- 18 Ekim 2014
- 7.803
- 35.931
- 748
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ozaman siz benim her konumda sinirleniyosunuz.sadece başka konularda değil.istisnasiz benim her konumda tersliyosunuz .
Sizce benim umrumdami dikkat çekip çekmemem.surda kahvemi yapmışım oturmusum bı başıma benim kediyi yine gördum konu açtım biraz konuşalım diye ama olayı nerelere getirdinz.ben kendi annemle dahil bukadar konuşmuyorum.hicbirinizi tanımıyorum yüzünüzu isminizi cinsinizi bilmem ama iyi geliyor bana burası kendimi yanlız hissediyorum ve buraya konu açıyorum arkadaş gibi konuşalım fikir alışverişi yapalım dertleşelim diye .ama konu benim dikkat çekmeden tut inanmamaya kadar geldi.benim.oglum var benim dikkat cekicem yalan soylucek vaktim yok . Burası benim iç sesim gibi .belki ben kendi kendime konuşuyorum sizde cevapliyosunuz...kafamda karıştı zaten duygularım neyse onu yazdım konuşmak istedim olay buOlabilir benim koynumda yatirdigim kedim bile 3 kez citflesti sokakta yasayan kedinin cinsel hayatinada mudahele edemezsiniz yani ve evet inanmiyorum nasil dikkat cekeceginizi şaşırdınız iyice
Karpuzcum konularını biliyorum iyice sinirlerin yıprandı canım destek almalısın
Dert ariyorsan kendi durumunu dert et kardesim sende gelip burda sokak kedisi çiftlesiyor sinirim bozuluyor dersen millette tepki gösterir.Sizce benim umrumdami dikkat çekip çekmemem.surda kahvemi yapmışım oturmusum bı başıma benim kediyi yine gördum konu açtım biraz konuşalım diye ama olayı nerelere getirdinz.ben kendi annemle dahil bukadar konuşmuyorum.hicbirinizi tanımıyorum yüzünüzu isminizi cinsinizi bilmem ama iyi geliyor bana burası kendimi yanlız hissediyorum ve buraya konu açıyorum arkadaş gibi konuşalım fikir alışverişi yapalım dertleşelim diye .ama konu benim dikkat çekmeden tut inanmamaya kadar geldi.benim.oglum var benim dikkat cekicem yalan soylucek vaktim yok . Burası benim iç sesim gibi .belki ben kendi kendime konuşuyorum sizde cevapliyosunuz...kafamda karıştı zaten duygularım neyse onu yazdım konuşmak istedim olay bu
AnlamadimBence neden böyle hissettiğimiz sorgulayın ,eminim kendinizle ilgili ilginç çıkarımlarda bulunacaksınız.
Yok daha neler .sevdim kediyi benimsedim aslında .erkek kedi yi hiç sevmedim sanki zarar veriyomus gibi hissediyorum .kediye asik mi oldun noldun diye gecti icimden
Valla fırlatın gelsin .ben bile şaşırıyorum napiyorum ben diyeBir an sizi komşum olarak hayal ettim de sanırım bir süre sonra kafanıza terlik fırlatırdım "kedilere özgürlük" "kedilere özgürlük"
Şuan ikiside bahçede kuytu köşeye girmişlerdir yine rahat vermicegim için belkide.simdi korkarım bu saate yarın sabah atarım resmini onunda pencereye oturursa bugünde atarım :)İnsanlarin cinsel hayatina karisanlari çok gorduk de kediler hic aklima gelmezdi.
Erkek zanlinin fotosunu da koysaydiniz bari. Merak ettim zibidiyi.
Bizde şaştık valla napıyorsunuz anacım siz. Her koyun kendi bacağından asılır belki kedi acı çekmek özgürlüktür diyor salın içlerinde bırakmayın yaşasınlarValla fırlatın gelsin .ben bile şaşırıyorum napiyorum ben diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?