Sinirim geçmiyor..

Toplumumuzun “ayıp” algısı acilen değişmeli.Kirli sepetinde kirli olması ayıp,kadınların sizin odalarınıza girip utanmadan bi de dolap sepet içlerine bakmaları normal öyle mi?
Kayınvalideniz bunun lafını ederse heryeri karıştırarak ayıbı siz yaptınız deyin,yapıştırın lafı bu gerzeklere.

Yani açıkçası kapıdan bakmak başka dolap açmak başka benim beklediğim kapıdan öyle bir bakıp geçmeleri dolap açmalarını beklemiyordum.

Bidahakine git kirli sepetine fantazi ic camasirlarini at... dolaplarada sex toylari bilmem ne yerlestir. Sonrada elleme acsin dursunn! Terbiyesiz kadin. Kendi oglunun mahremini anca bukdr hice sayabilirdi.

Aynen!
Ev gezmesi nedir?
Müzeye mi geldiler?

Bende öyle kirli çamaşır atınca direkt elimi yıkarım insanlar tuhaf gerçekten. Ama içlerinde ben anormalim onlara göre böyle şeyler çok normal o yüzden bana sen mesafelisin hassassın falan diyorlar ama yine de yapıyorlar yapacaklarını.

kirli sepetine niye baktınız diyemediniz mi , şu ağzını acamayıp gelip buraya dökülen kadınlara sinit oluyorum .Hem kendi hemde bizim sinirimizi bozup gidiyorsunuz . Napıyosun teyze , ne işin var benim kirli sepetimle ? içini niye açtın deseydin şuan hepimiz huzurluyduk

Bidahakine git kirli sepetine fantazi ic camasirlarini at... dolaplarada sex toylari bilmem ne yerlestir. Sonrada elleme acsin dursunn! Terbiyesiz kadin. Kendi oglunun mahremini anca bukdr hice sayabilirdi.
Mahrem diye düşünmüyorlar işte biraz değişikler bu konuda

Teşekkür ederim

Ne salak insanlar var ya. Şu gelin evi mi ne karın ağrısıysa toplumun ayarlarını iyice bozdu. Görgüsüzlük arşa çıktı resmen. Sidik yaristiracaklar tabii benim gelinim ultra premium gelin. Seninki sıradan çinko karbon gelin diye sınıflandıracaklar akıllarınca

O anda şoktan diyemedim sonrasında kayınvalideme söyledim ama iyice sinirlendirdi niye açtınız kirli sepetiydi orası dedim evet kokuyordu neyse boşver bir şey olmaz dedi gelen giden olunca kapattım konuyu

Kızmakta çok haklısınız,ebeveyn banyosuna insan sokmak nedir ya?Yatak odasına sokması bile çok ayıp,insanın özelidir sonuçta.
Bencede ama işte onlar bizim gibi düşünmüyorlar. Teşekkür ederim
Ders oldu zaten banada. Teşekkür ederim

Aynen adım çıkmıştır şimdi pis gelin diye

Ah keşke açsa konuyu ama tartışma çıkacağını bildiği için açmaz asla. Bir de dediğiniz gibi ayıp algıları çok tuhaf. Mesela benim ailem de yatak odasına çok mecbur olmadıkça girilmez ama onlarda şöyle, onlar girerse dolabı açarsa ayıp değil ama o dolapta benim iç çamaşırım olursa ayıp.

Hahahahah ruh hastaları.

Hayatimda ilk defa birinin misafir oldugu evde kirli sepetinin acildigini ve daha kotusu kirli sepetinin dolu olmasinin utanc sebebi oldugunu duydum. Kirli sepetinin islevi kirli camasirlari muhafaza etmek degil mi, neden ve ne zaman bos olmali?

Hayatimda ilk defa birinin misafir oldugu evde kirli sepetinin acildigini ve daha kotusu kirli sepetinin dolu olmasinin utanc sebebi oldugunu duydum. Kirli sepetinin islevi kirli camasirlari muhafaza etmek degil mi, neden ve ne zaman bos olmali?
Valla benimde bu kadar kafaya takmamın nedeni hala inanamıyor olmam galiba. İşte boş olsaydı ben temiz olmuş olacaktım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…