esınızın cocuklarının velaketını tam olarak alması gerekıyor bu durumdaKonu esimin kizini alip almamasi degilki
Zaten 2 yil boyunca kiz istedigi zaman geldigi, biz istedigimizde gelmedi... Ben esimede soyledim gelip bizimle yasasin. Annesi hic bir sekilde ilgilenmiyor. Okulda asiri derecedz basarisiz 2 kez sinifta kaldi
Ve dusununce bile utandigim seyler yapmasi vs... Bize geldi 3 ay kaldi. Dersleriyle olsun kendisiyle olsun herseyiyle ozel ilgilendim. Ki buna dusmez...
Pardon ama esim kizini getirincz izin almasi artik gerekiyor. Esim calisiyor. Bende arkadaslarimla plan yaptim eee nolacak bu cocuk...
Annesi bindigi ucagi gitti. Arkasinda 2 tane cocugu evde yanliz birakti ve 1 aylik bir surz icin.
Buyuk oglu babasina gitme ye karar vermis, kizida kendince babasina yollamis.
en azından herkesın duzenı olur ve herkes sukut ıcınde yasar... kadın bu kadar rahat ya esınıze guvenıp bırakır ya da aklı dengesı olmadıgı ıcın ... ıkı turlusunde de cocugun babası olarak esınız duruma mudahale edecek
burada aslında sızın duzenınızı bozan esınız olmus oluyor eskı karısının huyunu bılen o , bu sekılde sorunlarda yasamıssınız, sızın planlarınızı bozmak ertelemek yerıne herkesın huzurunu saglayacak cozum onerısı sunacak , sız sanırım cok altdan aldıgınız ıcın nasılsa ıdare edıyor dıye dusunuyor esınız