Eşim benim tarafımda. Sinirlendi o da hatta keşke tersleseydin falan dedi ama ikimizde o yapıda insanlar değiliz malesefPeki eşiniz ne dedi annesinin bu davranışı hakkında ?
Keşke ama susup kendimi yiyorum böyle malesef.bir insan tuvalete neden bakmak ister ki? Hmmm burda da ne güzel sicilir mi diyecekler?
hepsinin kafasını o kirli sepetine sokardım. Boyle daha iyi görürsünüz derdim. Lütfen lutfen Lütfen su yapilan saygisizliklara ses cikarmayi ogrenin ya
kvalidenizle açık açık konuşun. gezdirmeni anladım ama dolaplara kadar bakılmasına anlam veremedim. yaptığınız çok yanlıştı. anne birdaha yapmazsanız sevinirim de geç. sen eşine söyledin ama eşinin annesine birşey söyleyeceğini de sanmıyorum... senin meselen zaten söylemek zorunda da değil.Valla benimde bu kadar kafaya takmamın nedeni hala inanamıyor olmam galiba. İşte boş olsaydı ben temiz olmuş olacaktım galiba
Ay çöp deyince aklıma geldi giderken mutfağı topladı kayınvalidem çöpü de alıyorum dedi aldı gittiCopume bile bakamaz yav copume. Saygisiz insanlar.
Hepsini evirip cevirip dovcen böyle
Bencede. Normalde yapsa tepki görecek ama misafire laf etmem biliyor.Misafir bahane,kayınvaliden zaten oraları hep merak ediyordu bu bahane ile muradına erdi bence benimkinden biliyorumacı ama gerçek bu
Iyi bari ise yaramis. Gundelikci alacaktım ama siz gelin haftada bir deseydinAy çöp deyince aklıma geldi giderken mutfağı topladı kayınvalidem çöpü de alıyorum dedi aldı gitti
Yüz yüze gelirsek bende konuşmayı düşünüyorum ama beni suçlar alttan alta kesin niye yıkamadın gibisindenkvalidenizle açık açık konuşun. gezdirmeni anladım ama dolaplara kadar bakılmasına anlam veremedim. yaptığınız çok yanlıştı. anne birdaha yapmazsanız sevinirim de geç. sen eşine söyledin ama eşinin annesine birşey söyleyeceğini de sanmıyorum... senin meselen zaten söylemek zorunda da değil.
gezdirme olayı yeni evli yada yeni ev alanlara yapılır buralarda... ama bu demek değil ki dolaplara kadar bakılmalı... her şeyin sınırı vardır yahu...
Önceden öyleydim hatta bir kaç kere tartıştığımızda oldu ama kızımdan sonra çok merhamet geldi kızsam da laf edemiyorum nedenseBence icinde tutma ve kayanani ya ara ya mesaj at, yapilanin dogru olmadigini, iyi niyeti suistimal ettigini, ve bundan sonra ona gore davranacagini bildir.
Kisacik omrumuz var, hic biseyi sindirme icine atma, pat pat soyle
Onlar yaparken utanmiyor sen de utanma
Iplerde kopacaksa kopsun
Koşa koşa gelirIyi bari ise yaramis. Gundelikci alacaktım ama siz gelin haftada bir deseydin
Sadece gezseler iyiydiYatak odası ve ebeveyn banyosunun gezildigini ilk kez duyuyorumolan olmuş bosverin onların terbiyesizliği bence...
İşte bencede öyle ama beni bile etki altına almış demekki bir ara niye yıkamadım diye düşünüyordumNiye yikamadin diye nasil seni suclar ya? O na neee?? Istersen dağ edersin o na ne? Ay valla gelcem yolcam kadini cok sinirlendim suan
siz çamaşırları biriktirip yıkamıyor musunuz? yoksa su ve elektrik israfı olur. her kirli o an yıkanmaz kiYüz yüze gelirsek bende konuşmayı düşünüyorum ama beni suçlar alttan alta kesin niye yıkamadın gibisinden
Önceden öyleydim hatta bir kaç kere tartıştığımızda oldu ama kızımdan sonra çok merhamet geldi kızsam da laf edemiyorum nedense
Hadi onlar cahil merak hastası kadınlar ama sen özelini hiç mi korumaz savunmaz orası benim özelim lütfen demezsin...Kızlar merhaba. Hemen konuya geçmek istiyorum. Dün misafirim vardı kayınvalidem ve eşimin teyzeleri yengeleri falan. Evi gezmek istedi eşimin yengesi.
Kayınvalidem aldı gezdirmeye başladı. Ben de peşlerinde. Yatak odasına girdiler. Sıra ebeveyn banyosuna geldi. Banyo temizdi bakarlar diye zaten önlem almıştım ama içeri girdiler bakarken birden kirli sepetini dolapları falan açıp baktılar ben şokYani insan neden kirli sepetini açar anlayamıyorum. Doluydu ağzına kadar, kayınvalidem suratını astı resmen. Dolaplarda zaten özel eşyalar var gördüler hepsini. Nefret ederim bu tip olaylardan. Mahrem denen bişey vardır. Hiç bir şey diyemedim ki zaten asla böyle bir şey beklemiyordum şoka girdim ve bütün gün ruh gibi ne yaptım ne yedim anlamadım.
İşin kötüsü ben mutfakta hazırlık yaparken kızım gitmiş dolabın üstüne (yeni silmiştim hafif nemli kalmış demekki.) bebeğini koymuş. Bebeğin üstündeki tüyler tozlar hep yapışmış oraya ve ben görmedim sonradan farkettim yani onlar da gördüler.
Böyle abuk sabuk bir gündü, hala sinirim geçmiyor.
İşte aslında makinayı dolduracak kadar doluydu sepet; ama zaten temizlik hazırlık bide kızım var durmuyor onlar bi gelsin gitsin ertesi gün yıkarım çamaşırdan kime ne dedim geldi buldularsiz çamaşırları biriktirip yıkamıyor musunuz? yoksa su ve elektrik israfı olur. her kirli o an yıkanmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?