- 14 Şubat 2016
- 201
- 240
- 23
- Konu Sahibi oscarandthewolf
Her ilişki farklıdır elbet, sen yalan konusunda hassassın demekkiben de geçmişin konuşulması konusunda hassasım. Mesela eşim ben yokken eski sevgilisini yolda görse ayaküstü nasılsın vs konuşsa bana anlatmasını istemem. Ben de aynısını yaşasam kesinlikle anlatmam eşime. Her ilişki farklı yani yaşanmışlıklar belirliyor ilişkiyi.
Ama yine de sen daha fazla uzatma bu konuyu, adam doğuda askermiş zaten canını sıkan milyon tane olay vardır, konu zaten asker olmasa bile can sıkıcı. Sevgilin de tanıyormuş eskisini, benim eşimin de uzak arkadaşı olan bir eski sevgilim var da eşim onun yaşadığı şehre dahi gezmeye gitmeyi istemez. Sesli olarak dile getirmez ama o şehir hakkında konuştuğumuzda bile aşırı geriliyor.
anlayabiliyorum esinin nasil gerildigini. ben de oyleyimdir ama sukur ki sevgilim hic boyle konularla gelmedi bana. o konuda sansliyim. zaten erkek mevzusudur gidiyor aramizda. tartismalar hep bundandir genelde. bende biraz dik kafaliyim her seye he he diyemem ama simdi o askerdeyken diyorum kendimi tutup. cidden cok zor bekleyen icin de. yorumun icin tesekkur ederim :)