Sinirlerim tepemde!

vermem canım, eşim izin vermez zaten
sana saygısızlıklarını saysam ağzın açık kalır
kendi babasına küfreden çocuktan ne beklenir ki
ablamı, annemi kaç defa ağlatmıştı bu saygısızlıkları yüzünden
evet aynen gezme planı yapıyor
çocuk ömründe kaç kere toplu taşıma kullanmıştır bilmiyorum
bizim bütün öğrencilik hayatımız otobüslerde, metrolarda geçti
arabayı evlendikten sonra zar zor alabildik

dün görmedim canım, herkes söyliceğini söylemiş zaten hem fikir herkes...
ama yani amcanın torunu da kimmiş ya? muhattap olma bence. hani kardeşin yapsa bu saygısızlığı, derim ki kırgınlık olmasın diye bişey diyemiyosun, yarın bişey olsa ilk koşup gelicek olan o çünkü...
boşver yani, umursama hiç, sen kimsin de gec bence. napacak ki

Benim anlamadığım mal sizin malınız,isteyen amcanızın torunu,saygısızlık diz boyu..Neyin derdini anlatmaya çalışacaksınız ki?Sanki araba onun da bir kaç gün daha biz kullanalım mahcubiyetinde gördüm sizi.Biz kimseye arabamızı vermiyoruz kusura bakma,benimde ihtiyacım var hoş olmasa bile kapımda duracak dersiniz olur biter.Zorla anahtarı alıp arabayı mı kaçıracak?​

Benim anladığım kadarı ile siz bu çocuktan çok çekiniyorsunuz. O da bunu bildiği için size saygısızca davranmayı hak görüyor kendinde. Size bu şekilde saygısızlık eden babanızın oğlu bile olsa sert bir dille uyarmanız gerekir. Hatta öyle ki bir daha günahınızı bile isteyemesin. Siz yumuşak davranarak daha çok fırsat vermişsiniz. Hala nasıl desem nasıl konuşsam diye düşünüyorsunuz. Size bu şekilde saygısız davranana onun anladığı dilden konuşacaksınız. Ben olsam neler demezdim ki. Öyle ki bir daha günahımı bile isteyemezdi :63:

Değil araba vermek.. Evimin kapısını bile açmam böyle saygısıza..
Eşimle de asla muhatap etmem..
Evimde de bir gündem yaratamaz asla..

Bence yalan olduğu belli olan bir sebep söyle ve o yüzden veremiyorum de anlıycaktır ama diretirse en azından o sebebi öne sürüp sen de onu sinir edersin. Takma kafana çok sinir bozucu anlıyorum ama boşver o sinir olsun.

onun geleceği tarihte arabanızı bakıma falan soksanız hani serviste bir müddet orada kalacak falan deseniz... aslında sert bir cevaplada vermeyeceğinizi söylersinizde bana size kullandığı kelimeler biraz densiz ve psikopatça geldi hani tehditkar mahiyette o yüzden

ay anasinin karnindan arabayla dogmus sanki lafi tam bizim ailenin erkekleri icin gecerli..kuzenlerimde öyle araba olmadan adim dahi atmazlar iki dklik yola bile gitmezler..
ama iste öyle bir durumda hani isteme filan durumunda da hep verilir birbirine tabiki vermek istemiyorsaniz acikca söyleyin anlarsa tabi

Son düzenleme:
Geldiğinde biraz argo olacak ama "hadi canım naş" dersiniz olur biter...
Size laf söylecekler olursa, kaç vukuatı var emek emek aldığım arabanın hasarını siz mi ödeyeceksiniz, dersiniz.
Sağlam durun böyle saçma ve kaba davranışlar karşısında.

Back
X