- 5 Ekim 2017
- 785
- 1.937
- 113
- 40
Yani açıkçası kapıdan bakmak başka dolap açmak başka benim beklediğim kapıdan öyle bir bakıp geçmeleri dolap açmalarını beklemiyordum.valla bana pek beklemiyormuşsun gibi gelmedi, burada yazmışsın. özellikle temizlemişsin, önlem almışsın vs ebeveyn banyosunu. evin normal banyosunu temizlemiş olsan tabii ki bu çok normal ama ebeveyn? yani hangi misafir kullanır diye temizlenir ki orası özellikle? bakarlar diye temizlemişsin, önlem almışsın adı her neyse.
zaten ebeveyn banyosuna girerler beklentisinde olduğun insanların dolapları karıştırmasına şaşırman anlamsız. oraya kadar sokarsan bu terbiyesizliği de yaparlar maalesef.
Aynen!Ne şuursuz insanlar ya. Evi gezeyim lafını da anlamıyorum ben gezip napıcaksın otur oturduğun salonda. Dedikodu yapacak ya. Büyük olay çıkartırdım o terbiyesizliğe, siz napıyosunuz benim odamda eşyalarımın dolaplarımın içinde çıkın dışarı diye. Hiiiç susamam böyle bir terbiyesizliğe, olay çıkarsa çıksın
Bende öyle kirli çamaşır atınca direkt elimi yıkarım insanlar tuhaf gerçekten. Ama içlerinde ben anormalim onlara göre böyle şeyler çok normal o yüzden bana sen mesafelisin hassassın falan diyorlar ama yine de yapıyorlar yapacaklarını.Kirli sepetini açıp bakmak nedir yaa, onların ayıbı , boşverin siz. Hem benim midem bulanır başkasının kirli sepetini açıp bakmaktan, kendi kirli sepetime bile birşey attıktan sonra elimi yıkıyorum mutlaka, elim değdi sepete diye, ne manyak insanlar var.
Mahrem diye düşünmüyorlar işte biraz değişikler bu konudaBidahakine git kirli sepetine fantazi ic camasirlarini at... dolaplarada sex toylari bilmem ne yerlestir. Sonrada elleme acsin dursunn! Terbiyesiz kadin. Kendi oglunun mahremini anca bukdr hice sayabilirdi.
Kızmakta çok haklısınız,ebeveyn banyosuna insan sokmak nedir ya?Yatak odasına sokması bile çok ayıp,insanın özelidir sonuçta.Evet aslında onların ayıbı ama ben rezil olmuş gibi hissediyorum nedense
Teşekkür ederimBu milletin ev gezme merasimini bu yaşa geldim anlamadım, kimsenin evini gezmem ayıp yahu
Onların ayıbı bu siz takmayın kafanıza, evdir bu kirlenir,dağılır mum gibi olmaz ki sürekli bunu görmek isteyen beyin özürlülerde kabahat, milletin kirli sepetinde, banyo dolabında ne işin var densiz te allahım yaaa
O anda şoktan diyemedim sonrasında kayınvalideme söyledim ama iyice sinirlendirdi niye açtınız kirli sepetiydi orası dedim evet kokuyordu neyse boşver bir şey olmaz dedi gelen giden olunca kapattım konuyukirli sepetine niye baktınız diyemediniz mi , şu ağzını acamayıp gelip buraya dökülen kadınlara sinit oluyorum .Hem kendi hemde bizim sinirimizi bozup gidiyorsunuz . Napıyosun teyze , ne işin var benim kirli sepetimle ? içini niye açtın deseydin şuan hepimiz huzurluyduk
Bencede ama işte onlar bizim gibi düşünmüyorlar. Teşekkür ederimKızmakta çok haklısınız,ebeveyn banyosuna insan sokmak nedir ya?Yatak odasına sokması bile çok ayıp,insanın özelidir sonuçta.
Ders oldu zaten banada. Teşekkür ederimÇok saygısız ve sınır bilmez insanlarmış. Ben buradan sinir oldum haklısınız. Bir daha kimseye yatak odanızı göstermeyin bence. Biri evi gezmek istediğinde önden gidin, mahrem alanlar önceden kilitli olsun.
Aynen adım çıkmıştır şimdi pis gelin diyeNe salak insanlar var ya.Şu gelin evi mi ne karın ağrısıysa toplumun ayarlarını iyice bozdu. Görgüsüzlük arşa çıktı resmen. Sidik yaristiracaklar tabii benim gelinim ultra premium gelin. Seninki sıradan çinko karbon gelin diye sınıflandıracaklar akıllarınca
Ne demek kirli sepetine çamaşır atmakAynen adım çıkmıştır şimdi pis gelin diye
Ah keşke açsa konuyu ama tartışma çıkacağını bildiği için açmaz asla. Bir de dediğiniz gibi ayıp algıları çok tuhaf. Mesela benim ailem de yatak odasına çok mecbur olmadıkça girilmez ama onlarda şöyle, onlar girerse dolabı açarsa ayıp değil ama o dolapta benim iç çamaşırım olursa ayıp.Toplumumuzun “ayıp” algısı acilen değişmeli.Kirli sepetinde kirli olması ayıp,kadınların sizin odalarınıza girip utanmadan bi de dolap sepet içlerine bakmaları normal öyle mi?
Kayınvalideniz bunun lafını ederse heryeri karıştırarak ayıbı siz yaptınız deyin,yapıştırın lafı bu gerzeklere.
Hahahahah ruh hastaları.Ah keşke açsa konuyu ama tartışma çıkacağını bildiği için açmaz asla. Bir de dediğiniz gibi ayıp algıları çok tuhaf. Mesela benim ailem de yatak odasına çok mecbur olmadıkça girilmez ama onlarda şöyle, onlar girerse dolabı açarsa ayıp değil ama o dolapta benim iç çamaşırım olursa ayıp.
Valla benimde bu kadar kafaya takmamın nedeni hala inanamıyor olmam galiba. İşte boş olsaydı ben temiz olmuş olacaktım galibaHayatimda ilk defa birinin misafir oldugu evde kirli sepetinin acildigini ve daha kotusu kirli sepetinin dolu olmasinin utanc sebebi oldugunu duydum.Kirli sepetinin islevi kirli camasirlari muhafaza etmek degil mi, neden ve ne zaman bos olmali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?