Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PEki haklı olduğum halde bile neden böyle hissediyorumniye ağlıyon onu anlamadım. basamıyor musun tekmeyi. göbeğin onla mı kesik. vur tekmeyi defolsun gitsin. canından değerli mi. kendine saygın olsun
Son 3 senedir böyle uyarıyorum defalarca uyardım4 yıl hep böylemiydi?
Şahsen hakaret kırmızı çizgim, kafamı yormam noktayı koyardım.
3 senedir böyle uyarıyorum defalarca uyardım4 yıl hep böylemiydi?
Şahsen hakaret kırmızı çizgim, kafamı yormam noktayı koyardım.
Ayrilcaksin canim. Başka soru?Arkadaşlar öncelikle merhaba şuan ağlıyorum kendimi iyi hissetmiyorum. 4 yıllık ilişki içindeyim sevgilim normalken prenses gibi davranıyor. Kavga edince hakaret ediyor kırıcı davranıyor napcam bilmiyorum kafam çok yorgun
3 senedir böyle uyarıyorum defalarca uyardım
3 seneni bu hanzoya harcaman senin hatan. Normal bir insan 3 sene uyarılır mı? Kendine saygın olsun her zamanSon 3 senedir böyle uyarıyorum defalarca uyardım
Alışkanlıklar, yoğun alışkanlık hissi, bir daha beni kimse böyle anlamaz ya da kendimi bir daha kimseye bu kadar yakın göremem duygusu, sevgi zannedilen bağımlılık hissi, bu yüzden bu şekilde hissediyorsun, Kendin ile yüzleşmekten korkma. Çünkü ne kadar kaçarsan ve ne kadar o treni kaçırırsan o kadar hatalar sisilesi ardından gelecek.PEki haklı olduğum halde bile neden böyle hissediyorum
Çok teşekkür ederim yorumunuz beni etkiledi sadece yalnız kalmak istiyorum hiçbir şey yazmadım zaten gece mesaj atmış saçma sapan şeyler yazmış her şeyin farkındayım ama insanın başına gelince anlıyor bir şeyleri..Canım Merhaba, lütfen sakin olmaya çalış ve değerli olduğunu hatırla. Seni kıran sevgilin hakkında şuan yorum yapıp daha da seni üzmek istemiyorum sadece mümkünse yalnız kalıp kendin ile dertleşip, muhakeme yapıp ileride yaşayabileceğin muhtemel senaryoları düşünerek kendini toparlamaya çalış. Ben muhakeme yeteneğimi kaybedip hatalar sisilesi yaşadım sen yaşa istemem. LÜTFEN AKILLI OL, DEĞERİNİ BİL. KİMSENİN GERÇEK SENİ EZMEYE VE ÜZMESİNE MÜSADE ETME LÜTFENNN...
ben de kendi başıma gelenlerden tecrübe edinerek yazmak istedim zaten, elinde fırsat varken o gömlek incelmişken yırt at gitsin onu bir daha bir daha yamalar yapıp daha sonrasında kendi hayatınız da yama tutmayacak izler bırakmayın isterim.Çok teşekkür ederim yorumunuz beni etkiledi sadece yalnız kalmak istiyorum hiçbir şey yazmadım zaten gece mesaj atmış saçma sapan şeyler yazmış her şeyin farkındayım ama insanın başına gelince anlıyor bir şeyleri..
Bu yorum bi anda gözümü açtıprenses dediginiz ne normalken hakaret etmiyor mu?
standartlariniz ne kadar dusuk merak ettim . eminim prenses dediğiniz normal bir iliskide olmasi gereken minimum seylerdir
İlk hakarette tekmeyi basacaksın , 3 yıl sabretmek ne ? Hiç mi değerin yok ?Arkadaşlar öncelikle merhaba şuan ağlıyorum kendimi iyi hissetmiyorum. 4 yıllık ilişki içindeyim sevgilim normalken prenses gibi davranıyor. Kavga edince hakaret ediyor kırıcı davranıyor napcam bilmiyorum kafam çok yorgun
İnsanlar defalarca uyarılmaz. Bir kez uyarırsın, hadi bilemedin iki kez uyarırsın, üçüncüde tekmeyi basarsın. İnsan 3 sene bu muameleye katlanıyorsa kendine değer vermiyordur.3 senedir böyle uyarıyorum defalarca uyardım
Son 3 senedir böyle uyarıyorum defalarca uyardım