandığımız bi hesap var ve bu hesabı sadece ailevi işlerde kullanıyoruz öyle internet delisi bi aile değiliz ....kızın msjına cevap vermemdeki sebepse kızı daha önce tanıyor olmam karışık bi durum yani eşimede sonuna kadar güvenirim ortada sadece bi terbiyesizlik vardı ve bende buna dayanamadım...

Hiiiiiiiiç de bişey olmazzz ,aptala bak hem kendi rahatsızlık veriyor hemde seni mi şikayet edecekmiş Çok üzgünüm çoook sen de onu şikayet et madem öyle...hem suçlu hem güçlü boşver canım moralini bozma

bende size bi anlam veremedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evli insanlar giremiyor mu yani face gibi sitelere..yani siz hiç girmiyosunuz o zaman yada evlenince bırakacaksınız..şahsen benim öyle sitelerle işim yok-sakın yanlış anlaşılmasın o siteleri yanlış bulduğum için değil yalnızca başından beri sarmadığı için- ama siz de kimseyi yargılama hakkına sahip değilsiniz.Sonuçta herkes evinde istediği siteye girer evlilik demek maalesef sizin anladığınız gibi bişey değil.ben burdan şunu çıkardım ya siz gerçekten o tarz siteleri sevmiyorsunuz ,ya herkesten çok siz kullanıyorsunuz,ya da erkek arkadaşınız izin vermiyordur ohaoldumsmile

İnsanların sürekli cool olma gibi bir zorunlulukları yok, densiz birine sınırlar bildirilebilir. Hesap kapanmaz bile zannetmiyorum.

biraz konu dışı olacak ama bende şunu belirtmek istiyorum bizim kızlarımız bekar 1kız da bana yazmış neden internetten bukadar korkarlar ya benim ailemin herüyesi başka şehirde msn den görüşüyoruz faceden de sülalemle görüşüyorum bekar kızlara atlayan bazı şahışlar bize atlayıp arkadaş olmak istemiyolar isteselerde aynı tvnin kapatma düğmeleri gibi kabul etmeme düğmeleri var ama senin kalbinden geçen neyse canım aldatacak adam interneti beklemez tabiki bir araç olabilir ama önceden internet mi varmış telefon mu varmış neden internet ve aldatılmayı bukadar iç içe geçirdiler anlayabilmiş değilim için de olan adam sebep aramaz onun için zaten sebep vardır oyüzden her internete giren evli adam ve kadını potansiyel aldatıcı olarak görmekten vazgeçin ki aynıları başınıza gelmesin

Tek kişinin şikayetine dönüp bakmıyor bile face yetkilileri.
hesabınız kapatılması için en az 7 kişinin sizi şikayet etmesi gerekir.
Rahat olun

buyuk ıhtımalle blof yapmıs ılk ıletısımı o kurdugu ıcın sızlık bısey yok sızde fade ılgılı msj sıkayet butonundan bıldırınn ayrıcaaa kufurde etsenız nolurkıı ılk o bastaltmıs ısıoz tacız etmeye bı sorun bakalım nereye etmıs kendı kulahındna bahsedıyo bencee

bu facebook ne mook bişeymiş yaa

herkesin dili yanıyor bundan...bende sevmiyorum başından beri,anlamsız geliyo....

nişanlımla önceden ikimizinde vardısonra kapattık sonra birleştirdik sonra yine kapattık...iyi böyle.....

hiç bi esprisi yok zaten bana göre,kim ne yapmış,kim evlenmiş,kimle evlenmiş,kim doğurmuş,kim yurt dışına gitmiş bıdı bıdı bıdı...................

facebook=özel hayatı teşhircilik

savcılığa şikayet etse anlarım.çünkü o zaman hakaret ve daha da önemlisi ölümle tehdit varsa hapis cezası bile var.ama face e şikayeti pek bi işe yaramaz

hiçbirşey olmaz canım merak etme.en fazla hesabınız kapanır oda zor ihtimal.hesapta kapansın boşverin face gereksiz bir site zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…