- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.800
- 548
- 25
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Hayır lütfen böyle şeyler söylemeyin ablam sadece demiş ki benim karnımdaki bebek ikimizin ama sen sanki o yokmuş gibi davranıyorsun benim canım sıkılıyor üzülüyorum demiş kıskançlık yapmak istemiyorum ama sen böyle yaptıkça kendimi kötü hissediyordum demiş eğer doğumdan sonra böyle devam edersen aramızda tartışma çıkar ve bunu şimdi den söylüyorum o zaman da ilgisiz olursan olumsuz bir tepki verirsem bundan beni sorumlu tutma suç ikimizde de olur demiş ve şuan 5 günlük kızları var ve eniştem kendi bebegini görünce onlar aklına bile gelmiyor . (Sanırım en baştan açıklamayı bu şekilde yapmalıydım ben bu kadar detaya inmeden kaba taslak yazdım çünkü ben olayı detaylı bildiğim için sizin bu tarz yorumlar yazacaginizi tahmin edemedim)Ablanız düşman başına
Benim ablam da sikayetçiydi bu konudan eşine demiş ki ben kıskanıyorum sevmeyeceksin onları bebek doğunca da böyle yaparsan hiç iyi şeyler olmaz dediş eniştem şuan onlara mesafeli ablam daha cuma günü doğum yaptı kızı oldu eniştem şuan çok iyi bebeğine çok ilgili yegenlerine olan sevgisine mesafe koydu
Merak etme kizin dogunca ona asik olacakÖncelikle hepinize günaydın. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Eşimin telefonundaki fotoğraf albümünde yeğeni ve doğacak kızımızın adına bir fotoğraf albümü açıldığını gördüm bakayım dedim, eşimin iki yeğeni var ikisinin de fotoğrafları videoları, yepenlerinden küçük olanın ultrason görüntüsü varken benim bebeğime dair tek bir ultrason görüntüsü bile yok, ona koronadan dolayı doktor odaya almadı diye kalp atışlarının videosunu atmış, renkli ultrason görüntülerini atmıştım ama bir tanesini bile telefonda tutmayıp silmiş ve ne diğer fotoğraf albümlerinde ne de o isimlendirdiği albümde kızımıza dair hiçbir şey yok. Görünce açıkçası çok üzüldüm. Ben bunları gördüğümde eşim uyuyordu. Dışarıya hava almaya çıkacaktım çıkmadan önce eşime bununla ilgili mesaj attım "Sanırım yanlışlıkla o albüme kızımızın adını yazdın telefonunda KIZIMIZA dair tek bir görüntü video yok diye." eşimin bu aşırı yeğen sevgisinden bıktım artık, ben de yeğenlerimi seviyorum ama eşim kadar abartmıyorum. Sanki kendi evladıymış gibi davranıyor ama doğacak evladının tek kalp atışı sesinin olduğu video veya renkli ultrason fotoğrafı telefonunda yok.
Emin olun ablamdan bahsederken hep derler ki Allah razı olsun çok memnunuz derler yani daha ne diyeyim ve artık yorumlarıma bu tarz cevaplar yazmayınAllah herkesi “insan”larla karşılaştırsın. Ablanız gibilerle işi zor insanların.
Sakin olur musunuz? ben olayı ayrıntılı bir şekilde anlattım bu alıntı yaptığınız kısım benim anlatma tarzımdan kaynaklı yoksa ablam bu kadar sert bir şekilde söylemedi gerek eşi olsun eltisi olsun kv kp hep derki Allah razı olsun gelinimizden derler . Enistemin yeğenlerini ablamda çok sever yemeklerini yedirir ödevlerini yardımcı olur o sadece enişteme bizim kızımıza da ilgili davran tarzında bir konuşma yapmış . Ablamı yanlış ifade ettiğim için üzgünüm tüm suç bende ben olayı yanlış anlattım.Ablanızin acil tedaviye ihtiyacı var. Benim kardesimin eşi bunu yapsa cok kötü kırarım kalbini. Herkes yerini ve haddini bilecek. Ama Allah tan bizim gelinimiz evlat sevgisiyle yeğen sevgisini ayırt edebilecek kadar zeka seviyesine sahip.
