Sinirlerim çok bozuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi SMMRR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bakıma ihtiyacınız mı var?
Neden yani hamilesiniz diye sizde kalıyorlar ki?
Hamile kadınlar işe gidiyor,evde ki çocuk ile ilgileniyor,yemeklerini yapıp çamaşırlarını yıkıyorlar vs diğer kadinlar gibi. Hastalık mı bu yani.
Bana bakıyorlar diyorsunuz, 5 ay daha kalacaklarmış o zaman idare edeceksiniz yani yapacak birşey yok ki..
Yok rahatsız oluyorum diyorsanız kendi tırnağınızla kasınacaksınız,onlarda evlerine gidecek.
Ya benim sorunum yok zaten benim yarım yamalak yorgun halsizken yaptığım işin bile daha beterini yapıyorlar. Eşim evde tek kalmamı istemiyor o inat ediyor geçenlerde burda deprem oldu bende korkudan bayıldım. Bu da ondan korkuyor yine baylrsan ben işteyken bişey olursa ben ne yaparm diyor. İnan ki bende onlara hiç bişey yaptırmak istemiyorum. Şuan mutfağımın halı berbat tuvaleti ne zaman yikadiklarini bile hatrlamyorum. ben yikiyamam zaten deterjan dan dolayı bide idrar yollarım iltihaplı korunmam lazım bir süre. Böyle rezil oluyorum işte

Neden size iki kişi bakıyor anlamadım. Ne gerek var. Nerde çokluk orda b***luk
Vallahi tam da öyle. Ya bana kayınvalidem bakıyor görümcem hem çalıştığı için hemde evde yalnız kalmaması için kalyor

Ablacım benim öyle değil daha önce kürtajım olduğu için ve bebeklerim çoğul olduğu için risk gurubundaymsm doktor bu yüzden dördüncü ayına girene kadar sürekli uzan ayaklarının altına yastık koy yüksekte kalsın dedi. Ama bunu tedbir amaçlı söyledi yoksa düşük riskim vs. Yok çok şükür
O zamsn sizde kalmaları çok anlamsız, eşinizi ikna etmeye bakın. Aileniz uzak da mı, bu süre de onlarda kalsanız?

Ya benim sorunum yok zaten benim yarım yamalak yorgun halsizken yaptığım işin bile daha beterini yapıyorlar. Eşim evde tek kalmamı istemiyor o inat ediyor geçenlerde burda deprem oldu bende korkudan bayıldım. Bu da ondan korkuyor yine baylrsan ben işteyken bişey olursa ben ne yaparm diyor. İnan ki bende onlara hiç bişey yaptırmak istemiyorum. Şuan mutfağımın halı berbat tuvaleti ne zaman yikadiklarini bile hatrlamyorum. ben yikiyamam zaten deterjan dan dolayı bide idrar yollarım iltihaplı korunmam lazım bir süre. Böyle rezil oluyorum işte
O zaman oturup konuşmalısınız.
Bak anne anlıyorum seninde düzenin vardı bozdun geldin sağol ama benim dinlenmem gerek,kafam misafir kaldırmıyor. Bir süre kimseyi çağırmayalım diyebilirsiniz mesela.
Yardıma gelmişlerse,ufak ufak rica edip yaptırın birşeyler o zaman. Anne şu yemeği canım istedi pişirirmisin? Mutfakta dağılmış ben mi toparlasam ama dinlenmem de gerek vs vs.
Bakın bu artık misafirlik değil,misafir dediğin 1 gün 2 gun bilemedin 1 hafta kalır gider. Daha 5 ay berabersiniz,bebek olunca da zaten gitmeyecekler hemen,torunum da torunum diyecek kayinvalideniz,dolayısıyla siz yardım alın artık,rica ederek yaptırın zira siz birlikte yaşıyorsunuz şu an. Bunun adi bu yani.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi Rabbim.

Herkes kendi evinde mutlu olsun. Yak sobanı evinde huzur içinde otur. Şahsen kaynana olsam gitmem oğlumun evine ne onları rahatsız ederim. ne de kendim rahatsız olurum.

Kurmaca olduğu çok belli olmuş konuşmanın. Erkekler böyle şeyleri düşünemezler Semra ya da sorman gerekirdi falan demiş bi geçin onu. Kesin anlamışlardır sizin söylettiğinizi...

