sinirimden duvarları yumrukluyorum yardım edin :(

rahatlatıcı yorumun için teşekkürler canım.
burası dağ başı, yazlık diye geçiyo ama kimsecikler yok cafe bile yok. çıkacak yer yok deniz kenarı desen plaj deil, kimse yok. gerçekten patlıyorum. keşke uyusam 2 hafta sonra uyansam diyorum. dediğini yapıcam.

AYRILMAAA suanda..suanda ayrılırsam ve ortadan yok olursam ona meydanı bırakırım dıosun degılmı o yuzden ayrılmıcaksın bole bıseyde dusunmuosun haklıyım demı.bekle işi biticek ve ordan elbett gelıcek ve o zmn sıra sende..sen aynısını yapıcaksın sen bana bunu demıstın dıceksın basına kakıcaksın ayrılcaksanda o zmn ayrıl

Seni üzmek istemem ama ; sana nasıl böyle davranır! sevgilin ya seni sevmiyor ya da sevilmeyi haketmeyen biri bence.Senin ne hissettiğin umrunda değil baksana. Sen kimsin ne demek ya?! Bunları sineye çekme bence. Ağlayıp falan da kendini yıpratma. Anlattığına göre haketmeyecek biri.

Doğum günü olan biri öpülür tabi,hele iş arkadaşı...En çok zamanının geçtiği insanlar.Ne var ki bunda?Dudaklarından öpmedi ya ... :)

işte onlarla vakit geçirmiyor ki, kızla konuşmuşluğu bile yok, yoldan geçen birinden farksız :)

bak canım bn de sevgilimin başka kızlarla görşmesnden huzursuz oluyorum. görüştüğü zaman çok üzülüyrm. o da ben üzülmeyeyim diye en yakın arkadaşlaryla bile görüşmüyo. niye biliyor musun? insan sevdiğinin üzülmesini hiç istemez. ortada aşk varsa bazı şeylerden vazgeçmek lazım.. tek taraflı bi ilişki olmaz.. ben de erkek arkdaşlarmla görüşmyrm. ne diye 3. şahıslr için sevdiğimi üzeyim. mutlu olmak varken..
iyi düşün.. sevgilinin lafları yenilir yutulur cinsten değil.. ilerde evlendiniz diyelim sana bunları söyleyn "karışma bana istediğim kadınla yatarım sen kimsin, boşancam senden" der bence..
hayattaki son erkek o değil hatırlat ona

2 hafta su gibi geçer merak etme...
hem ona belli etme böyle düşündüğünü..
seni gayet mutlu sansın...
onsuzda eğlenebileceğini düşünsün...
verdiğin her taviz başka başka tavizleri doğurur....
madem ayrılacakmış bu da sana prova olur..(ki bence sinirden öyle demiştir)
sen kendiini en kötü sona hazırla...
sonra canın çok yanmasın...
ayrılalım derse sakın sakınb üstüne gitme gayet doğal karşıla tamam de geç...
sonra kendi içinde yastıkları yumruklarsın sinirin geçene kadar..
o zaten tıpış tıpış gelir...
sen nasıl yalvardıysan o da yalvarsın seviyorsa..
sevmiyorsada zaten birlikte olmanızın bi mantığı yok..
önüne bakarsın..
gencecik kızsın daha neler neler çıkar karşına...

Hayır anlayamadığım şey şu neden İzmir'in kızlarına laf atıp ,"İzmirin kızlarını bilirsiniz" diyorsunuz.
Neyimiz varmış allah aşkına

ay evet gerçekten çok ağır laf, kulaklarımda hep
sizce öpmesi doğru mu? siz olsanız kıskanır mıydınız? çok abarttığımı düşünüyorum ama kıskanmak elimde deil.

bak bence bu cocuk senin kısknçlıgınla seni yönetiyo.sen onu kıskandıkca sana hasta muamelesi yapmştr seni cook kısknçsn diye suçlamıştr en sonunda da haklı galiba dedirtmiştr sana .sende evet ben yok yere herşeyi sorun ediyorum'a karar vermişssndir. bunu bu sorundan anlıyorum işte

öpmesi normal mi diosun... tabiki normal degil kabul edilecek bişey de degil.iş arkadaşı olablr ama samımi olması gerekmez. parti varsa resm cektrme zorunluluguda yokki.ayrıca sen kmsin demesini bn olsam sindiremezdim. kaldı ki öpmesinin norml oldugunu söylüo yine olsa yine öperim die biliyo.
sen cok seviyosun evet alışmışssn falan ama önce ona butn bunların cezasını kes . 1 hafta daaha ordaymış demek sessizce izle bakalım sen onu önemsemedignde ne yapacak.bnce afallayacak noluyo dicek.tabi seni hala istiyosa. bnce onu denemelisin pşman olup gelirse neala

