- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
Avamsın net.
Yorum yapmak zorunda değilsiniz, güle güle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avamsın net.
Çalışan insanlarsınız, çalışmasanızda bir gün yorgun olursunuz. Başka planlarınız olur. Anlayışla karşılamak zorundalar benceKışlık domates, turşu, bezelye, fasulye olaylarına karşı değilim.
2 tarafta yağdırdı resmen fazla oldular.
Rahatsızlığım o yüzden.
Gitme konusunda da arayı açacağım![]()
Ben olsam ben de sinirlenirdim. Ben evlilik hayatimi bir kenara koyarsam gun icinde yapacagim program ve hayat duzenime mudahele eden canim cigerim de olsa bir iki uc tamam ama her hafta her hafta dayanamazdim. Buzluguma ne koyacaksam ben belirlemek ve ugrasmak isterim. Cogu kadin anlamamis ama bu karakterle alakali. Ben de annemin dibinde yasiyorum isten cik gel ye evine git diyor ama yok gitmem. Bir dunya isim oluyor evde, arada ziyret ve gonul almaya tamam ama hala annewinin kucuk kizi olalim istiyorlar ama konu sahibinin dedigi gibi camasirlar temizlik esle ilgilenme yalniz kalma ihtiyaci oyle demiyor.
Çalışan insanlarsınız, çalışmasanızda bir gün yorgun olursunuz. Başka planlarınız olur. Anlayışla karşılamak zorundalar bence
Aynen daha sık görüşülüyor doğal olarak..aradiklarinda iki tarafa da annecigim çok yorgunum bu akşam evdeki isleri de hiç yetistiremedim hemen uyuyacağım biraz islerimi yetistirsem gelecek hafta gelsem sorun olmaz degil mi diye dogrudan soyleseniz..yalan yok yani bu sözde zaten.samimiyetle aciklasaniz esim gelse deseniz cok mu tepki verirler..bence samimi olduğunuzu gördükçe anlayış gösterirler.bir iki sitem ederler ama anlarlar..ben böyle yapmıştımbiraz bıraktım isleri gorsunler diye zaten onlar da geldiklerinde utu çamaşır vs yığılı görünce anladılar akşam dinlenin gelirsiniz nasılsa dediler :)Hani diyorsunuz ya çocuk olunca diye işte o zaman zaten daha sıkı görüşeceğiz.
Bebeğime annemler bakacak ( kv de dahil)
Ben istiyorum ki şimdiden bu kadar bağlı olmayalım şirinler gibi sürekli beraber olmanın mantığı yok gibi geliyor![]()
Aynen daha sık görüşülüyor doğal olarak..aradiklarinda iki tarafa da annecigim çok yorgunum bu akşam evdeki isleri de hiç yetistiremedim hemen uyuyacağım biraz islerimi yetistirsem gelecek hafta gelsem sorun olmaz degil mi diye dogrudan soyleseniz..yalan yok yani bu sözde zaten.samimiyetle aciklasaniz esim gelse deseniz cok mu tepki verirler..bence samimi olduğunuzu gördükçe anlayış gösterirler.bir iki sitem ederler ama anlarlar..ben böyle yapmıştımbiraz bıraktım isleri gorsunler diye zaten onlar da geldiklerinde utu çamaşır vs yığılı görünce anladılar akşam dinlenin gelirsiniz nasılsa dediler :)
Ben anneme yakın oturuyorum. Napıyorsun gelecek misin diyor mesela. Çok Yorgun’um diyorum. Bazen ütü çamaşır birikiyor. Ev bu haldeyken de gidip uğramıyorum. Darılıyor bazen valla o zaman da kızıyorum. Anne bak evde bir sürü işim var, bugün yapmazsam yarına birikecek diyorum peki diyor bi şey demiyor. Müdahale etmemeliler bu konuda.Beni anlamanız çok güzel![]()
Ben anneme yakın oturuyorum. Napıyorsun gelecek misin diyor mesela. Çok Yorgun’um diyorum. Bazen ütü çamaşır birikiyor. Ev bu haldeyken de gidip uğramıyorum. Darılıyor bazen valla o zaman da kızıyorum. Anne bak evde bir sürü işim var, bugün yapmazsam yarına birikecek diyorum peki diyor bi şey demiyor. Müdahale etmemeliler bu konuda.
Aynen böyle yaklaşmak gerekiyor iyilik ve samimiyetleBen anneme yakın oturuyorum. Napıyorsun gelecek misin diyor mesela. Çok Yorgun’um diyorum. Bazen ütü çamaşır birikiyor. Ev bu haldeyken de gidip uğramıyorum. Darılıyor bazen valla o zaman da kızıyorum. Anne bak evde bir sürü işim var, bugün yapmazsam yarına birikecek diyorum peki diyor bi şey demiyor. Müdahale etmemeliler bu konuda.
Tabi iki tarafa da gostermeniz gerekiyor ki samimiyetinizi anlasinlar desinler daha kiz kendi işini yorgunluktan yapamiyor bir yere de gidemiyor diye düşünsünler.
Siz dersiniz benim içime sinmiyor öyle kendi anneme bile yaptırmiyorum diye :)kendi çamaşır utumu kendim yapayım ki hem pratik olurum ilerde hem aklımı da kurcalıyor bu işler rahat edemiyorum dersiniz.dediginiz gibi bir yerde teşekkür ederim deyip set çekmek gerek. Kolay olmuyor o yaşlardaki insanlara laf anlatmakKv diyor ki getir ütünü ben yapayım sonra alır götürürsün, yine kurtalamam :)
En iyisi dediğin gibi set çekmek başka türlü olmayacak![]()
Siz dersiniz benim içime sinmiyor öyle kendi anneme bile yaptırmiyorum diye :)kendi çamaşır utumu kendim yapayım ki hem pratik olurum ilerde hem aklımı da kurcalıyor bu işler rahat edemiyorum dersiniz.dediginiz gibi bir yerde teşekkür ederim deyip set çekmek gerek. Kolay olmuyor o yaşlardaki insanlara laf anlatmak
Başınızda oldukları bu günleri ileride arayabileceğinizi düşünerek değerlendirin derim. Kendinizi doldurmayın bu şekilde.
Benim kaynanam menemenlik yapıyor baskasinin gelinlerine dağıtıyor. Keşke benimki de bana yapıp verse. Şanslısınız bence. Yemek konusunda kiyas yapması ayıp tabi ama bizde genelde gidiyoruz. Yemek yapamiyorum demissiniz zaten hazir yemege gidiyorsunuz dert etmenizi anlamadim. Bir hafta birine bir hafta birine giderek biraz daha seyreltebilirsiniz.
Akşam 7 de işten çıkıyorum sonrasında hangisini yetiştireceğim. Valla sürekli mudahele edilmesini istemiyorum. Daha şimdiden kısa vişne bile koymuş, o kadar suyu çıktı sıkıldım
Yemek kalsın bize gelip burda yediğimiz yemek yetiyor ellerinize sağlık diyip almiyorsunuz o zamanAlıyorum zaten almıyor değilimbi ara dolapta yemekten çok kışlık malzeme vardı. Üstüne kendi yemeklerini vermeye başladılar eşim isyan etti sürekli bayat yemek yiyoruz diye
ama şunu diyim vişne koymak bana çok tuhaf geldi yani ne bileyim
bir de yaprağı dolu versin boşu bir işe yaramıyor
![]()