ben de izmirliyim cnm onu demek istemedim, bazıları çok ünlüdür de ondan :)
Memleket ayrımı çok yanlışaman kapalı biri olduğumu düşünmeyin :)) son derece aydın bi insanımdır, izmirliye yakışır şekilde yani :) ama bazı kızlar gerçekten zıvanadan çıkmış, bu kızlar da öyle işte, resim var bitane birinin bacaklar meydanda, diğerinin göğüsleri. sinirlerim bozuldu haliyle. teşekkür ederim ayrıca :)))
Giyisnler dekolte ,mini etek ne olacak ki...45 derecelik İzmir sıcağında başka ne giyilir ki ? Erkek arkadaşın karakterliyse zaten kızlara asılmaz.
Bir kere bir insanın karşısına çıkan iş fırsatını değerlendirmesi hususunun sevgilisinin iznine tabi olması kadar büyük bir saçmalık yok. Ne demek? Hayat kolay mı da iş bulmuşken şirketteki kızalrın dekoltesine göre karar verilecek. Sizin kızlarla konuşma vs gibi anormal istekleriniz karşısında adam delirmiş olmalı. İşyerinde "Ben kızlarla konuşmuyorum, sevgilime söz verdim." tavrındaki bir insanın ne kadar rencide olacağını düşünemiyorum. 5 yıllık evliyim, eşim bana dese işyerinde arkadaşlarınla tokalaşıp öpmeyeceksin "Hadi ordan" derim. Evet ettiği bazı laflar ağır olmuş da ne noktaya geldikten sonra söylemiş. Bence ayrılın siz, çocuk da işine gücüne baksın rahatça.
:)) inşallah cnm yumruklasın inşallah...
neler yaşadığımı bir ben bir allah bilirkorkuyorum bana bişey olacak diye ama üzülmekten de kendimi alamadım.
benim aşkımın onu ayakta tuttuğunu düşünüyorum, öyle serseri biri değildir çünkü, ilk zamanlar seni kaybetmek istemiyorum muhabbeti yapıyordu, sonra iyice üstüne düşünce şımardı. ne zaman kendimi çeksem bana adım atar, gönlümü alır. ama öyle 1 gün yetmio bikaç gün enaz uzak durmam gerekyor, eh bu da zor sinirlenince.
Bir kere bir insanın karşısına çıkan iş fırsatını değerlendirmesi hususunun sevgilisinin iznine tabi olması kadar büyük bir saçmalık yok. Ne demek? Hayat kolay mı da iş bulmuşken şirketteki kızalrın dekoltesine göre karar verilecek. Sizin kızlarla konuşma vs gibi anormal istekleriniz karşısında adam delirmiş olmalı. İşyerinde "Ben kızlarla konuşmuyorum, sevgilime söz verdim." tavrındaki bir insanın ne kadar rencide olacağını düşünemiyorum. 5 yıllık evliyim, eşim bana dese işyerinde arkadaşlarınla tokalaşıp öpmeyeceksin "Hadi ordan" derim. Evet ettiği bazı laflar ağır olmuş da ne noktaya geldikten sonra söylemiş. Bence ayrılın siz, çocuk da işine gücüne baksın rahatça.
Memleket ayrımı çok yanlışhiç yakıştıramadım . O bahsettiğin kızlardan her yerde var ayrıca.
Bence senin ne kendine güvenin var ,ne de erkek arkadaşına .
Kesinlikle öyleİzmir sıcağında makyaj bile yapamazken ,ne bekliyor ki arkadaş .
_Juliet_ istersen hepimiz yarım kollu t_shirt pantolon giyinelim ,pişelim sıcaktane dersin .
ay çok rahatladım beni anladığın için cnm. çünkü bazı arkadaşlarım sen hastasın diyor öpebilir diyor, ama herkesin yapıyı farklı diyorum ya işte ben de kaldıramıyorum öpüşürken değiyor sonuçtaof yani arkadaşı olur falan da bu kız kim ki ya. peki sence ne yapayım telefonlarda soğuk konuşunca sinirleniyor.
zor ama imkansız değildir heralde...
gerekirse 1 hafta çek kendini...
şımardığı belli zaten..
bırak bu 2 hafta içinde olmazsa zaten geri döneceksin sanırım o zaman görecek seni...
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççç yüzverme görüşene kadar..
hatta görüşüncede yüz verme...
öyle sürekli onu kısıtlayıp hayatının merkezi yaptığın için oluyo bunlar...
anlasın bakalım psikopat nasıl oluyormuş...
tekrar söylüyorum sakın sakın sakın sakın sakın sakın sakın YAL VAR MA.....
tamam asla yalvarmıcam. sürekli faceye bakıyor şuan işte. normalde bakmaz ama neden bakıyor merak ettim, dondurmuştum, açtım mı dye bakıyor acaba msnde göremeyince
o öyle söylediğinde sustum, bişey diyemedim şaşkınlıktan.
o benden ayrılcam lafını bile duymadığı için daha önce, öyle kaldı öyle deyince.
nesi normalmş.banada ters bunlar.seninle olmak istiyosa yapmayacak..
ama benim takıldım mevzu başka.sana sen kmsin diyemez derdirtmiceksin . o öyle söyledginde ne cvp verdin ?
bence ne yapman gerektigi açık.soguk davranınca kızıo diosnda sen bu cocuga ipleri tamamn teslim ettn sanırım.
uzaklaştıgını göstermek en iyisi olcak bence ..o ayrıılıcam dio snde bnde ayrılcm diosn bn olsam o anda kapatmıştm yüzüne
öyle biri ki o en fazla 2 kere arar. çok zor biri çokk...
görünme telefonunuda açma....
azamiii 50. aramasında açarsın..
denizdeydim dersin...
he bu arada sevgilimde izmirli ve şmdi orda.sıcak oldugunu cok iyi biliyorum o seninki gibi biyerde calşmıyo ama aklımda kalmıo napıo acaba die.çnkü herdakika msjlaşıyoruz her müsait oldugnda konuşuyoruz.2dakika geç cvp vermio yani.ben böyle bi ilişki yaşıosam başka bişi istemem vallahi
sevgilim orada zaten çalışıyor, siz yaşınız gereği çok daha olgun düşünüyorsunuz ama ben daha 22 yaşındayım. yani böyle kıskançlıklarım oluyor, ayrıca uzakta olmamda da çok etkisi var.
kızlar abartmayın isterseniz. arkadaş sizin demek istediğiniz şeyi anlatmıyo. konunun özüne bakın arkadaşa yardımcı olalım, biraz empati yapın. nerdeyse siyasete kadar gidecek bu konu..
peki şmdiki durum ne knşyo musunuz yoksa küs mü kaldns .. gönlünü alma cabalarına girmedi mi
ben defol git deyip kapadım, msnde şmdi ama ben çevrimdışıyım. ama beni bekliyor biliyorum. faceyi açıp duruyor çünkü. sabah msnde girmedim diye şaşırmış öyle dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?