• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirim tepemde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Arkadaşlar küçük bişey ama çok sinirlendim. şimdi nasıl davranmayım. tek başıma sinirle davraninca kötü sonuç oluyor o yüzden size gitti elim.
dediğim gibi çok basit. 15 lira lazımdı çocuk berbere gidecek diye babası eve para bırakmayı unutmuş bende aradım. eve yakın deposu. kendi işini yapıyor. geldi söylene söylene 10 bırakmış girişe gitti. hemen aradım dedim 5 daha. vayy efendim o olmasa napacakmisim gidip bankaya çekeymişim. gittim bu sıcakta 5 lira için 2 km yol yürüdüm çektim parayı. Bu arada telefonlarını kapamiş beyfendi bide. ama benim sinirlerim buna müsait değil. şimdi akşam pandomim koparacağım diye geç falan gelir.
inanılmaz sinirim bozuldu kızlar. sakin olsam bi türlü olmasam bi türlü. eve para bırakmayan kendisi telefonları kapıyor bide yaa

Normalde paranızı hesaba mı yatırıyor? Neye göre git bankadan çek dedi? Yoksa para transferi mi yaptı da git çek diyor?

çalışıyor musunuz?çalışmıyorsanız çalışın ,kendini bilmez adamların eline bakmayın,neden evlendik diyeceksiniz ,sistem bozuk azizim dünya bozuk insanlar bozuk erkekler kadınlaşmış kadınlar erkek olmuş her şey tepetaklak olmuş kıyamet yakındır topyekün kurtuluruz.

Olabilir sakin olun o unutmuş siz bankadan çekmişsiniz
Yada acil değil heralde birgün berber bekleyebilirdi hiç gerek yok sinirlenmeye kendinizi doldurmaya

15 lira için adamı eve çağırmak da saçma olmuş.

Sinirlenecek hem de çok sinirlenecek bir konu bu..
Ancak sinirlenerek sadece kendinize zarar veriyorsunuz..
Rahatlamaya çalışın...

Cocuklu evde her daim para bulunmali ama hastalik icin taksi parasi icin.

Yarinda tras olabilirdi.Esinizin gelip 10 tl birakmasida hos degil tabikide evde hic para yokmus biraz daha fazla verebilirdi.

Berber bu kadar acil bi durum değil ki eve bırakmaması yanlış bişey her zaman kenarda 3 5 krş atarım olur da acil olur diye

çalışıyor musunuz?çalışmıyorsanız çalışın ,kendini bilmez adamların eline bakmayın,neden evlendik diyeceksiniz ,sistem bozuk azizim dünya bozuk insanlar bozuk erkekler kadınlaşmış kadınlar erkek olmuş her şey tepetaklak olmuş kıyamet yakındır topyekün kurtuluruz.
20 sene çalıştım yaşı bekliyorum. Ayrıca benim param var ona verdim. işinde kullanıyor. bende evdeyim.

Bugun degılde berbere yarın gıtse nolur kı
15 tl için adamı cagırmaya usenırdım ıyı kalkıp gelmiş
Cocuk berbere gıtse aksam babam gecerken oder dese berber yıne kabul ederdi

Eşiniz iyi gelmiş yine eve :) ben hayatta gelmezdim, yarın gitsin berbere çocukta nedir yani. Acil ihtiyaç degil ki bu.
Ayrıca gerçekten dünyanın bin türlü hali var evde daimi olarak belli bir miktar para bulundurun.
Acil bir şey olur çocuk düşer, hastane, taksi eşinize ulaşamazsınız,
'dur çocugum senin kafan yarıldı ama bankadan para çekmem lazım' denmeyeceğine göre, evde para şart...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X