sinirlenince nasıl sakinleşiyorsunuz

Sakinleşemem:3: Zaman geçse de kinim geçmiyor çok kinciyim malesef:27:
Ama sinirlenince ya deli gibi gülerim ya beni sinir edenlere bir zarar veririm ya da kendime zarar veririm.Zaten öfke kontrol problemi yaşıyorum.

Genelde bundan en çok çeken zavallı sevgilim.Cidden öyle davranmak istemesem de çok şey yaptım bu yüzden onu kaybedicem yakında.Üzerine sandalye fırlatmak,suratını koskocaman tırmalamak gibi:5:

Durumdan hoşnut değilim,psikologa gitmeme devam etmeliyim biliyorum.Ama gitmek içimden gelmiyor.

Sakinleşemem:3: Zaman geçse de kinim geçmiyor çok kinciyim malesef:27:
Ama sinirlenince ya deli gibi gülerim ya beni sinir edenlere bir zarar veririm ya da kendime zarar veririm.Zaten öfke kontrol problemi yaşıyorum.

Genelde bundan en çok çeken zavallı sevgilim.Cidden öyle davranmak istemesem de çok şey yaptım bu yüzden onu kaybedicem yakında.Üzerine sandalye fırlatmak,suratını koskocaman tırmalamak gibi:5:

Durumdan hoşnut değilim,psikologa gitmeme devam etmeliyim biliyorum.Ama gitmek içimden gelmiyor.

sen sevgiline bunlari yaptin mii:53:

ben sinirlenince annem babam sevgilim arkadaşım farketmez konuyu halledene kadar konuşurda konuşurum
babam yeter sus der susman en son bağrır büyümesin diye annem araya girer
çenemi en çok çeken ise annem babam değil sevgilim

Gerçekten sinirlenmişsem tam anlamıyla sakinleşmek günlerimi alıyor..Sinirlendiğim ilk an ise bir şeyleri kırar dökerim genelde.

Ay bende çok takarım nefes nefese kalırım Çok hızlı nefes alıp veririm.. Öff yanıma yaklaşana Bir bağırırımm :D sonra gidip bol suyla yüzümü yıkarım.

Birde Bağıra bağıra şarkı söylerim rahatlarım:1:

Saatlerce gözlerim küçücük kalana kadar ağlarım ve kendime zarar veririm :52:yalnız başıma bi yerlere kaçarım deli cesareti gelir o an bana gözüm hiç ama hiç birşeyi görmez.:36:

Back
X