sinirimden duvarları yumrukluyorum yardım edin :(

mini etekler, dekolteler falan işte kesin bakıyordur diye düşünüyorum böyle olounca çünkü kendi de kabul etti abartılı giyindiklerini.

boswersene acana herkes bakar onlar cok onemlı degıl mılyon tane kadın var onlar gbı ordan cıkar baska sehre gıder kum gıbı kadın heryer...ona guvenmen lazım ama mumkun gorunmuyor
sorun erkek arkadasının tutumu operım bakarım bılmem ne bıraz havayamı gırmıs ne

bence kes ırtıbatını napıyorsa yapsın cok ayıp etmıs

meraba hemşerim :)
yorumun için teşekkürler, gerçekten çok siniri bozucu...

bencde kabul ediceksende önce ugrastırmalısın senden ayrılcam zaten ne demek tamam bunalms olablr ama cocuk oyuncagıda deil bu

uzun yorumun için tşkür ederim canım. evet hoşuna gittiği belli, bana onu savunmaya başlamış bile. oysa yanyanayken son günümüzde "aşkım onlar kim ki seni üzmem" diyordu bana uzaklaşınca böyle oluyor işte. bütün güvenimi zedeledi. evet o iş bittiğinde beni bulamaycak... ve bu günlerde bana bunları yaşattıklarına lanet edicek.

durumda buyutecek birsey yok bence
ama erkek arkadasinin tavrinda buyutulcek sey cok
oncelikle 'sen kimsin ki' demesi kabul edilmez
'yine olsa yine yaparim' demesi de
bu kadar rahat konusmasi kabul edilmez
yarin obur gun evlendiginizi dusun bu laflari simdiden kabul edersen o zaman neler duyabilirsin
umarim verdigin karar senin icin en iyi olan olacaktir

evet ben de aslında ondan bu kadar sinirliyim sanırım. yani "sen merak etme aşkım ben kimseye bakmam" dese ben üstüne ne diyebilirim ki, ama o benimle inatlaşıyor bana güldü telefonda "sen depresyondasın" dedi. allahıma dua ediyorum, köpek gibi pişman olsun bu yaptıklarına

seni eski konundan hatırlıyorum, bu yeni olaya da ayrıca üzüldüm.
diyecek bişey yok, kıskanmakta haklısın, ona kırılmakta da haklısın
ilişki dediğin zor şey be arkadaş
umarım her ley yoluna girer..

bcnede kapalılığı aydın olmamakla bağdastırmakta sacma geldi ama konu gereği birsey demiorum
erkek arkadasın müdahaleden hoslanmayan biridee olabilir sevmiodur müdahale edilmesini kısıtlanmayı

herşeyin dozu vardır cnm.
ben de kolsuz askılı bluzlar giyiyorum ama göğüslerim meydanda değil. ve milletin sevgilisinle sarmaş dolaş resim çekilmiyorum.
ben aşırı açık giyinen kızlara çok kızıyorum, resmen baktırmak için yapıyorlar.burada böyle birileri varsa üstüne alınabilir.

sen bıdaha arama sorma cıddıyım sana ulasamasın eger kosarsa sana aıt demektır ama ılgılılnmezse boswer gıtsın adam olmazmıs der gecersın....
ayrıca bakarsa baksın

"ayrılcam senden zaten yakında" dedi..... bundan sonrasında iyimser düşünen hücrelerim yok oldu. ne demek bu ? ayrılcaksın da ne diye şuan sevgiliyiz diyemediniz mi ?
hayattaki son erkek o mu ki size böyle davranıyo? "öperim....sen kimsin" felan ne demek ! pardon ama sinirlendim grçkten..
bnce intikam alma planı yapıp zamanınızı boşa harcamayın. kendinizi toparlayın. boş verin öyle kişiyi. sen mutlu değilsen bu ilişkinin adı aşk değildir..

onu pişman etmenin tek yolu bi süre ayrılmak...
yerse tabi bu kadar laftan sonra...
açma telefonları konuşma...
cevap verme mesajlara..
nettede görünme...
bi telaşlansın bakayım ancak o zaman anlayabilirsin...
çok kötü konuşmuş seninle..
yani çok byunalmış olabilir sıkılmış olabilir haklı olarak amaaaa böyle konuşmamalı seninle...
vesen sakın sakın bi daha yalvarma ne ona ne bi başkasına...
ipleri ona bi verirsen tamamdır zaten dahada kıymetini bilmez senin...
vazgeçilmez sanar kendini...
çek restini ve sus görürsün o zaman alırmı gönlünü almazmı...
buarada ailenle aranı bozma...
çık dışarı gez dolaş eğlen...
hayatı zehir etmeye değermi...
üzüldüğün tek 1 saat bile senden gider...
kim geri verebilir sana bunu...

valla o kadar çok konu açtım ki kk'ya. sorunlr bitmiyor. ama saolun hep yanımda oldunuz, şuan bu cevapları okudukça sakinleştim :)

düşünüyorum ama çok da seviyorum. bir iki dandik kızı kıskandım diye ayrılmak istemiyorum ama süründürmek çok istiyorum.

bi iki dandik kızı geç sevgilinin söylediklerine bak sen. sen kmsin o bnm iş arkadaşım öperim diyebilccek karaktere gelmş.bu cok agır bi laf .. süründürücem derken sürünmessn umarım

daha önceden de ayrılık mevzusu oldu izmire dönünce konuşuruz demiştik, ondan öyle dedi. ayrılcağından deil de beni adam etmeye çalışıyor işte! hiç karışmıcakmışım ona kız arkadaşlları da olcakmış! tamam bu bazı kişilere göre normal olabilr ama herkesn yapıyı farklı ben hoşlanmıyorum böyle şeyden.

bi iki dandik kızı geç sevgilinin söylediklerine bak sen. sen kmsin o bnm iş arkadaşım öperim diyebilccek karaktere gelmş.bu cok agır bi laf .. süründürücem derken sürünmessn umarım

ay evet gerçekten çok ağır laf, kulaklarımda hep
sizce öpmesi doğru mu? siz olsanız kıskanır mıydınız? çok abarttığımı düşünüyorum ama kıskanmak elimde deil.

Doğum günü olan biri öpülür tabi,hele iş arkadaşı...En çok zamanının geçtiği insanlar.Ne var ki bunda?Dudaklarından öpmedi ya ... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…