Sinirim geçmiyor..

Hadi onlar cahil merak hastası kadınlar ama sen özelini hiç mi korumaz savunmaz orası benim özelim lütfen demezsin...
Evet bende kızıyorum bu konuda kendime ama bi yandan da saçma bir şekilde ağızlarına laf verdim niye yıkamadım diye kızıyorum. Delirttiler beni de galiba

İşte aslında makinayı dolduracak kadar doluydu sepet; ama zaten temizlik hazırlık bide kızım var durmuyor onlar bi gelsin gitsin ertesi gün yıkarım çamaşırdan kime ne dedim geldi buldular
Terbiyesizler teftise geleceklerine yarım saat erken gelseydiler de çocukla ilgilenseydiler kendileri bilmiyor mu çocukla is yapmanin zorlugunu? Allah razı olsun bu telaş icinde bizi agirladin diyecekleri yerde kirli sepeti karıstırıyorlar.

Evet bende kızıyorum bu konuda kendime ama bi yandan da saçma bir şekilde ağızlarına laf verdim niye yıkamadım diye kızıyorum. Delirttiler beni de galiba
Ben bir arkadaşımın düğünden sonra odasını gezerken, özeli olduğu her yeri iple bağlayıp kimseye göstermemişti, mesela dolapta iç çamaşır vs. varsa o dolabı kurdele ile açılmayacak şekilde bağlar, diğer yerlere bişey yapmazdı ve kimse de en ufak özelini görmedi.

Çok teşekkür ederim nasıl iyi geldi
Kızım temizlik yapmayı seviyor diye titiz çocuk aynı babaannesi babası diyor sanki ben pisim

Aslında bir tek kayınvalidemin yüzü düştü diğerleri gayet normal devam ettiler. Niye bu kadar uğraştın çocukla falan dediler ama benim canım sıkıldı çoktan. Bir de güvenmiyorum pek açıkçası yüzüme öyle dediler ama işte

Güzel düşünmüş gerçekten çok mantıklı

kirli sepetinde kirli çamaşır olur zaten yüzünü düşürmesi garip...bana ev gezmesi ayrıca saçma geliyor orası ayrı konu da insanın banyosuna kadar girip bakmak nedendir hele dolabın içine bakmak ileri derece de saçma ve saygısızlık...ben sizin yeriniz de olsam yakın zamanda gider kaynananın evindeki kirli sepetini açar "anne dolmuş sepet yıka bunları kokuyor" derdim belki yaptığı yanlışı anlar

Keşke anlasalar söylediğim halde kusura bakma diyeceğine evet kokuyodu diyen insan anlamaz maalesef..

Haklısınız. Bende büyük ihtimal şoktan bir şey yapamadım içimde kaldı ondan sinirimi atamıyorum.
kayınvalide sıkıcı hayatını renklendirmek için size musallat olmuş. onun ne haddine oğluyla gelinin özel eşyalarına varıncaya dek elaleme göstermek.kendi evi mi başkasının evi. işte maalesef bazı kadınlar böyle arsız. oğlunun eşiyle paylaştığı evi kendi evi zannedip sormadan insanlara gezdirip bir de ayıplıyor. kendini bilen ağırbaşlı yaşlı bir oğlan annesi asla ama asla geline sormadan gelinin evini başkalarına gezdirmez. MAHREM YERLERE DOKUNMAZ GİRMEZ. oturduğu yerden bile kalkmaz dolabı açmaz buzdolabını sormadan açmaz. ama bu kadın arsız ve saygısız. sınır koyun. hadsiz insanlara acımayın. evime gelip özel eşyalarımı karıştırıp yemeğimi yiyip bir de beni elaleme rezil edecek bir mahlukattan bende soğurum.

Başta sınır koydum ama en ufak bir olayda o sınırı aşıyor. Ben annemden böyle görmedim. Annem aynı dediğiniz gibi asla sormadan benim dolabımı açmaz karıştırmaz ve o yüzden bana k.validem çok kibarsın diyip duruyor.

Benim bildiğim ev gezmesinde odalara bakılır sadece çıkılır. Nedir dolapları karıştırmak kirli sepetine kadar bakmak çok ayıp etmişler

Benim bildiğim ev gezmesinde odalara bakılır sadece çıkılır. Nedir dolapları karıştırmak kirli sepetine kadar bakmak çok ayıp etmişler
Sormayın. Hiç beklemiyordum zaten şimdiye kadar kimseden böyle bir şey görmedim ve çok utandım ya. Annem bile benim dolaplarıma bakmamıştır şimdiye kadar.

Ben olsam bir daha o kv olacak saygısızı evine sokmazdım

Özele kadar bakmak onların hadsizligi.

Yıllar evvelde benim başıma bir iş arkadaşım tarafından gelmişti.
Tülbentini yapmak için yatak odama girdi kapıyı kapattı.Bende peşinden gittim şifonyerin üzerine takı kutum vardı altın.Acti baktı,içinde altın kesen vardı çıkardı dur sayayım dedi saydı.
Ben şok.
yani var böyle meraklılar.
Hiç bir kardeşimin yatak odasına girmem.Daha geçen kardeşimin evinde kaldım.Sabah ise gittiler(şehir dışında yaşıyorum) iki çocuğum var.Yatak odasına girmedim onlarıda sokmadim.Hicte merak etmem.
Sizin gözünüzün önünde dolapları açmak nedir ya.Sinirlenmeyin ama boşverin.Garip insanlar

Valla edep bilmeyen insanlara edepli davranilmaz ben o anda bozardim onları laf sokardim ben uzulecegime onlar üzülsün ne terbiyesizce şeyler ya millet iyice kafayı yedi cidden

Yatak odasına girilmez. Mahremiyet alanı orası.fantazilerinize ait bir eşya ya da obje de olabilir oda da. çok ayıp .çok büyük dusuncesizlik.Bazilarinin yatak odası hep kilitli olur mesela.

Anlayamıyorum gerçekten böyle insanları çok tuhaf

Yatak odasi gezmek de yeni adet mi ya. Yatak odasinin nesi gezilir. HDi cok merak ettin kapidan bi goz at. Sadece ebeveyn yatak odasi icin de demiyorum cocuklarin yatak odasi icin de gecerli. Kucucuk zaten odalar ne gormeyi umuyosun. Temizlik programi mi burasi didik didik ne ariyosun yani. Ev gezmesi dedigin her odanin kapisindan bi iki sn ayip olmasin diye bakarsin gecersin. O da ev sahibi gezdirmek isterse. Ne ayip seyler. Kaynanan da gocunduysa gelip yikasaydi camasirlari. Ellere hava atmayi bilirler ama heraeyi baskasi yapsin isterler. Kendi evini gezdireymis hanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…