- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bakın bu olabilirinanın ki bende tam olarak bilmiyorum.ben bile bazen napiyorum ya ben diyorum.bazen aklıma şey geliyor.esimden dolayimi acaba hayvanların bile dışı kediyi uzecegini ve oyuzden birlikte olmamaları gerektiğini dusunuyorum acaba
Size hep denk geliyorum konularda .insanlarla hep boyle kırıcı şekilde konusuyosunuz amacınız ne ? Niye böyle davranıyosunuzSaçmalık. Çocuk musunuz? Mantık, muhakeme yetenekleriniz yok mu da kendinize engel olamıyorsunuz?
Bilmem belki dünyaya, hayvanlara faydalı olacak bir iş yapmak istersiniz bir iki kedi kısırlaştırarak. Pek ihtimal vermedim ama...
Vallahi gözümden yaş geldiDişi kediye iyice kızın bence. Boş bırakırsanız ya davulcuyaya zurnacıya gider. Kırsın dizini otursun evinde.
"Bak Hayriyelerin kedisi böyle ziv ziv geziyor mu hiç? Evden burnunu çıkarmıyor. Sen bizim adımızı mı çıkaracan" deyin.
Yani ama beyaz kedi istiyor bir de öyle düşününBiliyodum sasiricanizi ama ne bilim gerçekten istemiyorum beyaz kediyle ciftlesmesini
Hahaah bu çok iyiydi :))) bidahakineDişi kediye iyice kızın bence. Boş bırakırsanız ya davulcuyaya zurnacıya gider. Kırsın dizini otursun evinde.
"Bak Hayriyelerin kedisi böyle ziv ziv geziyor mu hiç? Evden burnunu çıkarmıyor. Sen bizim adımızı mı çıkaracan" deyin.
Ya sen gercekmisinBiliyodum sasiricanizi ama ne bilim gerçekten istemiyorum beyaz kediyle ciftlesmesini
Size hep denk geliyorum konularda .insanlarla hep boyle kırıcı şekilde konusuyosunuz amacınız ne ? Niye böyle davranıyosunuz
Soz dinlemiyor ki zaten her fırsatta bı bahçeye cikiyorum yine iş basindalar :/ çok yakında cocuklari olucak anlasilanYani ama beyaz kedi istiyor bir de öyle düşünün
Belki çok sevdiniz kediyi ama beyaz kedinin de bir hayatı var.
Eminim kedin de senin hakkında böyle düşünüyordurSize hep denk geliyorum konularda .insanlarla hep boyle kırıcı şekilde konusuyosunuz amacınız ne ? Niye böyle davranıyosunuz
İnanma sana inan diyen oldumu ? Bizim evin kedisi gibi zaten bunlar hepsi bizim bahçede yasiyorYa sen gercekmisinsanane kardesim allahin kedisinden sanki evinde besliyorsunda ciftlesmesini istemiyorsun. Birde ciddi ciddi konu açmışsın resimli diye ben artik senin yazdiklarinin gerçekliğine inanmıyorum ya
Olabilir :)Eminim kedin de senin hakkında böyle düşünüyordur
Hahaha :)) hırs değil burdaki mevzu erkek kedi sanki ona zarar veriyomus gibi hissediyorumKedinin cinsel hayatını savunmak zorunda kaldığıma inanamıyorumHayvanın doğasında çiftleşmek var ve istediğiyle çiftleşme hakkına da sahip. Sizden izin mi alacak beyaz kedi kimle çiftleşeceğini? Kocanızın hırsını kediden çıkarmayın başka şeylere yönelin nolur.
Çok doğru bir tespitHerkesin hayatına kimse karışamaz
Tamam kelime hırs olmasın. Kocanıza karşı hissettiğiniz her neyse onu kediye yansıtmışsınız. Konunun aslında kediyle hiç alakası yok zaten. Kedi de kesin bu niye bize taktı diyordurHahaha :)) hırs değil burdaki mevzu erkek kedi sanki ona zarar veriyomus gibi hissediyorum
Olabilir benim koynumda yatirdigim kedim bile 3 kez citflesti sokakta yasayan kedinin cinsel hayatinada mudahele edemezsiniz yani ve evet inanmiyorum nasil dikkat cekeceginizi şaşırdınız iyiceİnanma sana inan diyen oldumu ? Bizim evin kedisi gibi zaten bunlar hepsi bizim bahçede yasiyor
Ozaman siz benim her konumda sinirleniyosunuz.sadece başka konularda değil.istisnasiz benim her konumda tersliyosunuz .Şu konuya ya dalga geçen bir yorum yapılır ya kırıcı. Şu an saçmalığınıza sinirlendiğim için sinirli yorum yapıyorum. Başka konulara yaptığım yorumlar sizi ilgilendirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?