sinirlenince nasıl sakinleşiyorsunuz

evet kırıp dökmek güzelde toplamak nefret ettiriyor hatta bazen toplamak bile yetersiz kalıyor ben kahve fincanını fırlattığımda badanacı getirtmek zorunda kalmıştım tavanlar bile batmıştı:52:

ehhehehe bende öğretmenliğe başlamadan önce öyleydim:D delirirdim en ufak şeye alıştım ama sonra :)
Dua et canım içinden . Tavla falan oyna . Hiçbir şeyi kırıp dökme para kolay kazanılmıyor :D

bugünlerde sinirlenince halıya yatıyorum,
yakıyorum bir sigara
sonra temizlik yapıyorum
sonra yine halıya yatıyorum
ders çalışmadığım için daha da kızıyorum kendime
kısır döngü
ama kolay sakinleşmiyor bu bünye :41:

sinirlendiğim an direk lavobaya elimi yüzümü yıkar 3 derin nefes ve olumlu düşünmek.:) o an rahatlıyorum ve bişey olmamış gibi dewam ediyorum..

benim sinirlerim hep geçici olduğu için ilk önce bunu hatırlatıyorum kendime pişman olma sonra diye ve 10 na kadar sayıyorum:1:

Hiç bir şekilde sakinleşemiyorum malesef . . .Çok kötü bir şey bendeki sinir . Öyle bir sinirim varki karşımdakine bir kez bir şeyi anlattığımda o anlamazsa bile tahammül edemiyorum .

Aslında sinirlerime hakim olabilmek elimizde ama işte kelin ilacı olsa başına sürer ben engel olamıyorum bu defa son diyorum bir daha sinirlenmicem ama başaramıyorum. Doktora gittim ilaç kullandım ama bu defada çok durgunlaştım ortası

yok bu işin sanırım ya da ortası bizim elimizde pişman olacagımı bilsemde sinirleniyorum tabi bir gün sonra neden kızdım ki diye tribe gırıyorum özür diliyorum bir anlık sinir işte. Telefonumu kaç yere bir duvara bir yere çarpmışımdır ama en sonunda o da kafayı yedi ışığı yanıp sönüyor bosuna işte para kolay kazanılmıyor

Son düzenleme:
duşun altında zırıl zırıl ağlarım......
geçmesede geçer işte naapalım...

Ben çok sinirli biriydim, hani kızdı mı birşey gözü görmeyen ağır konuşan tiplerden :1:

Ama evlendikten sonra değiştim , eşim çok duygusal çünkü.. Bende onu üzmeye kıyamadım.

En ufacık birşeyde bile sinirlenip küsebiliyorum.. Artık sinirlenince susuyorum ( kulaklarımdan duman çıksa da :1: ) , başka bir odaya gidiyorum uzanıyorum gözlerimi kapatıyorum uyumaya çalışıyorum ( Eşime de diyorum sen gelme lütfen , sonra konuşuruz :1: o an konuşsam kırıcı olurum çünkü ). Biraz zaman geçiyo ve bakıyorum sinirim geçmiş o zamanda tartışasım bile gelmiyo :1: Eşim birşey anlamıyo bile neden küsmüştün ki diyo :1: boşver diyorum :27: genelde önemsiz şeyler çünkü, nazlı mıyım neyim :1:

her türlü sinir ve dellenmeme en etkili ilacım müzik...ergenliğimden beri
isterse cep telefonum olmasın aylarca idare ederim fakat walkmansiz abartmıyorum 1 gün tahammül edemem
hatta her ruh durumum için ayrı şarkım, albümüm vardır...açar, dinler sakinleşirim

baktım müzik dinleyemeyeceğim bir ortam ( mesela ofis )
açar komik bi yazı vb bulur okurum, buraya gelirim kafa dağıtmaya çalışırım...öyle gelir geçer işte...

ki zaten bende saman alevi sinir teknolojisi var, en fazla 1 saate hiç bişiy kalmaz

ben sınırlenınce cok kötü oluyorum yaa o an dunyaa kararıyorr gözüm birşey görmuyor
örnegın bugun yınee eşime sinirlendimm...aptlaca hareketler yapıyor iştende cıkınca basıma kaldı hep bana sarıyor yaaa

dayanamadım en son kumandayı fırlattım duvara paramparca olduu
aksı gıbı kumanda olmadanda kanakl geçmiyooo kanl d 'de kaldı tv :)
.........
dün akşamda sinir krizi gecırdım perdelerr hoppp aşagııı
elimde degıll sınırımı esyalardan cıkarıoyurm
yada kendımden
bekarken jılet atardım ekndımee o kan akmadıkça buz gıbı olmazdım...
abartmıyorum gercekten cok asabı bırıyım yaa
cok sukur jılet işi bıttı ama bu kezde
kendımı dövuyorum karsımdakıne vurmamak ıcın
yada duvarları yumrukluyorum kafamı çalıyorum duvarlaraa...
.....
ALLAH sabır versın bana valahı yaa psikolojık destek alıcam en kısa zamanda ...
çunku gecmıyorrrr ,geçmeyecektee

ben sınırlenınce cok kötü oluyorum yaa o an dunyaa kararıyorr gözüm birşey görmuyor
örnegın bugun yınee eşime sinirlendimm...aptlaca hareketler yapıyor iştende cıkınca basıma kaldı hep bana sarıyor yaaa

dayanamadım en son kumandayı fırlattım duvara paramparca olduu
aksı gıbı kumanda olmadanda kanakl geçmiyooo kanl d 'de kaldı tv :)
.........
dün akşamda sinir krizi gecırdım perdelerr hoppp aşagııı
elimde degıll sınırımı esyalardan cıkarıoyurm
yada kendımden
bekarken jılet atardım ekndımee o kan akmadıkça buz gıbı olmazdım...
abartmıyorum gercekten cok asabı bırıyım yaa
cok sukur jılet işi bıttı ama bu kezde
kendımı dövuyorum karsımdakıne vurmamak ıcın
yada duvarları yumrukluyorum kafamı çalıyorum duvarlaraa...
.....
ALLAH sabır versın bana valahı yaa psikolojık destek alıcam en kısa zamanda ...
çunku gecmıyorrrr ,geçmeyecektee

Valla canım bunu okuynca forumu terk edesim geldi korktum :)

Eskiden çok asabiydim ama şimdi aşırı sinirlendiğimde ya odaya kapanır yada çıkar hava alırım dışarda dönerim.

bağırıp çağırırım sinirim geçene kadar ama bunu yapıncada sinirim geçtiğinde pişman olurum.bişeyleri kırıp parçalamak bundan daha iyi.bazende film izlerim hemen geçer sinirim unuturum sankinleşirim

bağırmak terapi gibi gelir bna,söylenirim yoksa susarsam çatlarım,sonra da pişman olmam çünkü sinirlendirmeselerdi bni:)

Sinirlendim mi gözüm hiç bişeyi görmez
ağzıma geleni sayarım ama sonradan pişman olurum
tabi karşımdaki sevdiğim birisiyse
yani sinirlendim mi bağırmadan, birine anlatmadan sakinleşemem
çok sinirlendiysem kapıya dolaba falan tekme atıyorum
deliriyorum yani ama çok uzun sürmüyor ALLAH'tan :1:
ayrıca bunları yaparken de ağlarım sinirden, çığlık atarım

Son düzenleme:
aglayarak ya da kızarak oyle takılıyorum pek sakınlesemem tam anlamıyla ama:44:

Back
X