- 6 Eylül 2019
- 341
- 129
- 33
Yaparım tabiki şuan ben kendim yaparım.yani siz 5 ay hep yatacak mısınız? Bence yemeği kendiniz yapabilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparım tabiki şuan ben kendim yaparım.yani siz 5 ay hep yatacak mısınız? Bence yemeği kendiniz yapabilirsiniz.
Kış 6 ay mı sürüyor orada?Valla doğuma kadar kalacaklar yani 5 ay var doğuma bide yetmez gibi kışın bizde kalıyorlar evleri sobalı diye ordan da altı ay eklersek baya kalıyorlar
Yok yok öyle değil geçen deprem olduğunda korkudan bayıldım eşimde ondan korkuyor tekrar düşer bayilirsan bişey olursa bana kim haber vercek seni kim hastaneye götürecek diyorKış 6 ay mı sürüyor orada?
Deprem ile Kv ne alaka? Öyle bir durumda tavanı mı tutacak?
Eşin baya baya saçma bahanelerle ailesini size yerleştirmiş sanki....
ay Allah korusun, hamile hamile hemdeYok yok öyle değil geçen deprem olduğunda korkudan bayıldım eşimde ondan korkuyor tekrar düşer bayilirsan bişey olursa bana kim haber vercek seni kim hastaneye götürecek diyor
Amin inşallahay Allah korusun, hamile hamile hemde
inşallah hem güvende hem huzurlu ve rahat olacağınız bir çözüm bulunur tez zamanda.
Çok çok yıprandım kayınvalidem le daha önce konuştum da öyle konuşulacak bir insan değil hemen trip atıp surat yapıyor bende tahammül edemiyorum. Olmuyor yaniBütün yorumları okumadım ama bence kayınvalide ve görümceniz de bayılarak kalmıyorlardır heralde. İnsanın kendi evi gibisi yok sonuçta. Kalınılan süreç uzun olunca bu kadar rahat davranmaları çok garipsenecek bir durum değil. İkizlerinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Doğumdan sonra da uzun bir süre kalırlar sanıyorum. Bence kendi kendinize kurup eşinizi dahil etmek yerine kayınvalidenizle güzelce konuşun. Birbirinize mecbursanız tatlı talı geçinmek en iyisi aksi halde gerçekten çok yıpranırsınız
Yok arkadas tek degil,ben de okudum ama yazmadim,benim de fikrim ayni.Ayrica burasi yurttan sesler ama KOROsu degil,herkesin ayni yerden bakmak mecburiyeti yok.Evet olaya dıştan bakıyorsunuz fakat diğer insanlar gibi empati kurabilirsiniz. Bana bu şekilde saçma bir tavırla yakalasan tek kişi sizsiniz çünkü diğer arkadaşlar sorunumu anladı çözüm sundu. Evlimisiniz veya dusunuyormusunuz bilmiyorum. Evliyseniz bile kayınvalide izle sorunlarınız var mı hiç hiç bilmiyorum alakadar da etmez beni. İnsanlar kolaylıkla başkasının karpuzuna kelek diyebiliyor. Hani profilinizi yanına not düşmüşsunuz ya anlamayan alıntı yapmasın diye. Bence siz de uygulamalısınız çünkü anladığınızı sanmıyorum. Benim konuyu açma sebebim zaten onları nasıl evden göndere bilirimdi; ki bunu herkesin anliyip sizin anlamamaniz beni çok çok şaşırttı. Ama tecrübe farkı. Konu burda haklı mıyım veya haksız mıyım değil !
İnan bana onlar hallerinden fazlasıyla memnunlar çünkü zaten yemek harici yaptıkları bişey yok umarım eşim beni dinler de tez zamanda hem onlar hem ben huzura kavusurumYok arkadas tek degil,ben de okudum ama yazmadim,benim de fikrim ayni.Ayrica burasi yurttan sesler ama KOROsu degil,herkesin ayni yerden bakmak mecburiyeti yok.
Zayifim ve son zamanlarda tasiyamam demissiniz ya,merak etmeyin tasiniyor.
Bakmayin oyle dizilerdeki elbisesinin icine karpuz sokmus gibi iki eliyle tutanlara,eli belinde gezenlere.
Vucut agirligi tasimaya bir hucreyken basladigi icin alisiyor,oyle uzerine cuval atilmis gibi yere kapaklanmiyorsunuz.
9 ay yaziyla DOKUZ...
Yapabileceginizi ispatlayin da gitsinler,onlara da yazik...
