- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Bende de var bu sorun. Lakin ufak sorunlarda falan değil, ciddi sinir krizlerinde vuku buluyor bende.
Nöropsikiyatriye gitmeni öneririm.
aynı şekilde canım, nörolojiye gittim ben bir sürü film çektirdim.
birşey çıkmadı psikolojik dediler.
moralim iyiyken pek sorun olmuyor ama canım sıkkın olsun yada baskı hissedeyim başlıyor.
önce bacaklarımda başlıyor eğer kendimi sıkarsam durdurmaya çalışırsam ellerime vuruyor.
kendimi bıraktığımda yavaşça titriyor arada kasılıyor böyle uzatmak zorunda kalıyorum kolumu yada bacağımı.
bazen kendiliğinden geçiyor bazen saatlerce tir tir titriyorum.
psikyatriye gitmeni tavsiye ederim.
işin ilginç tarafım kafam da titriyor ve boynumda müthiş bir güçsüzlük oluyor...
öyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum....
eskiden boyle bir sorunum yoktu ne olduysa sonradan bendede basladi ilk krizi ilk kizimin dogumunun 2.gununde basladi dr depresyon dedi neyse gecti ondan sonraki 3 yil icinde olmadi tekrar hamilelik dogum ara ara tekrar yasadim son 5 yil icinde hiz kazandi ama igrenc birsey tum vucudumu birisi esir aliyor resmen sag tarafim tamamen tutmuyor konusurken kelimeler agzimdan yarim cikiyor zangir zangir titriyorum engel olamiyorum kalp atisim yukseldi makinelere bagladilar testler neler neler yaptilar en son cok uzun surdu resmen kollarim mosmor damarlarim bir gorseniz birsey kullaniyor zannedir goren totom bile ustune oturamadim haftalarca yok yok hersey temiz cikti en son dr tum kurum toplanip 2 saate gelicem senin hakkinda konusacagiz dedi ben kesinlikle kimildamiyordum halim yoktu sinir hastasin dedi disardan bakinca sessiz sakin kendi halinde hep pozitif bir insanim ama takinti yapiyorum burda bile elestiren olursa gunlerce kafama takiyorum o derece saplanti var oda psikolojik olarak beni hasta ediyor acil psikolok gorcen dedi dr hatta kendileri ayarladi hersey guzel dedim oyle boyle dedim gecen 2 ay icinde aynisini istemedigim halde yasadim kac tane serum igne yedim haddi hesabi yok ya yuttugum haplar bu arada babam agir depresyondan yillarca hastanede yatmis su anda ellerinde titreme devam ediyor ve sinirlenince asiri tirnaklarini ve kenarindaki etleri yiyor dr normal oldugunu soyluyor acaba bende ona mi cektim bunu dusunuyorum kac gundur
geçen yıl şekerime bakıldı kan tahlilinde ama bişey çıkmadı...Günaydın psikiyatriye ve dahiliye doktoruna gidebilirsiniz,sorununuz psikolojikte olabilir yada şeker hastalıgıda olabilir bazı şeker hastaları sinirlenme yada üzülme anlarında titrerler.
aynen aynen başlıyor ....aynı sorun bendede var canım öyle ufak tefek sınır oldugum seylerde olmuyo ama cıddı bısey varsa ve sınır olduysam içime bi üşüme giriyo titriyorum zannedersın kıs ayında çıplak dısarı cıkmısım da titriyorum
geçen yıl şekerime bakıldı kan tahlilinde ama bişey çıkmadı...
ve bu durum o zaman da vardı..
evet hem açlık hem tokluk şeklinde baktılar...Şekerinize bakılırken yükleme yapıldı mı yani açlık ve tokluk diye mi bakıldı yoksa sadece açlık mı eger sadece açlık ise yüklemede yapılması gerek,eger bütün bunlara bakılmıssa psikiyatriye gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?