O zamsn sizde kalmaları çok anlamsız, eşinizi ikna etmeye bakın. Aileniz uzak da mı, bu süre de onlarda kalsanız?
Evet ailem şehir dışında annem çalışmasa ben orda kalrdm zaten ama annem calsyor evde kimse olmuyor yine akşama kadar eşim onu da kabul etmez. Ben dün gece konuştum zaten söyledim böyle devam ederlerse. Ben artık iyiyim bakıma ihtiyacım yok sizide işinizden ettim artık evinize gidin derim dedim. O da helebi o zaman gelsin de bakarız önemli olan senin sağlığın dedi bende sağlığım kadar piskolojimde önemli sonuçta çocuklarımız benim üzülmemden de etkileniyorlar dedim. Sesini çıkarmadı

Kurmaca olduğu çok belli olmuş konuşmanın. Erkekler böyle şeyleri düşünemezler Semra ya da sorman gerekirdi falan demiş bi geçin onu. Kesin anlamışlardır sizin söylettiğinizi...
İyide anlasınlar zaten benim soylettigimi. Ben anlamasinlar demiyorum ki sadece ben söyleyince kadının agrina gider sonuçta daha bir buçuk yıllık geliniyim ama oğlu söylese o kadar ağrına gitmez . Ayrıca kurmacadan kastınız nedir onu hiç anlamadm.

Herkes kendi evinde mutlu olsun. Yak sobanı evinde huzur içinde otur. Şahsen kaynana olsam gitmem oğlumun evine ne onları rahatsız ederim. ne de kendim rahatsız olurum.
Valla büyük konusmym ama şunları yaşadıktan sonra ne kadar iyi kaynana olsan da illa biryerde o kıskançlık duygusu oluyor onu anladım. Bende kismenin huzuru kaçmasın diye gitmem

kaynana olmayi gerektiren en büyük özellik oglunun evini kendi evinden daha da cok benimseyip geline sen kimsin ki hissi vermek 🤣 olmaz yani illa gelecek illa kalacak

O zaman oturup konuşmalısınız.
Bak anne anlıyorum seninde düzenin vardı bozdun geldin sağol ama benim dinlenmem gerek,kafam misafir kaldırmıyor. Bir süre kimseyi çağırmayalım diyebilirsiniz mesela.
Yardıma gelmişlerse,ufak ufak rica edip yaptırın birşeyler o zaman. Anne şu yemeği canım istedi pişirirmisin? Mutfakta dağılmış ben mi toparlasam ama dinlenmem de gerek vs vs.
Bakın bu artık misafirlik değil,misafir dediğin 1 gün 2 gun bilemedin 1 hafta kalır gider. Daha 5 ay berabersiniz,bebek olunca da zaten gitmeyecekler hemen,torunum da torunum diyecek kayinvalideniz,dolayısıyla siz yardım alın artık,rica ederek yaptırın zira siz birlikte yaşıyorsunuz şu an. Bunun adi bu yani.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi Rabbim.
Amin inşallah. Ama İnan geçen annem geldi kayın validemin ve gorumcemin yanında dedim ki anne sen bı ara gelde su mutfaği falan detaylı temizle ben temizleyemiyorum görümcem zaten yoruluyor ona da yuklemym dedim annem tamam kızım ben izinli olduğum gün gelirim dedi. Ama onlardan hiç ses çıkmadı. Geçen yanlarında dedim ki şu tuvalet baya kirlenmiş iyi olsaydım yıkardm dedim çıt çıkarmadlar

Ikiz gebelik eşittir riskli gebelik mi ya

Bilmedigim için soruyorum yanlış anlaşılmasın

genel de riskli oluyor. bebeklerden birisi büyürken birisi büyümeyebiliyor.

şuan bende hamileyim mesela bende b-hcg 3000 ken onda 6000. b-hcg de ki artışın da mide bulantısı ile bağlantılı olduğunu düşünüyor doktorlar yani ben mide bulantısından yemek yiyemiyorsam konu sahibi daha kötü durumda olabilir.
bir de ben mutfağa giremiyorum buzdolabını açamıyorum koku hassasiyetim var eğer evde olsaydım nasıl yapacaktım? bende muhtemelen annemin evine giderdim :)

hamilelik bir hastalık değil evet ama hamileliğin yanında getirdiği hassasiyetler, bulantı ve kusmalar, yorgunluk ve uyku hali gibi durumlar da göz ardı edilmemeli..

