mini etekler, dekolteler falan işte kesin bakıyordur diye düşünüyorum böyle olouncaçünkü kendi de kabul etti abartılı giyindiklerini.
"o benim iş arkadaşım, sen kimsin" dedi."ayrılcam senden zaten yakında" dedi." ben de ayrılcam merak etme" dedim.
bu ne ALLAH aşkına. ortada ilişki kalmış mı sence. yapma bu kadar ezdirme kendini. şok oldum bu yazdığını görünce.
not : İzmir kızıyım
Canım benim kesinlikle kızma-darılma- ama okuyunca sevgiline ben bile sinir oldum, seni düşünemiyorum bile..
Doğrusunu konuşmak gerekirse, görmüş İzmir'in kızlarını onlarda çok yakın davranıyorlarsa hoşuna gidiyordur, birine takılı kalıp bu ortamdan uzaklaşmak istemiyordur. Kısacası ayak bağı olma, otur bi köşede onu uslu uslu bekle istiyor.
Sana karşı bütün saygısını, sevgisini yitirmiş bi adamı düşünüyorsun hala..
Şuanda yapman gereken tek şey kendini ondan soyutlamak olacaktır..
Cuma günü işinin bittiğini demişsin, anlaşıldı kürkçü dükkanına dönmek isteyecektir ama bu kadar basit olma. Kapat o dükkanın kepenklerini, devren sat o dükkan sana zarar verir bi karın olmaz.. Sonra odandan çık dışarı eğlenmene bak..
Faceni kapat, msnini açma, ararsa yada msj atarsa umursama. Onu istemediğini falan söyle hayatında barındırma artık daha fazla. Vereceğin bu yalnızlık ona en büyük intikamdan daha ağır gelecektir..
Onun için yerleşeceksen İzmir'e saçmalama derim. Onu hayatından çıkar ve hayatını yaşa. Onsuz nasılda mutlu olabildiğini kanıtla ona..
Eminim çok koyacaktır bu.
Dediklerimi uygula canım. Herşey gönlünce olsun
boswersene acana herkes bakar onlar cok onemlı degıl mılyon tane kadın var onlar gbı ordan cıkar baska sehre gıder kum gıbı kadın heryer...ona guvenmen lazım ama mumkun gorunmuyor
sorun erkek arkadasının tutumu operım bakarım bılmem ne bıraz havayamı gırmıs ne
bence kes ırtıbatını napıyorsa yapsın cok ayıp etmıs
juliet konuştukça batıyorsun canım.hem açık saçık birileri diyorsun.hemde aman kapalı biri olduğumu düşünmeyin diyorsun.bence sen bu yüzden kaybediyorsun.aydın olan biri ayrım yapmaz diye düşünüyorum hele ki bir izmir 'li....
cok üzgünüm ama ayrılmayı düşünmüyo musun ?
evet ben de aslında ondan bu kadar sinirliyim sanırım. yani "sen merak etme aşkım ben kimseye bakmam" dese ben üstüne ne diyebilirim ki, ama o benimle inatlaşıyor bana güldü telefonda "sen depresyondasın" dedi. allahıma dua ediyorum, köpek gibi pişman olsun bu yaptıklarına
seni eski konundan hatırlıyorum, bu yeni olaya da ayrıca üzüldüm.
diyecek bişey yok, kıskanmakta haklısın, ona kırılmakta da haklısın
ilişki dediğin zor şey be arkadaş
umarım her ley yoluna girer..
düşünüyorum ama çok da seviyorum. bir iki dandik kızı kıskandım diye ayrılmak istemiyorumama süründürmek çok istiyorum.
"ayrılcam senden zaten yakında" dedi..... bundan sonrasında iyimser düşünen hücrelerim yok oldu. ne demek bu ? ayrılcaksın da ne diye şuan sevgiliyiz diyemediniz mi ?
hayattaki son erkek o mu ki size böyle davranıyo? "öperim....sen kimsin" felan ne demek ! pardon ama sinirlendim grçkten..
bnce intikam alma planı yapıp zamanınızı boşa harcamayın. kendinizi toparlayın. boş verin öyle kişiyi. sen mutlu değilsen bu ilişkinin adı aşk değildir..
bi iki dandik kızı geç sevgilinin söylediklerine bak sen. sen kmsin o bnm iş arkadaşım öperim diyebilccek karaktere gelmş.bu cok agır bi laf .. süründürücem derken sürünmessn umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?