Sinirlendiğimde titriyorum

sizin ki bir nebze olsa da iyi...ben hem titriyorum hem de kavga ettigim kişi sussa bile ben kavgaya devam ediyorun ve söylediklerimi duysanız inanamazsınız küfürler,hakaretler,tehditler..aslında normal hayatda tehdit,hakaret,küfür hiç hoşlanmam ama kavga da tutamıyorum kendimi sanki zorla biri söyletiyor gibi oluyorum ve genç yaşlı demeden herkese aynıyım

evet hem açlık hem tokluk şeklinde baktılar...

sanırım piskiyatriye gidicem çünkü kendim üstesinden gelemiycem sanırım..

peki piskiyatri ve piskolog aynı şey mi?

Psikiyatri farklı psikolog farklı,psikologa gidersen ona derdini sorunları anlatırsın,oda sana tavsiyelerde bulunur gerekirse seni psikiyatriye yönlendirir psikolog ilaç yazamaz yetkisi yoktur.Psikiyatriye gidersen oda senin derdini dinler ,seni bir çok testen geçirir ayrıntısına kadar ve sana rahatsızlıgına göre ilaç yazar.

Son düzenleme:

aslında kavga anında bende böle oluyorum ama küfür tehdit değil ...en fazla hakaret birde paso tokat atıyrorum ya cimcikliyorum falan
eşimi baya hırpalamışım dün:26:izleri bugün gördüm de...:26:

aynı şey bendede oluyo canım sinrlenince heycanlanınca ellerm titriyor normal mi değilmi bnde blmyrm

aslında kavga anında bende böle oluyorum ama küfür tehdit değil ...en fazla hakaret birde paso tokat atıyrorum ya cimcikliyorum falan
eşimi baya hırpalamışım dün:26:izleri bugün gördüm de...:26:

Canım senin ilk işin psikiyatriye gitmek olsun öfke kontrolü yaşıyorsun o zaman öfkelenince yani sinirlenince ne yaptıgının farkında degilsin gerekirse ilaç kullanırsın ve terapilere katılırsın.

Selam güzeller:)
Ben mesleğimle alakalı olduğu için direkt ilgili çekti :) Önce şekerinizi ölçtürün eğer bir problem yoksa nörologa görünün. Orda da bir problem yoksa durum tamamen psikolojiktir öfkenin önüne geçememe. Önce bir psikolog yardımı almanızı öneririm(bende psikoloji mezunuyum:) Buna rağmen çözüm bulamazsanız sizi adım adım takip edecek olan bir psikaytra başvurmanızı öneririrm...

ya da bunların hepsinden önce bu durumda ne hale girdiğinizi görmeniz için eve kayıt yapan bir kamera koyun ve çok öfkelendiğinizde nasıl bir hal aldınığınızı izleyin... tekrar tekrar izleyin,ve 'öfkeyle hareket etmeyeceğim sözüne öncelikle kendinizi inandırın... Bu hemen olmayacaktır fakat çok öfkelendiğinizde kendinzi tutamıyorsanız hemen duşa girmeyi deneyin, yada yürüyün aklınıza komik şeyler geçrin. eğer kendi kendinize başaramazsanız bahsettiğim yardımları alabilirsiniz. Bende elimden geldiğince yardımcı olurum :)

bu bende de vardı, eskiden çok şeyi stres yapardım sonra bir kavga esnasında sinir boşalması gibi elim ayağım titrerdi ve bir nebze de olsun rahatlardım. Şimdi ise takmıyorum bişeyleri kafama, beni sıkan üzen bir durum olduğunda veya da canımı sıkacak bir durum olduğunda bunu karşımdakinin yüzüne PAAAAAAT diye söylüyorum içime atmıyorum, hem içim daha rahat oluyo, hemde ilerde düşündüğümde niye demedim niye sessiz kaldım niye niye niye diye düşünüp canım sıkılmıyo Kavga anında da karşımdaki kim olursa olsun yürekten kükrüyor gibi bağırıyorum sıkıntı , stres ne varsa kalmıyor Çok şükür uzun zamandır böyle bir huy edindim ve titremem o zamandan beridir yok Bu arada eşine karşı el kaldırma dinen bu büyük günah biliyorsun. Bağır çağır fakat huzurunu şiddetle bozma canım

zaten susa susa bu hale geldim...

tavsiyenin için tşk cnm

aslında varya şu hayatta kimseyi kınamiycaksın onu anladım ben

6 yıl önce kız arkadaşım bu haldeydi de aklım almıyordu nasıl böle güçsüz olabiliyor diye :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…