İyide anlasınlar zaten benim soylettigimi. Ben anlamasinlar demiyorum ki sadece ben söyleyince kadının agrina gider sonuçta daha bir buçuk yıllık geliniyim ama oğlu söylese o kadar ağrına gitmez . Ayrıca kurmacadan kastınız nedir onu hiç anlamadm.

Kurmaca dan kastım eşinizin içinden gelerek söylemediği. Bi yeri gelsede söyleyeyim demiş olmamış. Çok çekmiş biri olarak benden tavsiye eşinizi karıştırmadan kendiniz halledin sonra gün gelir eşinizden beklemediğiniz çıkışlar alabilirsiniz. Hissettirmeyin bile eşinize...

şöyle prenses bir hamilelik geçiremedim her sabah işe gelmek zorundayım her akşam yemek evi topla çamaşırı bulaşığı... :KK12:

genel de riskli oluyor. bebeklerden birisi büyürken birisi büyümeyebiliyor.

şuan bende hamileyim mesela bende b-hcg 3000 ken onda 6000. b-hcg de ki artışın da mide bulantısı ile bağlantılı olduğunu düşünüyor doktorlar yani ben mide bulantısından yemek yiyemiyorsam konu sahibi daha kötü durumda olabilir.
bir de ben mutfağa giremiyorum buzdolabını açamıyorum koku hassasiyetim var eğer evde olsaydım nasıl yapacaktım? bende muhtemelen annemin evine giderdim :)

hamilelik bir hastalık değil evet ama hamileliğin yanında getirdiği hassasiyetler, bulantı ve kusmalar, yorgunluk ve uyku hali gibi durumlar da göz ardı edilmemeli..
İnanın bundan iki hafta öncesine kadar mutfak hayaldi benim içim iştahım hiç yoktu yemek yiyemiyodum. Şükür şu iki
Haftadır hiç mide bulantım olmadı iştahım henüz artmadı ama onun içinde doktorum iştah şurubu yazacağını söyledi çok halsizdim de bugün lerde fazlasıyla dinçim😊. İnşallah doğuma kadar böyle devam eder

Tahammül edemeyeceğim.bisey
İnsn hamileyken bambaşka hormona bürünüyor

Şahsen doğumunda bile hickimseyi istemiyorm yanimda insanı strese sokuyorlar daha cok

Kurmaca dan kastım eşinizin içinden gelerek söylemediği. Bi yeri gelsede söyleyeyim demiş olmamış. Çok çekmiş biri olarak benden tavsiye eşinizi karıştırmadan kendiniz halledin sonra gün gelir eşinizden beklemediğiniz çıkışlar alabilirsiniz. Hissettirmeyin bile eşinize...
Ya işte ben hep o kaynanamı düşündüm ben söylersem alınır bana surat yapar zoruna gider dedim. Daha önce bir kaç kez misafir konusunda neden bana sormadın dedim kızım aniden geldiler dedi. Sesimi çıkarmadım ama baktım aynı şekilde devam ediyor, hem onun hemde benim hzuurum kaçmasın diye eşime soylettim. Ama dediğin gibi biraz daha bu şekilde devam ederse sorununu kendin çöz doyebilir. Bu yüzden bende bu şekilde devam ederse tatlı dille onları evimden göndermeyi planlyorum

Tahammül edemeyeceğim.bisey
İnsn hamileyken bambaşka hormona bürünüyor

Şahsen doğumunda bile hickimseyi istemiyorm yanimda insanı strese sokuyorlar daha cok
😣 Öyle valla şuan bide bana surat yapıyor görümcem ayrı surat yapıyor kalktım odama geldim onun o suratını gormektense yalnız kalırım bin kat iyi kimseyle uğraşacak mecalim yok valla. Kendi anamı bile tersliyorum ki daha bide kaynanam

Ikiz gebelik eşittir riskli gebelik mi ya

Bilmedigim için soruyorum yanlış anlaşılmasın
Hayır değil. Benimde ikizlerim var.hamileliğin hiç yatmadım ve kimseden yardım istemedim. Hatta doğum temizliğini bile kendim yaptım. Ve benin okula giden bir çocuğum daha vardı. Konu sahibi sarmış basina

Back
X