Sinirlerim bozuluyor ( resimli)

Ozaman siz benim her konumda sinirleniyosunuz.sadece başka konularda değil.istisnasiz benim her konumda tersliyosunuz .

Valla sizinle ilgili zerre fikrim yok. Hep böyle saçma, üstelik hayvanlara vs. zarar verdiğiniz konular açıyorsanız sinirleniyorumdur muhtemelen. Tahammülüm yok bazı durumlara.

Dişi kediye zarar veriyorsunuz çiftleşme sırasında müdahale ederek. Kedi anatomisini anlatmak isterdim ama hem uğraşmak istemiyorum hem de anlayabileceğinize ihtimal vermedim.

Cidden erkek kedi ona zarar veriyor gibi mi hissediyorsunuz?

sokakta yaşamak zorunda kalan kediler maalesef bu şekil oluyorlar. İmkanınız varsa sizin evin kedisi olarak gördüğünüz 8 kediyi de kısırlaştırın. İçiniz rahat olur böyle hem. Sanırım belediye veterinerleri falan vardı uyguna yapıyorlardı ya da sokak kedisine indirim uygulayan veteriner bulun yaptırın kendinizi sıkmaya değmez. Hem sokaklarda yaşamak zorunda kalacak yavrulara engel olmuş olursunuz. Ayyy böyle yaptığınızı düşününce nasıl mutlu oldum birden. Ama yapmayacaksınız tahmin edebiliyorum :))

Durup sürekli kedilerimi izliyorsunuz da her çiftleşmelerini görüp kovalıyorsunus bu olay hep sizin göreceğiniz yerde mi oluyor anlamadım rahatsız oluyorsanız bakmayın nitekim gayet doğal birşey yani

Olabilir benim koynumda yatirdigim kedim bile 3 kez citflesti sokakta yasayan kedinin cinsel hayatinada mudahele edemezsiniz yani ve evet inanmiyorum nasil dikkat cekeceginizi şaşırdınız iyice
Sizce benim umrumdami dikkat çekip çekmemem.surda kahvemi yapmışım oturmusum bı başıma benim kediyi yine gördum konu açtım biraz konuşalım diye ama olayı nerelere getirdinz.ben kendi annemle dahil bukadar konuşmuyorum.hicbirinizi tanımıyorum yüzünüzu isminizi cinsinizi bilmem ama iyi geliyor bana burası kendimi yanlız hissediyorum ve buraya konu açıyorum arkadaş gibi konuşalım fikir alışverişi yapalım dertleşelim diye .ama konu benim dikkat çekmeden tut inanmamaya kadar geldi.benim.oglum var benim dikkat cekicem yalan soylucek vaktim yok . Burası benim iç sesim gibi .belki ben kendi kendime konuşuyorum sizde cevapliyosunuz...kafamda karıştı zaten duygularım neyse onu yazdım konuşmak istedim olay bu

Karpuzcum konularını biliyorum iyice sinirlerin yıprandı canım destek almalısın

Benim oğlumun ameliyatı vardı bu geçen salı günü soğuk algınlığı var diye yine ertelendi . Hazır hastanedeyken psikolga görünmeyi düşündüm ama randevum olmadığı için fiş vermediler

Dert ariyorsan kendi durumunu dert et kardesim sende gelip burda sokak kedisi çiftlesiyor sinirim bozuluyor dersen millette tepki gösterir.

İnsanlarin cinsel hayatina karisanlari çok gorduk de kediler hic aklima gelmezdi.
Erkek zanlinin fotosunu da koysaydiniz bari. Merak ettim zibidiyi.
Şuan ikiside bahçede kuytu köşeye girmişlerdir yine rahat vermicegim için belkide.simdi korkarım bu saate yarın sabah atarım resmini onunda pencereye oturursa bugünde atarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…