şuan çok iyiyim sayenizde, beni anlayan bir sürü insan var daha ne isterim. sevgilimi çok kıskandığım bunalttığım doğru ama ben iyi niyetimle izin vermiştim bu işi kabul etmesine, halbuki mecbur değildi ama iyi niyetimin sonucu üzülmek oldu ne kadar bunalırsa bunalsın egosunun tavan yaptığını düşünüyorum. ondan olduğuna inanmak istiyorum bu tavırlarının.

Bak tatlım bende olsam aynısını yapardım . haklısın kıskanmakta abarttgın bır durum yok ortada ama bak herşeyı gectim sana olsa yıne öperim sen kimsin yada senden zaten ayrılcam pskopatsın dien bi adam var karsında eger bunlara ragmen ayrılmazsan ılerde daha kötu seyler yapıcak sana seninde yerinde olsam ALLAHA sıgın gözunu karart ve telefonunu kapat sana ulaşamasın hıc bır şekılde yalnız 2-3 hafta ve gerı donme.

evet şuan ayrılmam yanlış olur. kesin gider öğle yemeğine de çıkar iyice samimiyet ilerler o kızgınlıkla.

Hayır anlayamadığım şey şu neden İzmir'in kızlarına laf atıp ,"İzmirin kızlarını bilirsiniz" diyorsunuz.
Neyimiz varmış allah aşkına

ben de izmirliyim cnm onu demek istemedim, bazıları çok ünlüdür de ondan :)

Bir kere bir insanın karşısına çıkan iş fırsatını değerlendirmesi hususunun sevgilisinin iznine tabi olması kadar büyük bir saçmalık yok. Ne demek? Hayat kolay mı da iş bulmuşken şirketteki kızalrın dekoltesine göre karar verilecek. Sizin kızlarla konuşma vs gibi anormal istekleriniz karşısında adam delirmiş olmalı. İşyerinde "Ben kızlarla konuşmuyorum, sevgilime söz verdim." tavrındaki bir insanın ne kadar rencide olacağını düşünemiyorum. 5 yıllık evliyim, eşim bana dese işyerinde arkadaşlarınla tokalaşıp öpmeyeceksin "Hadi ordan" derim. Evet ettiği bazı laflar ağır olmuş da ne noktaya geldikten sonra söylemiş. Bence ayrılın siz, çocuk da işine gücüne baksın rahatça.

ay çok rahatladım beni anladığın için cnm. çünkü bazı arkadaşlarım sen hastasın diyor öpebilir diyor, ama herkesin yapıyı farklı diyorum ya işte ben de kaldıramıyorum öpüşürken değiyor sonuçta of yani arkadaşı olur falan da bu kız kim ki ya. peki sence ne yapayım telefonlarda soğuk konuşunca sinirleniyor.

tüm söylemek istedim bunlardı bnmde

sevgilim aramız bozulmasın diye 5dk dışarı cıkmıyo.artık bn cıkmıcakmısın biraz cık dolaş diyorum yani o huzuru korumak için elndn gelen herşeyi yapıyo

seninkisi ise her fırsatı degerlendirip sen kmsin diyo.. ay bilemiyom sonunuzu düşünemedim

:)) inşallah cnm yumruklasın inşallah...
neler yaşadığımı bir ben bir allah bilir korkuyorum bana bişey olacak diye ama üzülmekten de kendimi alamadım.
benim aşkımın onu ayakta tuttuğunu düşünüyorum, öyle serseri biri değildir çünkü, ilk zamanlar seni kaybetmek istemiyorum muhabbeti yapıyordu, sonra iyice üstüne düşünce şımardı. ne zaman kendimi çeksem bana adım atar, gönlümü alır. ama öyle 1 gün yetmio bikaç gün enaz uzak durmam gerekyor, eh bu da zor sinirlenince.

tüm söylemek istedim bunlardı bnmde

sevgilim aramız bozulmasın diye 5dk dışarı cıkmıyo.artık bn cıkmıcakmısın biraz cık dolaş diyorum yani o huzuru korumak için elndn gelen herşeyi yapıyo

seninkisi ise her fırsatı degerlendirip sen kmsin diyo.. ay bilemiyom sonunuzu düşünemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…