Ya hiç iş yapmıyor larki doktor aksini demediysse ev işi yapılabilir hamilliğiniz riskli değilse anneniz büyük işlere yardım edicekse gönderin doğumdan sonrada orda olucaklar çoçuklar büyütnceye kadar buna dayanılmaz Allh korusun deprem olsa onların süper güçleri yoksa siZe yardım edemezler Allhın takdiri olr bence yollayın kafanızı dinleyin değim gibi hamileliğiniz ağır geçmiyorsaValla ablacım kafam o kadar yoğun ki ne dusunym bilmiyorum. Yani yardım ediyorlar diyorum nankörlük yapmak istemem ama bı tek yemek yapıyorlar yoksa evi en son iki hafta önce supurduler tuvaleti yikadiklari zamanı bile hatrlamyorum annem geçen hafta sonu bana geldi izinli olduğu için o yıkadı. Mutfak darma duman, yani ben yarım yamalak halimle bile daha iyi yaparım diyebilen ama anlatmaya gelince herkese aman biz bakıyoruz hamileliğinde bilmeme ne falan diyorlar övünüyorlar
Çok yanlış düşünüyorsunz çünkü ben evime milletten bişey gelsin istemem ama kv me biri evde bişey eksik mi dediğinde hemen evet diye atlaması ve onu bunu getirmesi sinir bozucu. Kendi evine götürsün ama benim evime getiremez ayrıca gün boyu bı tarz şeylere maruz kalsanız sizde sinirlenirsiniz çünkü dayanmak mümkün değil. Ki zaten bana sormadan evime misafir çağırması asla olamaz ne münasebet. Gelip bakma konusunda da mecbur annem şehir dışında eşim bu yüzden onu çağırdı banane diyemez çünkü zaten kışın gelip kaldığı ev benim evim ona bakan benim yaptığı nankörlük olurRiskli bir gebelik mi söz konusu, neden 9 ay iki kişi yanınıza geliyor?
Tabi bunca zaman evinize gelen insanlar misafir gibi davranamaz.
Kendilerine o ortamda huzurlu bir şekilde kalabilmek için rahatlatacak durumlar yaratmaları çok doğal.
Olaya benim evim diye yaklaşmanız haksızlık olur.
Böyle düşünürsek kv ve görümce de eşinizin yardım isteğine ''Bana ne benim mi bebeğim ya da eşim?'' der işin içinden çıkarlardı..
Ordan burdan domates salatalık getirmesinde art niyet görmedim.
Organiktir, köydendir gelinin hamile al götür diyene sağol der, alınır.
Neden bu kadar büyütüyorsunuz?
Size sormadan sabah erken misafire evet demesi ve sizi uyandırması hoş değil doğru.
Ben olsam ''Halsizim, iyi hissetmiyorum yatacağım. Size iyi oturmalar. '' der uyumaya devam ederdim.
Hiç de sinir olmazdım.
Bana uyanmadın ayıp tribi atana da ''Müsait misin, misafir ağırlayacak halde misin diye soran oldu mu?'' der
geçerdim kenara.
Bu kadarı yeterli olur.
Vallahi göndermeye çalışıyorum başım o kadar kötü ağrıyor ki bu durumu düşünmekten anlatamam. Bana bunu yapmaya kimsenin hakkı yok.Ya hiç iş yapmıyor larki doktor aksini demediysse ev işi yapılabilir hamilliğiniz riskli değilse anneniz büyük işlere yardım edicekse gönderin doğumdan sonrada orda olucaklar çoçuklar büyütnceye kadar buna dayanılmaz Allh korusun deprem olsa onların süper güçleri yoksa siZe yardım edemezler Allhın takdiri olr bence yollayın kafanızı dinleyin değim gibi hamileliğiniz ağır geçmiyorsa
Bazen mi... 'Bazenler çoğalıyor bazen' diye bir şarkı vardıHata mı yaptım diyorum bazen
Kocamın gözüne falan girmeye çalışmadım zira ihtiyacım da yok öyle bir durum olsaydı eşim annesinin bizde kalmasını ilk teklif ettiği zaman reddetmezdim. Ben gidip nasıl yaşadıklarını görünce kiyamadm vicdanim el vermedi umarım anlamişsinizdirBazen mi... 'Bazenler çoğalıyor bazen' diye bir şarkı vardıSanırım seninki de çoğalacak.
Valla canım kusura bakma da "kışın bizde kalsınlar yazıııık" diyerek kocanın gözüne girmeye çalışmışsın ama ne gerek, bak kabak başına patlamış şimdi.