Hayır ablam bu konuda mutlu yada mutsuz değil sadece dedi ki bizim kızımıza biraz ilgi göster sevgi göster dedi onları sevmesin değil onları seviyor kızını da sevsin diye böyle söyledi hatta şimdi yeğenleri geliyor eniştem kızını kucağından indirmiyor ablam diyor kıskanmasınlar bu razı ilgi göster çocuklara derKonu yeğen değil ama burada, onlara mesafe koydu diye mutlu oluyorsa ablaniz, kendi çocuğuna aynı şeyi yaptırır birileri birgün
Benim babamda biraz el iyisi ama şunu düşünürüm hep neden kendi evlatlarına iyi değilde ellere iyi diye düşünüyorumYa aslında yeğen el değil sonuçta ama işte anladınızdüzeltme yapmak istedim. Her şey tadında güzel evlat başkadır yeğen yani yeğenler canım benim ama evlatla bir tutmak anlamsız herkesin anası babası ayrı sonuçta
Onunki evlat sevgisinden ziyade kıza mal mülk bırakılmaz yobazliğindan maalesefValla ben geçeni bizzat gördüm. Var böyle hastalıklı tipler, hatta bir taneside arkadaşımın babasıydı, tüm malvarlığının yarısını üç kızı varken erkek kardeşinin oğluna bırakanı gördüm.
Siz kardeşi olarak saygı duyarsınız tabi, O yeğenlerin annesi yerinde olunca daha farklı düşünür insan , doğru her şekilde doğrudur benim neyim olduğundan farksız. Üslubumda hakaret yok , dayı / amca sevgisinden mahrum edilmiş çocuklara üzülme varÜslubunuza dikkat edin lütfen burada herkes birşeyler paylaşıyor kimseye bu şekilde davranılmamalı ben kardeşi olarak saygı duydum oda böyle bir insan lütfen bu kadar sert çıkışlar yapmayın
Çevir kazı yanmasın...Hayır ablam bu konuda mutlu yada mutsuz değil sadece dedi ki bizim kızımıza biraz ilgi göster sevgi göster dedi onları sevmesin değil onları seviyor kızını da sevsin diye böyle söyledi hatta şimdi yeğenleri geliyor eniştem kızını kucağından indirmiyor ablam diyor kıskanmasınlar bu razı ilgi göster çocuklara der
Benim eşiminde üç yeğeni var ilk yeğenin her şeyiyle o ilgilenmiş hatta baba diyordu. Maddi manevi ihtiyaçlarını annesinden babasından çok düşünüyor ve yapıyordu. Hatta bana yeğenim mi sen deseler hiç düşünmeden yeğenim derim derdi. Çocuk beni kıskanıyordu vs. Ben eşimi uyardığımda bazı konularda sen çocuğu kıskanıyorsun diyordu. Uyardığım konu da annesinin babasının izin vermediği şeylere eşim izin veriyordu. Sen annene babana bakma diyordu. Aldıklarının parasını babasına ver o alsın hep senin aldığını bilmesin. İster istemez çocuk babası ile seni kıyaslıyor derdim. Bizim çocuğumuz yoktu gebelikte yoktu o zaman. Zamanla azaldı. Hala çok ilgili ama eskisi kadar değil. Ben şimdi gebeyim. Çok değişti tüm ilgi bende. Gerçi laf arasında yinr diyor diyeceğini senden ötürü değil yavrumdan ötürü diyeÖncelikle hepinize günaydın. