Sinirlerim bozuluyor ( resimli)

Bakın bu olabilir tam 1 aydır bende sevişen herkese herşeye sinir oluyorum ama müdahale etmiyorum. Bari onlar çıkarsın hayatın tadını bırakın.

Size hep denk geliyorum konularda .insanlarla hep boyle kırıcı şekilde konusuyosunuz amacınız ne ? Niye böyle davranıyosunuz

Vallahi gözümden yaş geldi

Hahaah bu çok iyiydi :))) bidahakine KudrAlobar takliti yapıyimda belki bidaha yapmaz böyle şeyler

Biliyodum sasiricanizi ama ne bilim gerçekten istemiyorum beyaz kediyle ciftlesmesini
Ya sen gercekmisin sanane kardesim allahin kedisinden sanki evinde besliyorsunda ciftlesmesini istemiyorsun. Birde ciddi ciddi konu açmışsın resimli diye ben artik senin yazdiklarinin gerçekliğine inanmıyorum ya

Size hep denk geliyorum konularda .insanlarla hep boyle kırıcı şekilde konusuyosunuz amacınız ne ? Niye böyle davranıyosunuz

Şu konuya ya dalga geçen bir yorum yapılır ya kırıcı. Şu an saçmalığınıza sinirlendiğim için sinirli yorum yapıyorum. Başka konulara yaptığım yorumlar sizi ilgilendirmez.

Kedinin cinsel hayatını savunmak zorunda kaldığıma inanamıyorum Hayvanın doğasında çiftleşmek var ve istediğiyle çiftleşme hakkına da sahip. Sizden izin mi alacak beyaz kedi kimle çiftleşeceğini? Kocanızın hırsını kediden çıkarmayın başka şeylere yönelin nolur.

Ya sen gercekmisin sanane kardesim allahin kedisinden sanki evinde besliyorsunda ciftlesmesini istemiyorsun. Birde ciddi ciddi konu açmışsın resimli diye ben artik senin yazdiklarinin gerçekliğine inanmıyorum ya
İnanma sana inan diyen oldumu ? Bizim evin kedisi gibi zaten bunlar hepsi bizim bahçede yasiyor

Hahaha :)) hırs değil burdaki mevzu erkek kedi sanki ona zarar veriyomus gibi hissediyorum

Hahaha :)) hırs değil burdaki mevzu erkek kedi sanki ona zarar veriyomus gibi hissediyorum
Tamam kelime hırs olmasın. Kocanıza karşı hissettiğiniz her neyse onu kediye yansıtmışsınız. Konunun aslında kediyle hiç alakası yok zaten. Kedi de kesin bu niye bize taktı diyordur

İnanma sana inan diyen oldumu ? Bizim evin kedisi gibi zaten bunlar hepsi bizim bahçede yasiyor
Olabilir benim koynumda yatirdigim kedim bile 3 kez citflesti sokakta yasayan kedinin cinsel hayatinada mudahele edemezsiniz yani ve evet inanmiyorum nasil dikkat cekeceginizi şaşırdınız iyice

Şu konuya ya dalga geçen bir yorum yapılır ya kırıcı. Şu an saçmalığınıza sinirlendiğim için sinirli yorum yapıyorum. Başka konulara yaptığım yorumlar sizi ilgilendirmez.
Ozaman siz benim her konumda sinirleniyosunuz.sadece başka konularda değil.istisnasiz benim her konumda tersliyosunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…