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Eşimin telefonundaki fotoğraf albümünde yeğeni ve doğacak kızımızın adına bir fotoğraf albümü açıldığını gördüm bakayım dedim, eşimin iki yeğeni var ikisinin de fotoğrafları videoları, yepenlerinden küçük olanın ultrason görüntüsü varken benim bebeğime dair tek bir ultrason görüntüsü bile yok, ona koronadan dolayı doktor odaya almadı diye kalp atışlarının videosunu atmış, renkli ultrason görüntülerini atmıştım ama bir tanesini bile telefonda tutmayıp silmiş ve ne diğer fotoğraf albümlerinde ne de o isimlendirdiği albümde kızımıza dair hiçbir şey yok. Görünce açıkçası çok üzüldüm. Ben bunları gördüğümde eşim uyuyordu. Dışarıya hava almaya çıkacaktım çıkmadan önce eşime bununla ilgili mesaj attım "Sanırım yanlışlıkla o albüme kızımızın adını yazdın telefonunda KIZIMIZA dair tek bir görüntü video yok diye." eşimin bu aşırı yeğen sevgisinden bıktım artık, ben de yeğenlerimi seviyorum ama eşim kadar abartmıyorum. Sanki kendi evladıymış gibi davranıyor ama doğacak evladının tek kalp atışı sesinin olduğu video veya renkli ultrason fotoğrafı telefonunda yok.
Biz sizin ilk yorumunuza cevap olarak yazdık.Hayır ablam bu konuda mutlu yada mutsuz değil sadece dedi ki bizim kızımıza biraz ilgi göster sevgi göster dedi onları sevmesin değil onları seviyor kızını da sevsin diye böyle söyledi hatta şimdi yeğenleri geliyor eniştem kızını kucağından indirmiyor ablam diyor kıskanmasınlar bu razı ilgi göster çocuklara der
Yani kusura bakmayin ama ablaniz burdan cok kotu gorunuyor esim yegenlerine duskundu nedense bunu kiskanmak aklimin ucuna bile gelmedi ogluma da cok duskundur yarin bir gun ablaniz o cocugun sevgisini de kisitlayacaktirBenim ablam da sikayetçiydi bu konudan eşine demiş ki ben kıskanıyorum sevmeyeceksin onları bebek doğunca da böyle yaparsan hiç iyi şeyler olmaz dediş eniştem şuan onlara mesafeli ablam daha cuma günü doğum yaptı kızı oldu eniştem şuan çok iyi bebeğine çok ilgili yegenlerine olan sevgisine mesafe koydu
Ek tarafından sevilmek popüler olmak istiyor, genelde özgüveni düşük insanlar böyle olurBenim babamda biraz el iyisi ama şunu düşünürüm hep neden kendi evlatlarına iyi değilde ellere iyi diye düşünüyorum
Biz sizin ilk yorumunuza cevap olarak yazdık.
Ablam enişteme yeğenlerini sevmeyeceksin yoksa kötü olur dedi. Çocukları doğdu eniştem yeğenlerine mesafe koydu, yazan sizsiniz.
Hamileyken çocuklarına sevgi göstermemesini, yeğenlerine sevgisini üzerinden tehdit etmek iyi niyetli bir yaklaşım değil. O çocukları hesaba katmadan deseydi ablaniz ne diyeceks
Suç tamamen benim ben ablamı kötü yansıttımYani kusura bakmayin ama ablaniz burdan cok kotu gorunuyor esim yegenlerine duskundu nedense bunu kiskanmak aklimin ucuna bile gelmedi ogluma da cok duskundur yarin bir gun ablaniz o cocugun sevgisini de kisitlayacaktir
Evet diger mesajinizi okuyunca anladim ama ilk mesajinizda aklima kotu kalpli bir kadin geldi dusunsenize esiniz yegenini fazla sevme mesafeli ol diyor cok acimasizca olurdu degilmi neyseki oyle degilmis mevzuSuç tamamen benim ben ablamı kötü yansıttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?